Akciós áron rendelhető a ZP088-L2 elektromos roller a GeekBuying áruházból

| | Forrás: GeekBuying (szponzorált)
Ha mostanában szeretnél elektromos rollert venni, de nem szeretnél rá túl sokat költeni, akkor mindenképpen érdemes megnézned a ZP088-L2 kódnéven futó rollert, melyet ráadásul most kuponkóddal még olcsóbban szerezhetsz meg.

ZP088-L2 Elektromos Roller
A ZP088-L2 elektromos roller, mely felszereltségéhez képest kimondottan jó áron rendelhető meg most. A roller főbb tulajdonságai között említhető meg a 350 W-os motor, a 10 Ah-s akkumulátor, és a 10 hüvelykes kerékméret.

A GeekBuying akciójában most 319,99 dollárért rendelhető a ZP088-L2 roller, melyet tovább csökkenthettek a NNNZEHTLB kuponkód segítségével. Így összesen 272,56 dollárt, azaz körülbelül 115 ezer Forintot kell a virtuális pénztárnál hagynotok. A szállítás EU raktárról történik, azaz gyors, és természetesen ÁFA mentes.

Az akciót itt érhetitek el:

ZP088-L2 Elektromos Roller
Ár: 272,56 dollár (~115 ezer Forint)
Kuponkód: NNNZEHTLB

ZP088-L2 elektromos roller

A ZP022-L2 fantázianéven futó elektromos roller kiváló ér-érték arányú termék, 300 dollár alatt jelenleg nem túl nagy a választék a hasonló felszereltségű termékek között. 

A roller rendkívül strapabíró, a gyártó adatai szerint akár 125 kilogrammig képes vezetőjét egyik pontból a másikba elszállítani. A 36V-os 10 Ah-s akkumulátor kimondottan jó futásidőt ad az eszköznek, normál körülmények között átlagosan 30 kilométeres távot tudunk megtenni egyetlen feltöltéssel. Visszafogottabb használattal ez a távolság akár a 40 kilométert is elérheti.

ZP088-L2 Elektromos Roller
A 350 W-os szénkefe nélküli kerékagymotor a mindössze 13 kg-os rollert egészen 31 km/h-s sebességig tudja felgyorsítani, de egy kis trükkel ez a végsebesség akár 40 km/h-ig is kitolható. Persze ilyen sebességnél extra odafigyelés, és védőfelszerelés is szükséges.

ZP088-L2 Elektromos Roller
A kormányon megtaláljuk a kezelőszerveket, az informatív LED kijelzőt, illetve az első LED világítást. A biztonság jegyében a gyártó nem csak előre, hanem hátra is szerelt egy kisebb LED fényforrást, így éjszaka, vagy szürkületkor is használhatjuk a rollert.

Az elektromos roller természetesen könnyen összecsukható, így felkapva azt bárhová magunkkal cipelhetjük. Ez a funkció a tárolásnál is előnyös lehet, akár autóban, akár otthon rendkívül kis helyen elfér.
 
A ZP088-L2 elektromos rollert a Geekbuying áruház jelenleg futó kuponakciójában 272 dollárért (~115 ezer Forintért) vásárolhatjátok meg:

ZP088-L2 ELEKTROMOS ROLLER
Ár: 272,56 dollár (~115 ezer Forint)
Kuponkód: NNNZEHTLB
Még több akció

Most nagyon olcsón rendelhető a Xiaomi Imilab V1 önürítős robotporszívó

A közelgő fekete péntek napi akciók előtt is találunk bőven kiváló ajánlatokat. Ezúttal a Hekka áruház európai raktárkészletéről válogattunk nektek akciókat, melyeket a megfelelő kuponkódok segítségével jóval olcsóbban szerezhettek be.

ENGWE elektromos kerékpárok dupla 11-es akcióban a GeekBuying áruházban

Rengeteg ENGWE elektromos kerékpár került kiárusításra a GeekBuying 11.11-i vásárlási ünnepén, ráadásul egy-egy kuponkóddal további kedvezményekre tehettek szert.

Most még olcsóbban rendelhető a Blackview Tab15 táblagép

Remek áron szerezhető be a hónap végéig a Blackview legújabb táblagépe, a Blackview Tab 15. A Hekka áruház kuponakciójában most körülbelül 65 ezer Forintért juthattok hozzá a kiváló készülékhez.

Bevezető áron rendelhető az óriási hangszóróval szerelt, Ulefone Power Armor 16 Pro strapamobil

Bevezető áron rendelhető a Hekka webáruházból az Ulefone legújabb strapamobilja, a hatalmas hangszóróval szerelt Ulefone Power Armor 16 Pro.
Kommentek
Legújabb telefonok