Ajándék kiegészítőkkel rendelhető a KUGOO KIRIN S1 elektromos roller

| | Forrás: Geekbuying (Szponzorált)
Ebben a hónapban sem maradunk KUGOO akció nélkül, ezúttal a KUGOO KIRIN S1 elektromos rollert tudjátok megvásárolni EU raktárról olcsóbban. Ráadásul most minden megrendelés mellé ajándék kiegészítőcsomag jár.

KUGOO KIRIN S1

Korábbi cikkeinkből már olvashattatok a kiváló ár-érték arányú KUGOO elektromos rollerekről, melyek lengyelországi raktárról, gyorsan, kiegészítő költségek nélkül megrendelhetőek. 

A közelgő tavasz alkalmából most ismét egy különleges, költséghatékony elektromos rollert, a KUGOO KIRIN S1-et mutatjuk be, melyet most mindössze 289,99 Euróért, azaz körülbelül 98 ezer Forintért tudtok megrendelni. A vásárláshoz szükséges kuponkód: GKB372S, az ajánlatot pedig itt érhetitek el:

KUGOO KIRIN S1 vásárlás
GeekBuying EU raktár
Kuponkód: GKB372S


A KUGOO KIRIN S1 nagyon sok paraméterében megegyezik a korábban bemutatott KUGOO S1 elektromos rollerrel, elsősorban külsőben változott az új modell. 
A KIRIN S1 két darab 8 hüvelykes keréken tud elvinni minket A-ból B-e a 350W teljesítményű elektromos motor segítségével. A maximális, elméleti sebessége a KUGOO kisméretű közlekedési eszközének kb. 25 km/h, melyet értéket a legmagasabb sebességi fokozaton érhetünk el. Ezen kívül további két, alacsonyabb fokozat is elérhető: 10 illetve 15 km/h-s átlagsebességekkel.

KUGOO KIRIN S1

A 36V-os (6AH) a fellépőrészben megtalálható akkumulátorral átlagosan 25 kilométert tehetünk meg egyetlen feltöltéssel. Természetesen ez a távolság függ a környezeti viszonyoktól illetve a használó súlyától is. A roller maximális terhelhetősége a KIRIN S1 esetében is 100 kilogramm, azaz termetesebb személyeknek továbbra sem életképes eszköz.

Az elektromos rollereknél nagyon fontos a láthatóság kérdése. A KUGOO erre is gondolt: a kormány felső részén az első LED fényszórók, a hátsó kerék felett pedig a vörös fényben pompázó hátsó lámpa gondoskodik arról, hogy a többi közlekedő számára ne okozzunk meglepetést jelenlétünkkel. 


A KUGOO KIRIN S1 rendkívül egyszerű felépítésű, mégis már a fotókon jól látszik, hogy jól össze van szerelve, minőségi anyagokból építették meg. A rollerhez külön applikációt is telepíthetünk, amelynek segítségével Bluetooth-on keresztül tájékozódhatunk például a töltöttségi szintről, utazási statisztikákról.

Aki most rendel európai raktárkészletről KUGOO KIRIN S1 elektromos rollert, az automatikusan megkapja a hozzá járó aktuális ajándék kiegészítőket:
  • Felszerelhető kulacstartó (8 dollár értékben)
  • Xiaomi Zanjia hátizsák (13 dollár értékben)
  • Négy számjegyes kerékpárzár (12 dollár értékben)
  • Rövidített ujjú kerékpáros kesztyű (13 dollár értékben)
Jól látható, hogy az ingyenes kiegészítők értéke közel 15 ezer Forint, melyet, ha nincs is rá szükséged, akár el is adhatod itthon. 

A KUGOO KIRIN S1 elektromos roller a GeekBuying éppen futó akciójában most kb. 98 ezer Forintért rendelhető meg, ingyenes EU szállítással. Az olcsóbb ár aktiválásához szükségetek lesz a következő kuponkódra: GKB372S

A roller megvásárolható a GeekBuying EU raktárkészletéről:

KUGOO KIRIN S1 vásárlás
GeekBuying EU raktár
Kuponkód: GKB372S
Még több akció

Lenovo Watch 9 hibrid okosóra mindössze 6000 Forintért

A Lenovo cég világviszonylatban is elismert márka, mégsem nagyon hallottunk eddig Lenovo okosórákról. Ez nem véletlen, hiszen egyelőre csak egy-két terméket dobtak piacra. Ezek közül mutatunk be egyet, a mindössze 6000 Forintba kerülő Lenovo Watch 9 hibrid okosórát.

Xiaomi Haylou Solar LS05 okosóra akció a TomTop áruházban

Megérkezett a Xiaomi Haylou sorozat második tagja, a Haylou Solar LS05 okosóra, amely kiváló árával, remek felszereltségével hasonló sikerekre tehet szert, mint elődje.

LEMFO LEM12 - Hatalmas kijelzővel érkezett a LEMFO androidos okosórája

Megérkezett az óriási kijelzővel, Android operációs rendszerrel rendelkező LEMFO LEM12 okosóra, amely kiváló ár-érték arányának köszönhetően sokak kedvence lehet.

Most kedvező áron lehet a tiéd az Asus csúcskészüléke, az Asus Zenfone 5Z

Most remek áron szerezhetitek meg az Asus ötödik szériájának egyik csúcsmodelljét, az Asus Zenfone 5Z okostelefont. A készülék elérhető EU raktárkészletről is, így rendelés esetén, plusz költségek nélkül egy héten belül megérkezhet hozzátok.
Kommentek
Legújabb telefonok