Bevezető áron rendelhető a GPS-szel szerelt Xiaomi Mi Band 7 Pro

| | Forrás: Cafago (Szponzorált)
A hónap elején jelent meg a legújabb Xiaomi okos karkötő, a GPS vevővel felszerelt Xiaomi Mi Band 7 Pro, melyet most bevezető áron rendelhettek meg a Cafago webáruházból.

Már a Xiaomi Mi Band 7 felbukkanásakor tudni lehetett, hogy idén érkezik egy komolyabb modell is, mely kicsivel nagyobb, és egyben jóval szélesebb kijelzőt és dedikált GPS vevőt kap. A külföldi webáruházakban egyelőre még csak a kínai modellt vásárolhatjátok meg, a nemzetközi verzióra egyelőre még várni kell.

Xiaomi Mi Band 7 Pro
 
Az új modellt most bevezető áron 72,81 dollárért, azaz körülbelül 29 ezer Forintért vásárolhatjátok meg a Cafago áruházból. A rendelés mellé választható az úgynevezett "Duty Free" szállítási mód, mely a webáruház szerint vámmentes.

XIAOMI MI BAND 7 PRO VÁSÁRLÁS
Ár: 72,81 dollár (~29 ezer Forint)

A Xiaomi Mi Band 7 Pro az alapmodelltől eltérő, szélesebb, téglalap alakú kijelzőt kapott, mely inkább hasonlítható egy mobiltelefonhoz. Az 1,64 hüvelykes, 280x456 képpont felbontással és 326 képpont sűrűséggel rendelkező AMOLED megjelenítő igazán egyedi megjelenést ad az új okos eszköznek. Az AMOLED technológiának köszönhetően a Mi Band 7 Pro is támogatja az AOD (Always on Display) funkciót. Újdonságként jelenik meg fényérzékelő szenzor, amely jó szolgálatot nyújt a kijelző fényerejének automatikus beállításában.

Maga az óra rendkívül könnyű, mindössze 20,5 gramm a vastagsága is mindössze 11 milliméter. A Mi Band 7 Pro két változatban kapható jelenleg: világos arany illetve fekete színekben. Az óralapok variálhatóságának most is csak a képzelet szabhat határt, összesen több mint 180 letölthető óralap közül válogathatunk.

A készülék természetesen a szokásos funkciókat ismeri és tudja, így képes pulzust, véroxigén szintet (SpO2) mérni, emellett továbbfejlesztett alvási figyelővel is ellátták. 
Ezúttal is rengeteg sport mód közül válogathatunk, szám szerint 117 előre programozott sportgyakorlat áll rendelkezésünkre. És mivel 5ATM vízálló, így akár az uszodában is bátran használhatjuk.

A beépített GPS vevő öt műhold rendszert is támogat, köztük a Beidou, GPS, GLONASS, GALILEO és QZSS műholdakat. Ez a tulajdonság sokaknak lehet döntő a vásárlás során, hiszen így nem szükséges csatlakoztatnunk az óránkat a mobilunkhoz, ha a helyadatokat is szeretnénk rögzíteni egy-egy edzés során.

A hátlap alatt egy 235 mAh-s akkumulátor gondoskodik a készülék energiaellátásáról, mely bő 30 százalékkal több, mint az alapmodell esetében. Normál használat mellett 12 napos, intenzívebb használattal pedig körülbelül 6 napos üzemidő csikarható ki a jóval nagyobb étvágyú okosórából. Szerencsére lemerülés esetén, a teljes feltöltésre nem kell sokat várnunk, a készülékhez járó töltő segítségével ezt alig egy óra alatt megtehetjük.


A Xiaomi legújabb okosóráját, a Xiaomi Mi Band 7 Pro készüléket a Cafago áruház bevezető akciójában most 72,81 dollárért, azaz körülbelül 29 ezer Forintért vásárolhatjátok meg. Az órából jelenleg csak kínai változat érhető el, ami azt jelenti hogy csak angol és kínai menüvel rendelkezik. A rendelés mellé ne felejtsétek kiválasztania "Duty Free" szállítási módot, mely a webáruház leírása alapján vámmentes.

Az akció itt érhetitek el:

Xiaomi Mi Band 7 Pro vásárlás
Ár: 72,81 dollár (~29 ezer Forint)

Végül egy rövid összehasonlító táblázatot nézhettek meg, melyben az alapmodell, Xiaomi Mi Band 7 és a cikkünkben szereplő Mi Band 7 Pro okosóra legfőbb tulajdonságait hasonlítják össze.

Még több akció

Kiváló áron juthattok most hozzá a Fafrees F20 és Fafrees F20 Light elektromos kerékpárokhoz

A GearBerry őszi akciójában most nagyon jó áron vásárolhatjátok meg a Fafrees elektromos kerékpárjait. A promócióban megtalálhatjátok a Fafrees F20, F20 Light és F20 Pro bicikliket is. Ráadásul EU raktárról gyorsan, ÁFA és vámmentesen érkezik meg a megrendelt terméketek.

Easythreed K7 - Most 30 ezer Forintot sem kell fizetned ezért a 3D nyomtatóért

Szeptember végén kuponakciókkal várja a vásárlókat a Gearberry áruház. Az akcióknak köszönhetően most olcsóbban rendelhettek különféle 3D nyomtatókat gyors szállítással, európai raktárkészletről.

Remek áron rendelhető az alacsony fogyasztású Core i3-as T-Bao N9N Pro Mini PC

Most 100 ezer Forintot sem kell fizetnetek, a T-Bao legújabb energiatakarékos, erős 13. generációs Core i3-N305 processzorral szerelt T-Bao N9N Pro Mini számítógépért.

Mindössze 35 ezer Forintért rendelhető a piszkosul hangos FOSSiBOT F101 strapamobil

Most mindössze 35 ezer Forintért rendelhetitek meg a szuper hangos, 10 600 mAh-s akkumulátorral szerelt FOSSiBOT F101 strapamobilt.
Kommentek
Legújabb telefonok