Creality Ender 3 Pro - Kiváló áron, EU raktárról rendelhető a népszerű 3D nyomtató

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
Nagyon jó áron szerezhető be az itthon is jól ismert Creality gyártó egyik legnépszerűbb 3D nyomtatója, a Creality Ender 3 Pro. A TomTop akciójában, németországi raktárról mindössze 57 ezer Forintért rendelhető, ingyenes szállítással.

Creality Ender 3 Pro

A Creality nyomtatói az egyik legismertebbek a magyarországi felhasználók körében. Ez nem véletlen, hiszen a gyártó termékei nagyon jól kezelhetőek, gyorsan összeállíthatók, és nem utolsó sorban ár-érték arányban szinte verhetetlen. 

A Creality Ender 3 Pro alumínium vázas, nagyméretű nyomtatótérrel rendelkező nyomtatót most 195 dollárért, azaz körülbelül 57 ezer Forintért rendelhetitek meg németországi raktárkészletről. A szállítás gyors, ingyenes, és mivel EU tagállamból érkezik, ÁFA és vámmentes. 

Az akciót itt érhetitek el: 

Creality Ender 3 Pro akció
Ár: 57 ezer Forint (195 dollár)

Creality Ender 3 Pro

A Creality 3D nyomtatójával egészen nagy, akár 220x220x250 milliméter nagyságú tárgyakat is kinyomtathatunk. Az egyszerű szintezésnek, a mágneses nyomtatási felületnek, és a gyorsan felfűthető tárgyasztalnak köszönhetően a nyomtatás bárki számára gyorsan, és egyszerűen történik. Nem igényel semmi informatikai, vagy mérnöki tudást a gép használata, hiszen egyszerűen csak be kell tölteni a nyomtatandó objektumot, és várni, amíg a gép elkészül vele.

Creality Ender 3 Pro

A nyomtató rendkívül csendes, és kompakt méretű, így bárhol elhelyezhető, akár a szobában is. Egyedül a szellőztetésre kell figyelnünk, hiszen a nyomtatás során a megolvasztott műanyag szaga zárt térben hamar kellemetlen tud lenni. 

Az Ender 3 Pro kiváló tulajdonsága, hogy áramszünet esetén is tudja folytatni a félbehagyott nyomtatást. Így bátran neki lehet kezdeni egy nagyobb, hosszabb ideig tartó darab elkészítéséhez is. A mágneses nyomtató felület pedig sokkal jobb tapadást biztosít szinte mindenféle Filament számára.


Nyomtatást indíthatunk számítógépről, az USB kábellel való összekötés után. A támogatott szoftverlista bőséges (Cura, Repetier-Host, Simplify3D), így bárki a kedvelt programjával nyomtathat. 
Van lehetőség számítógép nélküli, azaz offline nyomtatásra is, az SD kártya foglalatot használva. A készülék továbbá rendelkezik egy LCD kijelzővel is, így szinte minden nyomtató beállítást helyben is elvégezhetünk.

A Creality Ender 3 Pro nyomtató most akcióban rendelhető a TomTop áruházból kb. 57 ezer Forintért. Az akció július végéig, vagy készlet erejéig érvényes.

CREALITY ENDER 3 PRO AKCIÓ
Ár: 57 ezer Forint (195 dollár)

Creality Ender 3 Pro - főbb paraméterek:
 • Nyomtatási technológia: FDM (Fused Deposit Molding)
 • Nyomtatási méret: 220x220x250 mm
 • Nyomtatási sebesség: <180mm/s, átlagosan 30-60mm/s
 • Pontosság: ± 0,1 mm
 • Réteg vastagság: 0,1 - 0,4 mm
 • Fúvóka méret: 0,4 mm
 • Fúvóka szám: 1 db
 • Nyomtató ágy hőmérséklet: <110°
 • Nyomtatási mód: online vagy offline
 • Támogatott fájl típusok: STL, OBJ, AMF
 • Filament átmérő: 1,75 mm
 • Tömeg: 6,9 kg
Még több akció

CHUWI HeroBook Pro - Ultrakönnyű laptop 65 ezer Forintért

Most rendkívül kedvező áron szerezhetitek meg a CHUWI HeroBook Pro laptopot a Banggood áruház kuponakciójában. Elsőre hihetetlennek tűnhet, mi minden fért bele a jelenleg 65 ezer Forintos áron kapható hordozható számítógépbe.

Poco F2 Pro és más népszerű Xiaomi mobilok EU raktárról, gyors szállítással

Rengeteg Xiaomi mobiltelefon került a Banggood európai raktárába, melyeket most akciós áron, gyors szállítással, mindenféle plusz költség nélkül rendelhettek meg. A kiváló készülékek között megtalálhatjátok a teljesítménybajnok POCO F2 Pro vagy éppen az ár-érték bajnok Redmi Note 9S modelleket egyaránt.

Szuper áron rendelhető a Xiaomi Redmi Note 9S és Redmi Note 9

Soha nem voltak ilyen olcsóak a Xiaomi idei középkategóriás ászai, a Xiaomi Redmi Note 9S és a Redmi Note 9. Az 50 ezer Forintos kategóriában továbbra is a legjobb ajánlatokat a Redmi mobilok szolgáltatják.

KUU K2 - Gazdagon felszerelt laptop, bevezető áron, EU raktárról rendelhető

Gazdag felszereltséggel, kimondottan jó áron, európai raktárkészletről rendelhető a KUU K2 notebook. A 90 ezer Forintért elérhető, ultravékony laptop mellé ráadásul az első 200 megrendelőnek ajándék is jár.
Kommentek
Legújabb telefonok