Bevezető áron rendelhető a GPS-szel szerelt Xiaomi Mi Band 7 Pro

| | Forrás: Cafago (Szponzorált)
A hónap elején jelent meg a legújabb Xiaomi okos karkötő, a GPS vevővel felszerelt Xiaomi Mi Band 7 Pro, melyet most bevezető áron rendelhettek meg a Cafago webáruházból.

Már a Xiaomi Mi Band 7 felbukkanásakor tudni lehetett, hogy idén érkezik egy komolyabb modell is, mely kicsivel nagyobb, és egyben jóval szélesebb kijelzőt és dedikált GPS vevőt kap. A külföldi webáruházakban egyelőre még csak a kínai modellt vásárolhatjátok meg, a nemzetközi verzióra egyelőre még várni kell.

Xiaomi Mi Band 7 Pro
 
Az új modellt most bevezető áron 72,81 dollárért, azaz körülbelül 29 ezer Forintért vásárolhatjátok meg a Cafago áruházból. A rendelés mellé választható az úgynevezett "Duty Free" szállítási mód, mely a webáruház szerint vámmentes.

XIAOMI MI BAND 7 PRO VÁSÁRLÁS
Ár: 72,81 dollár (~29 ezer Forint)

A Xiaomi Mi Band 7 Pro az alapmodelltől eltérő, szélesebb, téglalap alakú kijelzőt kapott, mely inkább hasonlítható egy mobiltelefonhoz. Az 1,64 hüvelykes, 280x456 képpont felbontással és 326 képpont sűrűséggel rendelkező AMOLED megjelenítő igazán egyedi megjelenést ad az új okos eszköznek. Az AMOLED technológiának köszönhetően a Mi Band 7 Pro is támogatja az AOD (Always on Display) funkciót. Újdonságként jelenik meg fényérzékelő szenzor, amely jó szolgálatot nyújt a kijelző fényerejének automatikus beállításában.

Maga az óra rendkívül könnyű, mindössze 20,5 gramm a vastagsága is mindössze 11 milliméter. A Mi Band 7 Pro két változatban kapható jelenleg: világos arany illetve fekete színekben. Az óralapok variálhatóságának most is csak a képzelet szabhat határt, összesen több mint 180 letölthető óralap közül válogathatunk.

A készülék természetesen a szokásos funkciókat ismeri és tudja, így képes pulzust, véroxigén szintet (SpO2) mérni, emellett továbbfejlesztett alvási figyelővel is ellátták. 
Ezúttal is rengeteg sport mód közül válogathatunk, szám szerint 117 előre programozott sportgyakorlat áll rendelkezésünkre. És mivel 5ATM vízálló, így akár az uszodában is bátran használhatjuk.

A beépített GPS vevő öt műhold rendszert is támogat, köztük a Beidou, GPS, GLONASS, GALILEO és QZSS műholdakat. Ez a tulajdonság sokaknak lehet döntő a vásárlás során, hiszen így nem szükséges csatlakoztatnunk az óránkat a mobilunkhoz, ha a helyadatokat is szeretnénk rögzíteni egy-egy edzés során.

A hátlap alatt egy 235 mAh-s akkumulátor gondoskodik a készülék energiaellátásáról, mely bő 30 százalékkal több, mint az alapmodell esetében. Normál használat mellett 12 napos, intenzívebb használattal pedig körülbelül 6 napos üzemidő csikarható ki a jóval nagyobb étvágyú okosórából. Szerencsére lemerülés esetén, a teljes feltöltésre nem kell sokat várnunk, a készülékhez járó töltő segítségével ezt alig egy óra alatt megtehetjük.


A Xiaomi legújabb okosóráját, a Xiaomi Mi Band 7 Pro készüléket a Cafago áruház bevezető akciójában most 72,81 dollárért, azaz körülbelül 29 ezer Forintért vásárolhatjátok meg. Az órából jelenleg csak kínai változat érhető el, ami azt jelenti hogy csak angol és kínai menüvel rendelkezik. A rendelés mellé ne felejtsétek kiválasztania "Duty Free" szállítási módot, mely a webáruház leírása alapján vámmentes.

Az akció itt érhetitek el:

Xiaomi Mi Band 7 Pro vásárlás
Ár: 72,81 dollár (~29 ezer Forint)

Végül egy rövid összehasonlító táblázatot nézhettek meg, melyben az alapmodell, Xiaomi Mi Band 7 és a cikkünkben szereplő Mi Band 7 Pro okosóra legfőbb tulajdonságait hasonlítják össze.

Még több akció

Creality Ender 3 V2 Neo - Szerezd meg bevezető akcióban a Creality legújabb 3D nyomtatóját

Szerezd meg bevezető akcióban, ajándék filament csomaggal a Creality legnépszerűbb modelljének tuningolt változatát, az Ender 3 V2 Neo 3D nyomtatót.

Szerezd meg akcióban a Segway Ninebot eKickscooter C15E elektromos rollert

Most remek akcióban, ajándék bukósisakkal rendelhetitek meg a Segway legújabb tinédzsereknek szánt elektromos rollerét, a Segway Ninebot C15E-t. Ráadásul a cikkünkben található kuponkódokkal még tovább faraghattok az árból.

Bevezető Xiaomi Mi Band 7 promóció a Cafago áruházban

Alig, hogy piacra került a legújabb Mi Band okos karkötő, máris elérhetővé vált több webáruház kínálatában. A Cafago áruházban például most bevezető akcióban rendelhetitek meg az új, Xiaomi Mi Band 7 okos eszközt.

Most akár fél áron a tiéd lehet a Trigkey mini számítógépek egyike

A Banggood heti akciójában most megannyi kiváló Trigkey mini számítógépet szerezhettek meg kedvező áron. Ráadásul néhány vásárló minden nap, fél áron juthat hozzá a legújabb, Trigkey Green G2 modellhez.
Kommentek
Legújabb telefonok