Creality Ender 3 V2 Neo - Szerezd meg bevezető akcióban a Creality legújabb 3D nyomtatóját

| | Forrás: Geekbuying
Szerezd meg bevezető akcióban, ajándék filament csomaggal a Creality legnépszerűbb modelljének tuningolt változatát, a Creality Ender 3 V2 Neo 3D nyomtatót. Az új modell CR-Touch automata nyomtatóágy szintezővel, és fémből készült Bowden Extruderrel, mágnesen PC rugós acéllappal és továbbfejlesztett kijelzővel érkezik.

Creality Ender 3 V2 Neo

A Creality az egyik legnépszerűbb 3D nyomtatókat gyártó cég a világon, mely hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Megbízható készülékeik kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, így nem csoda, hogy sokan választják a márka nyomtatóit.

A Creality Ender 3 V2 nyomtató 2020 óta az egyik legnépszerűbb modell az otthoni felhasználók körében. A Creality ennek a készüléknek készítette el a továbbfejlesztett, tuningolt változatát, a Creality Ender 3 V2 Neo nagy teljesítményű FDM-nyomtatót. 

A Geekbuying előrendelési akciójában, a Creality Ender 3 V2 Neo 3D nyomtatót most mindössze 269,99 dollárért rendelhetitek meg. Ez a magas dollár árfolyam mellett is csak kb. 105 ezer Forint. Ráadásul most minden rendelés mellé 1 kilogramm ajándék filament is jár.

A vásárláshoz szükséges kuponkód: GKBCRNEO. A szállítás lengyelországi raktárból történik, így természetesen ÁFA és vámmentes a rendelés. Az ajánlatot itt érhetitek el: 

Creality Ender 3 V2 Neo
Bevezető akció
Ár: 269,99 dollár (~105 ezer Forint)


Creality Ender 3 V2 Neo bemutató

Az Ender 3 V2 Neo az alapmodellhez képest több izgalmas újítást is kapott, mellyel még egyszerűbbé válik a 3D nyomtatás az otthoni felhasználók számára is. A gyártó a nyomtatót szinte teljesen összeszerelt állapotban küldi ki a felhasználóknak, így a korábbi szerelési nehézségeket elfelejthetjük. Néhány csavar behelyezésével, akár negyed órán belül használatba is vehetjük a terméket.


A nyomtatási térfogat nem változott, maradt a 220x220x250 milliméter, továbbá az alap paraméterek is megegyeznek az előd modellével. Így megmaradta  maximum 260 fokos fúvóka és 100 fokos fokos fűtött ágy hőmérséklet. Viszont kerültek bele bőven újítások is, amelyek mindenképpen a felhasználók igényeit szolgálják.

Az egyik újítás a CR-touch funkció, amely leegyszerűsíti a nyomtatóágy szintezését. Így szerencsére a múlté, a nyomtatóágy körülményes kézzel való állítgatása. Az Ender 3 V2 Neo egyetlen gombnyomással 16 ponton vesz mintát a nyomtatóágyról, és automatikusan szintezi be magát.


A gyártó az elődben használt műanyag bowden extrudert is lecserélte egy masszívabb, teljesen fémből készült extruderre. 
Az Ender Neo a korábbi üveglap helyett egy rugalmas acéllap és mágneslap kombinációját alkalmazza. Ennek köszönhetően a modellek sokkal jobban tapadnak, és a nyomtatás végén egyszerűbben eltávolíthatók.
A 4,3 hüvelykes Color Knob kijelző új felhasználói felületet kapott, melyen már elérhető a nyomtatási előnézeti funkció, amellyel a nyomtatás előtt ellenőrizhetjük a modellünk formáját.

Áramkimaradás esetén sem kell aggódni amiatt, hogy tönkrement a nyomtatásunk. Ha helyreáll az áramellátás, a készülék a korábban elmentett nyomtatási adatok alapján folytatja a munkáját.

A Neo 3D nyomtatón egyértelműen látható a fejlődés, az új termék sokkal felhasználóbarátabb lett, amely megkönnyíti a nyomtatást. Ha pedig az árát nézzük, egyértelmű, hogy jelenleg az egyik legjobb ár-érték aránnyal rendelkező modell a piacon. Aki most szeretné magát belevetni a 3D nyomtatás világába, azoknak kiváló választás lehet az Ender 3 V2 Neo.

Creality Ender 3 V2 Neo akció

A nyomtatót a Geekbuying előrendelési akciójában most  269,99 dollárért, azaz körülbelül 105 ezer Forintért rendelhetitek meg. Most minden rendelés mellé ajándék 1 kilogrammnyi filament jár.

A vásárláshoz szükséges kuponkód: GKBCRNEO. A szállítás lengyelországi raktárból történik, így ÁFA és vámmentes. 

Creality Ender 3 V2 Neo
Bevezető akció
Ár: 269,99 dollár (~105 ezer Forint)
Még több akció

Kiváló áron juthattok most hozzá a Fafrees F20 és Fafrees F20 Light elektromos kerékpárokhoz

A GearBerry őszi akciójában most nagyon jó áron vásárolhatjátok meg a Fafrees elektromos kerékpárjait. A promócióban megtalálhatjátok a Fafrees F20, F20 Light és F20 Pro bicikliket is. Ráadásul EU raktárról gyorsan, ÁFA és vámmentesen érkezik meg a megrendelt terméketek.

Easythreed K7 - Most 30 ezer Forintot sem kell fizetned ezért a 3D nyomtatóért

Szeptember végén kuponakciókkal várja a vásárlókat a Gearberry áruház. Az akcióknak köszönhetően most olcsóbban rendelhettek különféle 3D nyomtatókat gyors szállítással, európai raktárkészletről.

Remek áron rendelhető az alacsony fogyasztású Core i3-as T-Bao N9N Pro Mini PC

Most 100 ezer Forintot sem kell fizetnetek, a T-Bao legújabb energiatakarékos, erős 13. generációs Core i3-N305 processzorral szerelt T-Bao N9N Pro Mini számítógépért.

Mindössze 35 ezer Forintért rendelhető a piszkosul hangos FOSSiBOT F101 strapamobil

Most mindössze 35 ezer Forintért rendelhetitek meg a szuper hangos, 10 600 mAh-s akkumulátorral szerelt FOSSiBOT F101 strapamobilt.
Kommentek
Legújabb telefonok