Bevezető Xiaomi Mi Band 7 promóció a Cafago áruházban

| | Forrás: Cafago
Alig, hogy piacra került a legújabb Mi Band okos karkötő, máris elérhetővé vált több webáruház kínálatában. A Cafago áruházban például most bevezető akcióban rendelhetitek meg az új, Xiaomi Mi Band 7 okos eszközt.

Xiaomi Mi Band 7
A Mi Band okos karkötő széria hazánkban is nagy népszerűségnek örvend, ami nem véletlen, hiszen a Xiaomi termékei az egyik legjobb ár-érték aránnyal rendelkeznek a piacon.
Az előd, a Xiaomi Mi Band 6 tavaly márciusban jelent meg, és az ötös szériához hasonlóan hatalmas sikert aratott. A trónkövetelő Mi Band 7 több újdonságot is kínál az elődökhöz képest, ami kicsit az árában is megmutatkozik. 

Xiaomi Mi Band 7 kijelző
A Xiaomi Mi Band 7 külsőre elsőre nem sok változást mutat, viszont egymás mellé helyezve a korábbi szériákkal, észrevehetjük a változásokat. Elsőként rögtön szembetűnő lehet a nagyobb kijelző méret, a Mi Band 6 1,52 hüvelykes kijelzője 1,62 hüvelykesre nőtt, így egy kicsivel több információt tudunk rajta megjeleníteni.

Xiaomi Mi Band 7 - Always on Display

A megjelenítő típusa nem változott, megmaradt az AMOLED kijelző, amely akár 500 nites fényerőre képes.A megnövekedett kijelzőmérettel együtt nőtt a felbontás (192x490) is. A Mi Band 7 takarékos kijelzője sokak nagy örömére már támogatja a folyamatos megjelenítést (Always on Displayt), így a pontos idő megnézéséhez nem kell mindig felvillantanunk a képernyőt.

Az óralapokat tekintve közel száz alap téma közül válogathatunk, de ha ezt kevésnek találjuk, az alkalmazáson keresztül további dizájnok közül válogathatunk.

Xiaomi Mi Band 7 - Óralapok
Funkciókat tekintve megmaradt a pulzus-, lépésszám és véroxigén (SpO2) szint mérés. Újdonság, hogy a Mi Band 7 értesítést küld a viselőjének, ha véroxigén szintje 90% alá csökken. A korábbi 30 fitnesz és sportmódot bőségesen, 120-ra növelte a gyártó. Igaz egyelőre nem derült ki, hogy az elsődlegesen szoftveres fejlesztés minden sportmódban tökéletesen működik-e.

Xiaomi Mi Band 7 - Üzemidő - Töltés
A kijelzőméret változása miatt a gyártó az akkumulátor kapacitását is növelte (180mAh), amellyel pont tudja hozni az előd 15 napos átlagos üzemidejét. 

A Xiaomi Mi Band 7 itthoni ára egyenlőre ismeretlen, a legtöbb webáruházban 25 ezer Forint körüli áron lehet megrendelni. A Cafago áruház bevezető akciójában, a Mi Band 7 alap verzióját ennél egy kicsivel olcsóbban, egészen pontosan 52,49 dollárért, azaz körülbelül 19 ezer Forintért lehet megvásárolni. A szállítás természetesen ingyenes.

Xiaomi Mi Band 7 vásárlás
Promóciós ár: 52,49 dollár (~19 ezer Forint)
Még több akció

Következő szakaszába lépett a Geekbuying 2022-es őszi nagy vására

A GeekBuying idén is megrendezi szeptemberi nagy készletkisöprését, ahol most rengeteg terméket szerezhettek meg olcsóbban. Remek áron juthattok hozzá táblagépekhez, mini számítógépekhez vagy éppen porszívókhoz.

Óriási kiárusítással indítja a szeptembert 2022-ben is a GeekBuying

Szeptemberben hatalmas kedvezményekkel, izgalmas akciókkal és akár 2000 dolláros nyereménnyel várja új és visszatérő vásárlóit a GeekBuying webáruház. 

Kiváló áron, EU raktárról rendelhető a Trigkey Speed S mini asztali számítógép

Most érdemes lecsapni a Trigkey, Intel i5-ös processzorral szerelt mini számítógépére, melyet ráadásul EU raktárról is megrendelhettek. A Trigkey Speed S a gyártó középkategóriás mini PC-je, mely nemcsak energia hatékony, de teljesítményben is kiváló.

Kuponkóddal most olcsóbbak az UNI-T népszerű hőkamerái a Banggood áruházban

Szerezd meg akciós áron a különféle UNI-T infravörös hőkamerákat a Banggood áruházból. A hőkamerák segítségével könnyedén felfedezheted házad, lakásod esetleges hőszigetelési problémáit, melyek korrigálásával a fűtésköltségeidet akár jelentősen is csökkentheted.
Kommentek
Legújabb telefonok