Akciós 3D nyomtatók és lézergravírozók a GearBerry áruházból

| | Forrás: GearBerry (szponzorált)
Szerezd be magadnak a világ egyik legolcsóbb 3D nyomtatóját, vagy válassz egyet a kiváló minőségű lézergravírozó gépekből a GearBerry európai raktárkészletéről.

A GearBerry áruházban elsősorban 3D nyomtatókat, lézergravírozókat és lézervágókat tudtok olcsóbban beszerezni. A szállításra sem kell sokat várnotok, hiszen szinte az összes termékük elérhető európai raktárkészletről, így gyorsan, ÁFA és vámmentesen tudtok rendelni. Ha nem tetszene a rendelés, akkor bármely terméket 7 napon belül visszaküldhetitek.

Oldalukon elérhető egy blog rész is, ahol rengeteg leírást, érdekességet, ötletet olvashattok a 3D nyomtatás és a lézergravírozás témakörében, elsősorban azokról a termékekről, amelyeket a webáruházból is meg tudtok vásárolni.

Ebben a hónapban még inkább megéri megnézni az oldalukat, hiszen több kuponkód is elérhető a rendeléshez. Általánosan felhasználható a GB10% és GB20OFF kuponkód. Előbbi 20-80 dolláros összeghatárig 10% kedvezményre válthatjátok be, míg utóbbi 80 dollár feletti rendelésre ad 20 dollár kedvezményt.

Easythreed K7 3D nyomtató

Az elsősorban a 3D nyomtatás iránt érdeklődőknek, kezdő amatőröknek készült az Easythreed K7 nyomtató, melyet most a GB20OFF kuponkóddal mindössze 23 ezer Forintért (69 dollárért) megvásárolhatjátok.
A nyomtató legjobb esetben 0,1 milliméteres pontossággal tud dolgozni a 100x100x100 milliméter nagyságú nyomtatási térben.


A nyomtatót elsősorban 1,75 mm átmérőjű PLA filamenttel érdemes használni, melyből 5 méternyi alapból jár a rendelés mellé.

Az Easythreed K7 használatát a gyerekek is könnyedén elsajátíthatják. A gyártó a megszokott fűtött ágy alapot lecserélte egy matt, fűtetlen darabra, így elkerülve az esetleges sérüléseket a gyerekeknél.
A szokásos méretű, 0,4 mm-es fém fúvóka körülbelül 3 perc alatt éri el az üzemi (180 °C) hőmérsékletet. Az égési sérülések elkerülése végett a gyártó a motort és a fúvókát jól elrejtette, hogy véletlenül se érjünk a forró alkatrészekhez.


A 3D nyomtató mérete mindössze 235x175x270 milliméter, tömege pedig csak 1,6 kilogramm, így egy kisebb asztalon is kényelmesen elfér.

Manapság nagyon sokan vannak, akik szívesen belekóstolnának a 3D nyomtatás világába, de magas áruk miatt sokan meggondolják magukat. Nekik lehet jó választás az Easythreed K7 3D nyomtató.
A termék eredeti ára 89 dollár, de a GB20off kuponkóddal most mindössze 69 dollárért (~23 ezer Forintért) megrendelhetitek. A rendelés EU raktárról érkezik, a szállítás ingyenes és ÁFA és vámmentes.

Az akciót itt érhetitek el:

Easythreed K7 3D nyomtató
Ár: 69 dollár (~23 ezer Forint)
Kuponkód: GB20off

Kingroon KP3S Pro S1 3D nyomtató

Aki komolyabban is beleszeretne mélyedni a 3D nyomtatás világába, annak mindenképpen érdemesebb egy nagyobb, precízebb gépet megvásárolnia. A Kingroon Kp3S Pro S1 kiváló választás lehet, hiszen nem túl drágán kínál megfelelő tudású gépet azoknak a kezdőknek, akik kicsit jobban elmélyednének a technológiában.

A jóval nagyobb nyomtatási felület (200x200x200 mm) ellenére a gép mérete kompakt maradt (320x325x360 mm), jóval kisebb, mint a hasonló kategóriájú nyomtatók. Emellett a nyomtatás rendkívül halk, köszönhetően a TMC2225 léptetőnek és a jó minőségű, három tengelyes lineáris vezetősíneknek. A nyomtató elsősorban PLA anyaggal dolgozik, de nyugodtan használhatunk más, akár rugalmas anyagokat is mint a TPU és PETG filamentet.A nyomató titán extruderrel rendelkezik, nyomtatási pontossága 0,05-0,2 mm-ig terjed. A Kingroon Kp3S Pro S1 áramszünet esetén pontosan onnan folytatja a nyomtatást, ahol abbahagyta.A Kingroon KP3S Pro S1 jelenlegi ára 229 dollár, de a VIPCG kuponkód segítségével ezt az árat 40 dollárral csökkenthetitek. Így a kiváló belépőszintű nyomtató ára 189 dollár, amely magyar valutára átváltva körülbelül 64 ezer Forint.

A Kingroon KP3S Pro S1 3D nyomtatót megvásárolhatjátok a GearBerry EU raktáráról itt:

Kingroon KP3S Pro S1 3D nyomtató
Ár: 189 dollár (~64 ezer Forint)
Kuponkód: VIPCG

Twotrees TS2-10W lézergravírozó

A 3D nyomtatók után egy 10W-os lézergravírozó és lézervágó eszközt mutatunk be nektek. A Twotrees TS2-10W segítségével szinte bármilyen anyagra gravírozhattok, például fa, rozsdamentes acél, üveg, kerámia, kő, műanyag, bőr, karton. A lézer vágási pontossága 0,01 mm, melyet a 450x450 milliméteres munkaterület bármelyik pontján bevethetitek.

A lézervágó más gyártó termékeihez hasonlóan különféle beépített biztonsági rendszerrel rendelkezik. Például található benne égés érzékelő, amely ha aktiválódik, akkor az aktuális munkamenet azonnal leáll. Továbbá ha a munkadarab eldőlne, megbillenne, esetleg az eszköz leesne az asztalról, a lézerfej ebben az esetben is azonnal megáll.A termék a világ legismertebb lézervágó szoftvereivel kompatibilis, így például a LaserGRBL, a LightBurn és az ESP32 is használható Windows vagy Mac operációs rendszereken. A gravírozásnál rengeteg fájltípus közül válogathattok (SVG, NC, BMP, JPG, PNG, Gcode).

A Twotrees TS2-10W lézergravírozó gépet most a GB20off kuponkód megadásával 20 dollárral olcsóbban, 379 dollárért (~129 ezer Forintért) megrendelhetitek a GearBerry webáruházból:

Twotree TS2-10W lézergravírozó
Ár: 379 dollár (~129 ezer Forint)
Kuponkód: GB20off
Még több akció

Black Friday akció a GearBerry áruházban - Csapj le a kedvezményekre

A héten több üzlet is készül a saját fekete péntek akciójára. Nincs ez másképpen a külföldi webáruházak esetében sem.

Kiváló áron juthattok most hozzá a Fafrees F20 és Fafrees F20 Light elektromos kerékpárokhoz

A GearBerry őszi akciójában most nagyon jó áron vásárolhatjátok meg a Fafrees elektromos kerékpárjait. A promócióban megtalálhatjátok a Fafrees F20, F20 Light és F20 Pro bicikliket is. Ráadásul EU raktárról gyorsan, ÁFA és vámmentesen érkezik meg a megrendelt terméketek.

Easythreed K7 - Most 30 ezer Forintot sem kell fizetned ezért a 3D nyomtatóért

Szeptember végén kuponakciókkal várja a vásárlókat a Gearberry áruház. Az akcióknak köszönhetően most olcsóbban rendelhettek különféle 3D nyomtatókat gyors szállítással, európai raktárkészletről.

Remek áron rendelhető az alacsony fogyasztású Core i3-as T-Bao N9N Pro Mini PC

Most 100 ezer Forintot sem kell fizetnetek, a T-Bao legújabb energiatakarékos, erős 13. generációs Core i3-N305 processzorral szerelt T-Bao N9N Pro Mini számítógépért.
Kommentek
Legújabb telefonok