Ajándék kiegészítőkkel rendelhető a KUGOO KIRIN S1 elektromos roller

| | Forrás: Geekbuying (Szponzorált)
Ebben a hónapban sem maradunk KUGOO akció nélkül, ezúttal a KUGOO KIRIN S1 elektromos rollert tudjátok megvásárolni EU raktárról olcsóbban. Ráadásul most minden megrendelés mellé ajándék kiegészítőcsomag jár.

KUGOO KIRIN S1

Korábbi cikkeinkből már olvashattatok a kiváló ár-érték arányú KUGOO elektromos rollerekről, melyek lengyelországi raktárról, gyorsan, kiegészítő költségek nélkül megrendelhetőek. 

A közelgő tavasz alkalmából most ismét egy különleges, költséghatékony elektromos rollert, a KUGOO KIRIN S1-et mutatjuk be, melyet most mindössze 289,99 Euróért, azaz körülbelül 98 ezer Forintért tudtok megrendelni. A vásárláshoz szükséges kuponkód: GKB372S, az ajánlatot pedig itt érhetitek el:

KUGOO KIRIN S1 vásárlás
GeekBuying EU raktár
Kuponkód: GKB372S


A KUGOO KIRIN S1 nagyon sok paraméterében megegyezik a korábban bemutatott KUGOO S1 elektromos rollerrel, elsősorban külsőben változott az új modell. 
A KIRIN S1 két darab 8 hüvelykes keréken tud elvinni minket A-ból B-e a 350W teljesítményű elektromos motor segítségével. A maximális, elméleti sebessége a KUGOO kisméretű közlekedési eszközének kb. 25 km/h, melyet értéket a legmagasabb sebességi fokozaton érhetünk el. Ezen kívül további két, alacsonyabb fokozat is elérhető: 10 illetve 15 km/h-s átlagsebességekkel.

KUGOO KIRIN S1

A 36V-os (6AH) a fellépőrészben megtalálható akkumulátorral átlagosan 25 kilométert tehetünk meg egyetlen feltöltéssel. Természetesen ez a távolság függ a környezeti viszonyoktól illetve a használó súlyától is. A roller maximális terhelhetősége a KIRIN S1 esetében is 100 kilogramm, azaz termetesebb személyeknek továbbra sem életképes eszköz.

Az elektromos rollereknél nagyon fontos a láthatóság kérdése. A KUGOO erre is gondolt: a kormány felső részén az első LED fényszórók, a hátsó kerék felett pedig a vörös fényben pompázó hátsó lámpa gondoskodik arról, hogy a többi közlekedő számára ne okozzunk meglepetést jelenlétünkkel. 


A KUGOO KIRIN S1 rendkívül egyszerű felépítésű, mégis már a fotókon jól látszik, hogy jól össze van szerelve, minőségi anyagokból építették meg. A rollerhez külön applikációt is telepíthetünk, amelynek segítségével Bluetooth-on keresztül tájékozódhatunk például a töltöttségi szintről, utazási statisztikákról.

Aki most rendel európai raktárkészletről KUGOO KIRIN S1 elektromos rollert, az automatikusan megkapja a hozzá járó aktuális ajándék kiegészítőket:
  • Felszerelhető kulacstartó (8 dollár értékben)
  • Xiaomi Zanjia hátizsák (13 dollár értékben)
  • Négy számjegyes kerékpárzár (12 dollár értékben)
  • Rövidített ujjú kerékpáros kesztyű (13 dollár értékben)
Jól látható, hogy az ingyenes kiegészítők értéke közel 15 ezer Forint, melyet, ha nincs is rá szükséged, akár el is adhatod itthon. 

A KUGOO KIRIN S1 elektromos roller a GeekBuying éppen futó akciójában most kb. 98 ezer Forintért rendelhető meg, ingyenes EU szállítással. Az olcsóbb ár aktiválásához szükségetek lesz a következő kuponkódra: GKB372S

A roller megvásárolható a GeekBuying EU raktárkészletéről:

KUGOO KIRIN S1 vásárlás
GeekBuying EU raktár
Kuponkód: GKB372S
Még több akció

Megérkezett a várva várt Xiaomi Mi 10 nemzetközi verziója

Tegnap mutatták be a Xiaomi Mi 10 nemzetközi verzióit, melyeket akár már ma meg is tudtok rendelni. Az első 1000 megrendelő ráadásul most bevezető akcióban juthat hozzá az idei Xiaomi csúcsmodellhez.

Most kedvező áron lehet a tiéd az Asus csúcskészüléke, az Asus Zenfone 5Z

Most remek áron szerezhetitek meg az Asus ötödik szériájának egyik csúcsmodelljét, az Asus Zenfone 5Z okostelefont. A készülék elérhető EU raktárkészletről is, így rendelés esetén, plusz költségek nélkül egy héten belül megérkezhet hozzátok.

Szerezd meg most jóval olcsóbban a Nokia 9 Pureview csúcsmobilt

Most jóval olcsóbban szerezhetitek meg a HMD tavalyi csúcsmodelljét, a Nokia 9 Pureview mobiltelefont. A felső kategóriás készülék erős hardverével és öt hátlapi kamerájával messziről magára vonja az érdeklődők figyelmét.

Tronxy 3D nyomtatók akcióban európai raktárkészletről

Most egészen jó áron juthattok hozzá a Tronxy különféle 3D nyomtatóihoz, amelyek segítségével bárkiből fantasztikus műanyag szobrász válhat. A GeekBuying akciójában most európai raktárkészletről, gyors szállítással rendelhetitek meg például a legújabb Tronxy XY-2 Pro frissített változatát.
Kommentek
Legújabb telefonok