ENGWE elektromos kerékpárok dupla 11-es akcióban a GeekBuying áruházban

| | Forrás: GeekBuying (szponzorált)
Rengeteg ENGWE elektromos kerékpár került kiárusításra a GeekBuying 11.11-i vásárlási ünnepén, ráadásul egy-egy kuponkóddal további kedvezményekre tehettek szert.

Jelenleg a világban az elektromos közlekedési eszközök eladása erősen felfutó ágban van, egyre többen döntenek úgy, hogy leteszik régi benzines autójukat, és az elektromos járművek felé veszi az irányt. Persze az elektromos autók árai jelenleg jóval magasabbak, mint a hagyományos autóké, így sokan más alternatívák felé indulnak el.

Az egyik ilyen lehetőség az elektromos bicikli, mely a kerékpározást egy kényelmes közlekedési móddá változtatja. Az ENGWE gyártó itthon sokaknak lehet ismeretlen, pedig a világban igenis elterjedt, ismert márkának számít az elektromos kerékpárok piacán.
 
A cég története egészen 2014-ig nyúlik vissza, amikor is megalapították az ENGWE márkanevet. Az alapítók elsődleges célkitűzése az volt, hogy magas minőségű, mégis ár-érték arányban kiváló bicikliket alkossanak meg. Nos ez úgy néz ki sikerült nekik, hisz a 2014-es start óta eltelt időben több mint 30 országra terjedt ki hálózatuk, évente közel 100 ezer elektromos bicikli kerül ki kezükből a vásárlók részére. A világban három hatalmas raktárközpontjuk van: Lengyelországban, Amerikában és az Egyesült Királyságban. Szerencsére európai raktárkészletről rendelve mindössze néhány napot kell várnunk arra, hogy csöngessen a postás, vagy a futár.

ENGWE akció
A GeekBuying kiárusításában részt vevő ENGWE elektromos kerékpárokat megtalálhatjátok a promóciós oldalon az alábbi hivatkozásra kattintva:


A weboldalon található, szinte összes ENGWE elektromos bicikli akcióban vásárolható meg a GeekBuying oldaláról. Ezen felül további kedvezményekre tehettek szert, ha használjátok a 11.11-i akciós napok alatt a következő kuponkódokat:
  • Kuponkód: GKB22111 (50 dolláros kedvezmény 600 dolláros költés felett)
  • Kuponkód: GKB22112 (20 dolláros kedvezmény 300 dolláros költés felett)
A promócióban a gyártó legismertebb termékei is szerepelnek, például olcsóbban rendelhetőek az ENGWE EP-2 Pro, az Engine Pro, C20 Pro vagy a T14 jelzésű ENGWE biciklik.

Az ENGWE EP-2 Pro a cég egyik legnépszerűbb terméke az elmúlt években sosem volt olyan olcsó, mint most. A GKB22111 kuponkóddal a már akciós 919,03 dolláros árat egészen 869,3 dollárig csökkenthetitek. Továbbá ha Paypal rendszeren keresztül fizettek, további extra 10 dollár kedvezményre tehettek szert. Így összesen 859,3 dollárért, azaz körülbelül 336 ezer Forintért tiétek lehet a kiváló elektromos kerékpár. A rendelés EU raktárról történik, így gyorsan, ÁFA és vámmentesen érkezik hazánkba a csomag.

ENGWE akció
A kerékpár főbb jellemzői között megemlíthető a 48V-os 13Ah-s akkumulátor, a komoly, 750 W-os teljesítményű, (kefe nélküli) elektromos motor 60 Nm csúcsnyomatékkal, mellyel akár 35 km/h-s sebességet is el tudtok érni. A SHIMANO 7 sebességes váltójával könnyedén váltogathatsz a könnyebb és a nehezebb fokozatok között, az éppen ideális körülményekhez igazodva.

ENGWE akció
Tisztán elektromos módban körülbelül 65 kilométert, sport, vegyes módban pedig akár 130 kilométert is megtehetsz a kerékpárral egyetlen töltéssel. Az akkumulátor kivehető, így bárhol tölthető, nem kell hozzá az egész biciklit magaddal cipelned a konnektorig. Az öt órás teljes töltési idő szintén a pozitív tulajdonságait növelik az EP-2 Pro-nak.

Az ENGWE EP-2 Pro kerékpárt megtaláljátok a fenti promóciós oldalon vagy közvetlenül az alábbi linkre kattintva.

ENGWE EP-2 Pro elektromos kerékpár vásárlás
Kuponkód: GKB22111
Akciós ár: 859,3 dollár (~336 ezer Forint)


A gyártó további népszerű kerékpárjait közvetlenül ezeken a hivatkozásokon keresztül tudjátok megvásárolni:

Termék Tulajdonságok Ár Vásárlás
ENGWE Engine Pro 20 hüvelykes (20"x4") alumínium kerekek, 750 W-os kefe nélküli motor rásegítés akár 45 km/h-ig, 48V-os 16Ah-s akkumulátor, akár 120 km-es hatótáv vegyes módban, 8 sebességfokozat, összecsukható váz 1338,48 dollár Irány a bolt!
ENGWE C20 Pro 20 hüvelykes (20"x3") alumínium kerekek, 250 W-os kefe nélküli motor rásegítés, akár 20-25 km/h-ig, 36V 19,2Ah-s akkumulátor, akár 105 km-es hatótáv vegyes használattal, 7 sebességfokozat, összecsukható váz 820,3 dollár Irány a bolt
ENGWE T14 14 hüvelykes (14"x2,125") kerekek, alumínium váz, 48V-os 10Ah-s akkumulátor, akár 80 km-s hatótáv vegyes használattal, 517,21 dollár Irány a bolt!

ENGWE akció
Még több akció

Black Friday akció a GearBerry áruházban - Csapj le a kedvezményekre

A héten több üzlet is készül a saját fekete péntek akciójára. Nincs ez másképpen a külföldi webáruházak esetében sem.

Kiváló áron juthattok most hozzá a Fafrees F20 és Fafrees F20 Light elektromos kerékpárokhoz

A GearBerry őszi akciójában most nagyon jó áron vásárolhatjátok meg a Fafrees elektromos kerékpárjait. A promócióban megtalálhatjátok a Fafrees F20, F20 Light és F20 Pro bicikliket is. Ráadásul EU raktárról gyorsan, ÁFA és vámmentesen érkezik meg a megrendelt terméketek.

Easythreed K7 - Most 30 ezer Forintot sem kell fizetned ezért a 3D nyomtatóért

Szeptember végén kuponakciókkal várja a vásárlókat a Gearberry áruház. Az akcióknak köszönhetően most olcsóbban rendelhettek különféle 3D nyomtatókat gyors szállítással, európai raktárkészletről.

Remek áron rendelhető az alacsony fogyasztású Core i3-as T-Bao N9N Pro Mini PC

Most 100 ezer Forintot sem kell fizetnetek, a T-Bao legújabb energiatakarékos, erős 13. generációs Core i3-N305 processzorral szerelt T-Bao N9N Pro Mini számítógépért.
Kommentek
Legújabb telefonok