2018-as Szinglik napja akció a Coolicool webáruházban

| | Forrás: Coolicool
A tegnapi napon bemutattuk, hogyan készül a GearBest az év legnagyobb online vásárára, ezúttal pedig a Coolicool üzlet ajánlatait mutatjuk be nektek. Szerencsére itt is lehet jobbnál-jobb lehetőségeket találni.

A 90-es évek elején, november 11-én bevezetett Singles Day nevezetű nap, eleinte nem a vásárlásról szólt. A Szinglik napja valójában, nem meglepő módon, a szinglik, azaz az egyedülálló emberek ünnepe. Először az egyik legnépszerűbb távol-keleti webáruház, az Alibaba indított nagyobb akciókat ezen a napon, amelyet 2009 óta, minden évben megismétel. Az akció azóta világméretűvé növekedett, és vásárlók milliói várják a mágikus november 11-ei dátumot. A Szinglik napja az elmúlt években pedig már nem csak külföldön, hanem itthon is rendkívül népszerű. 

2018-as Szinglik napi akciók Coolicool

A tegnap bemutatott GearBest akciók után, jöjjenek a Coolicool legizgalmasabb ajánlatai az elkövetkező napokra, egészen pontosan 2018. november 11-e végéig. A fenti képre kattintva elérhetitek az összes Coolicool akciót, ezekről részletesebben a következő részben olvashattok:

Szerezd meg féláron

Az "50% Off, Buy or Not Buy, Just 11 Hours" promócióban a felsorolt termékeket valóban fél áron lehet beszerezni, viszont egy dologra figyelni kell, méghozzá a visszaszámlálóra. Az akciók akkor kezdődnek, amint a számláló elért a nullára! A készletek limitáltak, így aki nem figyeli mikor jár le a számláló, könnyen lemaradhat az adott akcióról. Itt is érdemes lesz naponta többször figyelni az akciókra, hiszen ezek folyamatosan változni fognak. 
Szerencsére idén a Szinglik napi akciók napja éppen vasárnapra esik, így otthonról, kényelmesen lehet a gép előtt várni a megfelelő alkalmat a vásárlásra.

Szerezd meg féláron - Szinglik napja 2018

Állandó akciók meglepetések nélkül

Akik nem szeretik a meglepetéseket, és nincs kedvük kivárni a számláló lenullázását, azok válogathatnak a folyamatos, állandó akciókból. A promóciós oldalon ezt a "Cost Effective, Never Stop Buying" részben találhatjátok meg. Itt jelenleg olyan telefonokat találhattok meg, mint a Helio P25-tel szerelt Elephone P8 vagy a Bluboo S1. Előbbit mindössze 139,99, míg utóbbit 94,99 dollárért rendelhetitek meg, akár már most. 

A rendelések leadásakor kétféle szállítási mód javasolt a Coolicool esetében: az egyik, az XFAULine Europe Delivery, amely az esetek legnagyobb részében vámmentesen érkezik hazánkba. A másik pedig a "Registered Air Mail for Chile&Greece&Portugal&Israel&Hungary" szállítási mód, viszont e mellé már mindenképpen érdemes vámbiztosítást is kötni (Customs Insurance). Ezt az első szállítási módhoz is megtehetjük (és érdemes is, hiszen nem növeli a szállítás költségét), még akkor is, ha az esetek legnagyobb részében vámmentesen érkezik a csomag Magyarországra.

Az éppen akcióban lévő telefonokat a képre kattintva érhetitek el:

Szinglik napja Coolicool

Vámmentesen és gyorsan egyenesen Európából

A harmadik lehetőség rendelkezik a leggyorsabb szállítási móddal. Európában feladva a rendelés nem csak gyorsan érkezik meg, hanem 100%-osan vámmentesen. Az árak itt valamivel drágábbak, mint a távol-keleti raktárakban fellelhető termékeké, ennek ellenére a fent említett előnyök miatt, sokan választják.

A mostani promócióban olyan EU raktáras készülékeket találunk leakciózva, mint az AMOLED kijelzős Elephone U,  a régi nótás Ulefone Power 2, vagy az újabb Ulefone Power 5, melyek üzemidőben nyújtanak kimagasló eredményt. Strapatelefonok között is válogathatunk, az idei év kiváló termékei közül megtaláljuk EU raktáron az Elephone Soldiert, vagy éppen a DOOGEE S60 telefonokat.

További kedvezményes áron rendelhető modelleket a képre kattintva böngészhettek:

Szinglik napja - EU raktáras ajánlatok

A promóciós oldalon a fent említett promóciós termékek mellett találhattok rengeteg táblagépet, notebookot, hordozható eszközt, okos órát, otthoni, háztartási eszközöket, és egyéb kiegészítő kütyüket, amelyek mindig jól jönnek.

Amint valami változás, vagy extra ajánlat kerül ki a Coolicool oldalra, akkor mindenképpen tájékoztatunk ismét titeket. Addig is érdemes mind a webáruházakat, mind oldalunkat böngészni, hiszen ilyenkor a legjobb árak csak néhány percig, vagy óráig érhetőek el.
Még több akció

Tronxy 3D nyomtatók akcióban európai raktárkészletről

Most egészen jó áron juthattok hozzá a Tronxy különféle 3D nyomtatóihoz, amelyek segítségével bárkiből fantasztikus műanyag szobrász válhat. A GeekBuying akciójában most európai raktárkészletről, gyors szállítással rendelhetitek meg például a legújabb Tronxy XY-2 Pro frissített változatát.

KUGOO elektromos rollerek a GeekBuying Black Friday akciójában

Az elmúlt hónapokban több új KUGOO elektromos roller is piacra került, melyeket most, a régebbi modellekkel együtt olcsóbban szerezhettek be. A GeekBuying 2019-es Black Friday akciójában szinte az összes KUGOO terméket megtalálhatjátok, így mindenki a saját igénye, illetve pénztárcája szerint válogathat a kiváló ár-érték arányú e-rollerek között.

2019-es Black Friday és Cyber Monday akciók a GearBest áruházban

Világszerte az év egyik legnagyobb akciója kezdődik november utolsó péntekjén, a Black Friday napon. A külföldi webáruházak már javában melegítenek az akciókkal, így már most rengeteg márkás készüléket vásárolhattok meg kedvezményes áron. 

2019-es Black Friday akciók a GeekBuying áruházban

A GeekBuying a héten elindította 2019-es Black Friday oldalát, ahol rengeteg érdekes akciót és kupont találhattok. A naponta többször elérhető villámakciókban pedig a promóciós árnál is olcsóbban juthattok hozzá egy-egy kiemelt termékhez.
Kommentek
Legújabb telefonok