Creality Ender 3 Pro - Kiváló áron, EU raktárról rendelhető a népszerű 3D nyomtató

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
Nagyon jó áron szerezhető be az itthon is jól ismert Creality gyártó egyik legnépszerűbb 3D nyomtatója, a Creality Ender 3 Pro. A TomTop akciójában, németországi raktárról mindössze 57 ezer Forintért rendelhető, ingyenes szállítással.

Creality Ender 3 Pro

A Creality nyomtatói az egyik legismertebbek a magyarországi felhasználók körében. Ez nem véletlen, hiszen a gyártó termékei nagyon jól kezelhetőek, gyorsan összeállíthatók, és nem utolsó sorban ár-érték arányban szinte verhetetlen. 

A Creality Ender 3 Pro alumínium vázas, nagyméretű nyomtatótérrel rendelkező nyomtatót most 195 dollárért, azaz körülbelül 57 ezer Forintért rendelhetitek meg németországi raktárkészletről. A szállítás gyors, ingyenes, és mivel EU tagállamból érkezik, ÁFA és vámmentes. 

Az akciót itt érhetitek el: 

Creality Ender 3 Pro akció
Ár: 57 ezer Forint (195 dollár)

Creality Ender 3 Pro

A Creality 3D nyomtatójával egészen nagy, akár 220x220x250 milliméter nagyságú tárgyakat is kinyomtathatunk. Az egyszerű szintezésnek, a mágneses nyomtatási felületnek, és a gyorsan felfűthető tárgyasztalnak köszönhetően a nyomtatás bárki számára gyorsan, és egyszerűen történik. Nem igényel semmi informatikai, vagy mérnöki tudást a gép használata, hiszen egyszerűen csak be kell tölteni a nyomtatandó objektumot, és várni, amíg a gép elkészül vele.

Creality Ender 3 Pro

A nyomtató rendkívül csendes, és kompakt méretű, így bárhol elhelyezhető, akár a szobában is. Egyedül a szellőztetésre kell figyelnünk, hiszen a nyomtatás során a megolvasztott műanyag szaga zárt térben hamar kellemetlen tud lenni. 

Az Ender 3 Pro kiváló tulajdonsága, hogy áramszünet esetén is tudja folytatni a félbehagyott nyomtatást. Így bátran neki lehet kezdeni egy nagyobb, hosszabb ideig tartó darab elkészítéséhez is. A mágneses nyomtató felület pedig sokkal jobb tapadást biztosít szinte mindenféle Filament számára.


Nyomtatást indíthatunk számítógépről, az USB kábellel való összekötés után. A támogatott szoftverlista bőséges (Cura, Repetier-Host, Simplify3D), így bárki a kedvelt programjával nyomtathat. 
Van lehetőség számítógép nélküli, azaz offline nyomtatásra is, az SD kártya foglalatot használva. A készülék továbbá rendelkezik egy LCD kijelzővel is, így szinte minden nyomtató beállítást helyben is elvégezhetünk.

A Creality Ender 3 Pro nyomtató most akcióban rendelhető a TomTop áruházból kb. 57 ezer Forintért. Az akció július végéig, vagy készlet erejéig érvényes.

CREALITY ENDER 3 PRO AKCIÓ
Ár: 57 ezer Forint (195 dollár)

Creality Ender 3 Pro - főbb paraméterek:
 • Nyomtatási technológia: FDM (Fused Deposit Molding)
 • Nyomtatási méret: 220x220x250 mm
 • Nyomtatási sebesség: <180mm/s, átlagosan 30-60mm/s
 • Pontosság: ± 0,1 mm
 • Réteg vastagság: 0,1 - 0,4 mm
 • Fúvóka méret: 0,4 mm
 • Fúvóka szám: 1 db
 • Nyomtató ágy hőmérséklet: <110°
 • Nyomtatási mód: online vagy offline
 • Támogatott fájl típusok: STL, OBJ, AMF
 • Filament átmérő: 1,75 mm
 • Tömeg: 6,9 kg
Még több akció

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 - Egyszerű személymérleg okos funkciókkal

A Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 nevű okos mérlege  méltán lett népszerű a világban, hiszen a hagyományos mérlegelésen túl megannyi extra funkcióval rendelkezik, ráadásul nem is drága.

VIOMI SE akció - EU raktárról, 5 év garanciával rendelhető a legújabb VIOMI robotporszívó

Kiváló akcióban, EU raktárról, gyors szállítással rendelhető, az idei évben bemutatkozó VIOMI SE robotporszívó és felmosó frissített kiadása. A remek ár-érték aránnyal büszkélkedő robotporszívó most 5 év garanciával, mindössze 70 ezer Forintért vásárolható meg a VIOMI hivatalos európai boltjából.

Már rendelhető az 5G képes POCO M3 Pro mobiltelefon

Már több üzletből is rendelhető a hét elején megjelenő 5G képes POCO M3 Pro. A kiváló tulajdonságokkal rendelkező POCO mobilt már 45 ezer Forintért meg tudjátok rendelni, ráadásul EU raktárról is elérhető.

Oukitel WP10 5G - Akciós áron rendelhető az Oukitel 5G-s strapamobilja

Az Oukitel WP10 a világ első, hatalmas akkumulátorával szerelt 5G-s strapamobilja, mely ezúttal nem csak kívülről lett erős, végre a belső is korrekt teljesítményt nyújt. Az új stapatelefonhoz most ráadásul még olcsóbban juthattok hozzá az Aliexpress akciójában.
Kommentek
Legújabb telefonok