Easythreed K7 - Most 30 ezer Forintot sem kell fizetned ezért a 3D nyomtatóért

| | Forrás: GearBerry (szponzorált)
Szeptember végén kuponakciókkal várja a vásárlókat a Gearberry áruház. Az akcióknak köszönhetően most olcsóbban rendelhettek különféle 3D nyomtatókat gyors szállítással, európai raktárkészletről.

Easythreed K7 3D nyomtató

Az Easythreed K7 3D nyomtatója a piacon található legolcsóbb nyomtatói közé tartozik. Elsősorban kezdőknek, a technológia iránt érdeklődnek ajánlott.

Easythreed K7
A korábban már bemutatott 3D nyomtatókhoz képest a K7 jóval kisebb, a termék leírásában elsősorban gyerekeknek, kezdőknek ajánlják.

A nyomtató működése rendkívül egyszerű, egyetlen gombnyomással indítható a művelet, és a nyomtatás végeztével egyszerűen eltávolítható a produktum a felületről.

Az Easythreed K7 nyomtatási felülete mindössze 100x100x100 milliméter, mellyel kisebb tárgyakat, eszközöket lehet nyomtatni.

Easythreed K7
Az összeszereléssel sem kell órákat tölteni, hiszen szinte teljesen előszerelt állapotban szállítja a gyártó hozzánk. Mindössze az alaplapra kell rászerelni a tengelyeket és a nyomatófejet, és már indulhat is a munka.

A K7 rendkívül csendes 32 bites alaplappal van felszerelve, mely a legújabb TMC2209 vezérlőt kapta meg.

A 3D nyomtató a legszükségesebb funkciókat tartalmazza, így olyan extrák, mint filament szakadási érzékelő, és áramszünet utáni nyomtatás folytatás nem elérhető. Bár talán egy ilyen kis méretű nyomtatónál ez nem lesz olyan nagy probléma, hiszen hatalmas, sok anyagot igénylő tárgyakat nem nyomtatunk.

A nyomtató fej (0,4 mm), a komolyabb nyomtatókhoz hasonlóan fémből készül, és mindössze három perc alatt eléri az 180 fokos üzemi hőmérsékletet. A munka végeztével a tárgyasztal gyorsan visszahűl, a nyomtatott tárgy könnyedén eltávolítható.

Easythreed K7
A Easythreed K7 3D nyomtatót két csomagban is megrendelhetitek a GearBerry oldaláról. Az alap csomag, mely csak a nyomtatót tartalmazza 99 dollárért rendelhető. Ez az ár a GBCZ20 kuponkóddal egészen 79 dollárra csökkenthető le. Így összesen körülbelül 29 ezer Forintot kell fizetnetek a megrendelés során.
Elérhető egy másik csomag is, mely tartalmazza a nyomtatót, továbbá egy tekercs Geetech PLA filamentet. A jó hír, hogy ennek a csomagnak az ára is 99 dollár, viszont erre már nem használható a fenti kuponkód. A nyomtató ára ebben a csomagban körülbelül 36 ezer Forint.

Az akciót itt érhetitek el:

Easythreed K7 3D nyomtató
Ár: 29 ezer Forint (79 USD)
Kuponkód: GBCZ20

Kingroon 3D nyomtatók

A Kingroon nyomtatói már a középkategóriában versenyeznek, és kiváló áruknak köszönhetően nagy népszerűségnek örvendenek a vásárlók körében.

Kingroon 3d nyomtató
A jelenlegi kuponakcióban két termék is olcsóbban vásárolható meg, az egyik a Kingroon KP3S 3.0 3D nyomtató, míg a másik, a nagyobb nyomtatási felülettel rendelkező, a Kingroon KP3S Pro S1.
 
A külső tápegységgel szerelt Kingroon KP3S 3.0 maximális nyomtatási tere 180 x 180 x 180 milliméter. Ez a készülék már támogatja az áramkimaradás utáni nyomtatás folytatást is.

A KP3S Pro S1 már 200 x 200 x 200 milliméteres nyomtatási térrel rendelkezik. További különbségként említhető meg a beépített tápegység és a filament szakadás érzékelő.

Kingroon 3d nyomtató
Árban túl nagy különbség nincs a két nyomtató között, az alap modell kuponkóddal 49 ezer Forintba (136 dollárba), a Pro verzió 64 ezer Forintba (176 dollárba) kerül.

A nyomtatókat itt tudjátok megvásárolni:

Kingroon KP3S 3.0 3D nyomtató
Ár: 49 ezer Forint (136 dollár)
Kuponkód: GBKG13

Kingroon KP3S Pro S1 3D nyomtató
Ár: 64 ezer Forint (176 dollár)
Kuponkód: GBKG33
Még több akció

Black Friday akció a GearBerry áruházban - Csapj le a kedvezményekre

A héten több üzlet is készül a saját fekete péntek akciójára. Nincs ez másképpen a külföldi webáruházak esetében sem.

Kiváló áron juthattok most hozzá a Fafrees F20 és Fafrees F20 Light elektromos kerékpárokhoz

A GearBerry őszi akciójában most nagyon jó áron vásárolhatjátok meg a Fafrees elektromos kerékpárjait. A promócióban megtalálhatjátok a Fafrees F20, F20 Light és F20 Pro bicikliket is. Ráadásul EU raktárról gyorsan, ÁFA és vámmentesen érkezik meg a megrendelt terméketek.

Remek áron rendelhető az alacsony fogyasztású Core i3-as T-Bao N9N Pro Mini PC

Most 100 ezer Forintot sem kell fizetnetek, a T-Bao legújabb energiatakarékos, erős 13. generációs Core i3-N305 processzorral szerelt T-Bao N9N Pro Mini számítógépért.

Mindössze 35 ezer Forintért rendelhető a piszkosul hangos FOSSiBOT F101 strapamobil

Most mindössze 35 ezer Forintért rendelhetitek meg a szuper hangos, 10 600 mAh-s akkumulátorral szerelt FOSSiBOT F101 strapamobilt.
Kommentek
Legújabb telefonok