Black Friday akció a GearBerry áruházban - Csapj le a kedvezményekre

| | Forrás: GearBerry (szponzorált)
A héten több üzlet is készül a saját fekete péntek akciójára. Nincs ez másképpen a külföldi webáruházak esetében sem. Érdemes lesz figyelni a napokban az oldalunkat, és a külföldi webáruházak promóciós oldalait, hiszen rengeteg kiváló ajánlatra csaphattok le.

A GearBerry áruház a napokban indította el két héten keresztül tartó promócióját, melyben az oldalon megtalálható különféle termékeket szerezhetitek kedvező áron.

A promóciós időszak alatt nem csak olcsóbb termékeket, de nyereményjátékokkal is találkozhattok a GearBerry webáruházban.

A "Wheel of Fortune", azaz szerencsekerék játékban mindenki csak nyerhet. A pörgetéssel elérhető legértékesebb nyeremény egy ENGWE M20 elektromos kerékpár, melynek értéke 1099 dollár, azaz körülbelül 380 ezer Forint. Ezen kívül több izgalmas tárgynyereményt is rejt a kerék, ilyen például a Twotrees TS2-10W-os lézer gravírozó, az Easythreed K7 3D nyomtató. A kisebb ajándékok mellett vásárlási kuponokat is bezsebelhettek 10 dollártól egészen 40 dolláros összegig.


A promócióban több népszerű terméket rendelhettek meg akár fél áron:
Mindezek mellett univerzális kuponokat is rejt a Gearberry áruház promóciós oldala:
  • 100 dollár feletti vásárlás esetén 10 dollár kedvezmény, kuponkódja: GBDBL1
  • 300 dollár feletti vásárlás esetén 30 dollár kedvezmény, kuponkódja: GBDBL2
  • 500 dollár feletti vásárlás esetén 50 dollár kedvezmény, kuponkódja: GBDBL3

A promóció mellett továbbra is elérhető a Fafrees elektromos biciklikre vonatkozó akció, melyben bármely Fafrees bicikli mellé ajándék kerékpárzárat és kerékpáros táskát lehet ajándékba kapni.

A fenti kódokat használva a Fafrees F20 bicikli 949 dolláros áron, a Fafrees F20 Pro 1049 dolláros áron, a Fafrees F20 Max 1299 dolláros áron rendelhető meg. A legolcsóbban a jelenlegi áruházi választékban a Fafrees F28 MT elektromos biciklit rendelhetitek meg 749 eurós áron. Ehhez az árhoz szükséges les a GBDBL3 kuponkód is.

További akciókat a Gearberry hivatalos promóciós oldalán találhattok. Az akciók november 14-től egészen november 30-ig tartanak:

Még több akció

Kiváló áron juthattok most hozzá a Fafrees F20 és Fafrees F20 Light elektromos kerékpárokhoz

A GearBerry őszi akciójában most nagyon jó áron vásárolhatjátok meg a Fafrees elektromos kerékpárjait. A promócióban megtalálhatjátok a Fafrees F20, F20 Light és F20 Pro bicikliket is. Ráadásul EU raktárról gyorsan, ÁFA és vámmentesen érkezik meg a megrendelt terméketek.

Easythreed K7 - Most 30 ezer Forintot sem kell fizetned ezért a 3D nyomtatóért

Szeptember végén kuponakciókkal várja a vásárlókat a Gearberry áruház. Az akcióknak köszönhetően most olcsóbban rendelhettek különféle 3D nyomtatókat gyors szállítással, európai raktárkészletről.

Remek áron rendelhető az alacsony fogyasztású Core i3-as T-Bao N9N Pro Mini PC

Most 100 ezer Forintot sem kell fizetnetek, a T-Bao legújabb energiatakarékos, erős 13. generációs Core i3-N305 processzorral szerelt T-Bao N9N Pro Mini számítógépért.

Mindössze 35 ezer Forintért rendelhető a piszkosul hangos FOSSiBOT F101 strapamobil

Most mindössze 35 ezer Forintért rendelhetitek meg a szuper hangos, 10 600 mAh-s akkumulátorral szerelt FOSSiBOT F101 strapamobilt.
Kommentek
Legújabb telefonok