2019-es Black Friday akciók a GeekBuying áruházban

| | Forrás: Geekbuying (Szponzorált)
A GeekBuying a héten elindította 2019-es Black Friday oldalát, ahol rengeteg érdekes akciót és kupont találhattok. A naponta többször elérhető villámakciókban pedig a promóciós árnál is olcsóbban juthattok hozzá egy-egy kiemelt termékhez.

GeekBuying - Black Friday 2019

A GeekBuying webáruház a nagy sikert arató Szinglik napi akciók után újabb promóciós oldalt indított, az idei Black Friday, azaz Fekete Péntek tiszteletére.

A promóciós oldalt, amely 2019. november 21-től egészen 2019. december 1-ig működik, a webáruház oldalán vagy az alábbi hivatkozásra kattintva érhető el:


Az oldalon, a Szinglik Napi akciókhoz hasonlóan ezúttal is találhattok kedvezménykuponokat, melyeket bizonyos értékű rendelések esetén használhattok fel. A limitált számú kuponkódok a következőek:
  • 600 dolláros rendelés felett 60 dollár kedvezmény: GKB19BF60
  • 150 dolláros rendelés felett 20 dollár kedvezmény: GKB19BF20
  • 60 dolláros rendelés felett 15 dollár kedvezmény: GKB19BF15
  • 30 dolláros rendelés felett 5 dollár kedvezmény:: GKB19BF05
  • 15 dolláros rendelés felett 3 dollár kedvezmény:: GKB19BF03
GeekBuying - Black Friday kuponok

A fenti kuponkódok alap esetben nem működnek, viszont egy kis odafigyeléssel bármelyik megszerezhető. A Black Friday promóciós oldalon, a "Coupons" résznél találhatjátok meg ezeket a kódokat, melyeket nektek kell megszerezni.
Sajnos mindegyik kuponkódból naponta csak néhány (10-100 darab) kerül kiosztásra, de ha jól időzítetek, könnyen bezsebelhetitek őket. Azt, hogy melyik kupont mikor lehet újra megszerezni, egy számláló jelzi az oldalon.


A kuponokon kívül villámakciókat is találhattok az oldalon, amelyek szintén limitált példányszámmal rendelkeznek, viszont áruk jóval az adott termék aktuális ára alatt van. Jelenleg futó akcióban például a Mi 9 SE telefont lehet megvásárolni mindössze 199,99 dollárért (~60 ezer Forintért), vagy éppen 600 Forintért kapható a Xiaomi kiváló minőségű 64GB-os adathordozója.

Az akciók folyamatosan változnak, így érdemes vissza-vissza nézni a GeekBuying promóciós oldalára. A következő két termék villámakciója mindig megtekinthető. Az árucikkek felett található visszaszámláló a következő akció kezdetét mutatja, így könnyen kiszámolható, mikor kell legközelebb a gép, vagy telefonunk közelébe ülnünk.


Az oldalon kategóriánként (kiemelt, mobiltelefonok, számítógépek, táblagépek, PC-s kiegészítők, okos eszközök, rollerek, stb.) csoportosítva is elérhetitek az éppen akciós Black Friday heti termékeket.
A legjobb dolog az egészben az, hogy a fenti univerzális kuponkódokat a már eleve akciós áru termékek esetén is beválthatjátok. 

A GeekBuying webáruházban is elérhető a szinte mindig jól működő, vámmentes szállítási mód, a EU Priority Line, Ezt a csomagküldési módot kiválasztva Kínából/Hongkongból először egy másik EU tagállamba érkezik a termék, majd az ottani vámkezelés után, már vám- és ÁFA mentes csomagként kerül továbbküldésre hazánkba.
Akik pedig nem szeretnek sokat várni egy-egy rendelésre, azoknak érdemes szétnézniük a webáruház EU raktáras (lengyel, olasz, német, spanyol) termékei között.

A Black Friday akcióban néhány kiemelt termék, a hozzátartozó kuponkóddal:
Még több akció

Tronxy 3D nyomtatók akcióban európai raktárkészletről

Most egészen jó áron juthattok hozzá a Tronxy különféle 3D nyomtatóihoz, amelyek segítségével bárkiből fantasztikus műanyag szobrász válhat. A GeekBuying akciójában most európai raktárkészletről, gyors szállítással rendelhetitek meg például a legújabb Tronxy XY-2 Pro frissített változatát.

KUGOO elektromos rollerek a GeekBuying Black Friday akciójában

Az elmúlt hónapokban több új KUGOO elektromos roller is piacra került, melyeket most, a régebbi modellekkel együtt olcsóbban szerezhettek be. A GeekBuying 2019-es Black Friday akciójában szinte az összes KUGOO terméket megtalálhatjátok, így mindenki a saját igénye, illetve pénztárcája szerint válogathat a kiváló ár-érték arányú e-rollerek között.

2019-es Black Friday és Cyber Monday akciók a GearBest áruházban

Világszerte az év egyik legnagyobb akciója kezdődik november utolsó péntekjén, a Black Friday napon. A külföldi webáruházak már javában melegítenek az akciókkal, így már most rengeteg márkás készüléket vásárolhattok meg kedvezményes áron. 

Kuponeső és óriási kedvezmények a Banggood Dupla 11-es promóciójában

Az előzetes információk szerint idén még nagyobb kedvezményekre, akciókra és még több nyereményre lehet számítani a Banggood 2019-es Szinglik napi promóciójában. A fő esemény csak november 10-től indul, de már most számos telefonra, táblagépre, laptopra találhatunk árcsökkentő kuponkódot.
Kommentek
Legújabb telefonok