Európai raktárról, akciós áron rendelhető a Xiaomi lézer projektora

| | Forrás: Xiaomi
Remek akció keretében vásárolható meg a Xiaomi legjobb lézeres házimozi projektora, a Xiaomi Mi Mijia Laser Projector. Ráadásul a promóció az európai raktárkészletre vonatkozik, így most nem csak olcsóbban, de jóval gyorsabb szállítással a tiéd lehet a házimozik királya.

Manapság már egyre nagyobb tévéket lehet vásárolni otthonra is, viszont aki igazi házimozi élményt szeretne otthonában, azok a projektorok felé kezdenek el keresgélni. Egy jobb minőségű vetítő ára itthon bőven meghaladja a félmilliós kategóriát, így sokan le is mondanak álmaikról. 

Xiaomi Mi Mijia Lézer projektor

A Xiaomi jól felmérte a piaci helyzetet, mielőtt piacra dobta első lézeres vetítőjét, a Xiaomi Mi Mijia Laser Projectort. A termék megjelenése után rögtön slágertermék lett a projektorok között, hiszen már 500 ezer Forint alatt hozzá lehetett jutni. A bevezető akciók óta persze már kicsit magasabb lett az ára, de szerencsére egy-egy akciót mindig ki lehet fogni.


A LightintheBox áruház mostani promóciójában egészen október 20-áig lehet kedvezményesen megrendelni a kiváló terméket, ráadásul európai raktárkészletről. Ennek köszönhetően biztosan nem kell tartani attól, hogy további vámkezelési költségeket kelljen fizetni a megrendelt portéka után.

A Xiaomi Lézeres Projektor kuponakcióban, most mindössze 1698 dollárért, azaz körülbelül 466 ezer Forintért rendelhető, vámmentesen, EU raktárról. A vásárláshoz szükséges kuponkód: MIPROJECTOR71

Az ajánlatot pedig itt érhetitek el:

Xiaomi Lézeres Projektor
1698 dollár ~ 466 ezer Forint
EU raktár
Kuponkód: MIPROJECTOR71

A Xiaomi kiváló ár/érték arányú vetítője mindössze 7 kilogrammot nyom, és kompakt mérete ellenére remek teljesítményt nyújt. A különleges lencsekialakításnak köszönhetően 5 centiméteres vetítő távolságból már 42 colos képet kapunk. De ilyen közelre biztosan kevesen fogják elhelyezni a terméket, hiszen 50 centiméterről már közel 4 méteres (150 colos) képátlójú 16:9-es képet képes kivetíteni nappalink falára. Ez a méret közel 2-3-szor nagyobb, mint a most kapható óriáskijelzős televíziók.


Az Mi Lézervetítő saját operációs rendszerrel és saját rendszerchippel rendelkezik. Az Android 6 alapú MIUI TV rendszert a négymagos T968-as SoC hajtja, 2 GB memória és 16 GB belső tárhely társaságában. 

A lézeres technikának (ALPD 3.0), és a FullHD felbontásnak köszönhetően a mozifilmek életre kelnek otthonunkban, ráadásul a beépített, 30 Watt teljesítményű hangszóró kiváló hangzást biztosít.


A vetítő maximális fényereje akár 5000 lumen is lehet, a vetített fényerő pedig 15-18 fl-nek feleltethető meg. Szerencsére a kontrasztarányra sem lehet panaszunk, a 3000:1-hez érték átlagon felüli ebben az árszegmensben.

A termékben használt Ricoh által gyártott kivetítő rendszer élettartamára a gyártó 25 000 órát adott meg, ha utána számolunk, akkor átlagos használat mellet az elkövetkezendő 20-30 évben nem lesz szükség cserére. 


Az alaptulajdonságok mellett találunk a készülékben kétsávos Wi-Fit, Bluetooth 4.0 támogatást, és bőséges csatlakozási lehetőségeket:
  • 1 db Ethernet, 2 db SPDIF, 1 db audio kimenet, 1 db 3,5 mm jack, 1 db USB 3.0 port, 2 db HDMI 2.0, HDMI ARC, 1 USB 2.0

Az olcsóbb projektoroknál probléma szokott lenni a hűtés megoldása, szerencsére a Xiaomi ezt is profin megoldotta. A nagy hatásfokkal dolgozó hűtő ventilátor maximális hangkibocsájtása 32 decibel. 

A termék EU raktárról rendelhető, a megfelelő kuponkóddal ráadásul 100 dollárral olcsóbban:


XIAOMI LÉZERES PROJEKTOR
1698 dollár ~ 466 ezer Forint
EU raktár
Kuponkód: MIPROJECTOR71


Végül egy rövid bemutató videót nézhettek meg a Xiaomi Mi lézeres projektor ámulatba ejtő látványvilágáról:

Még több akció

Őrületes akciók a GearBest 5. születésnapján

Márciusban ünnepli a Gearbest fennállásának 5. születésnapját, ennek alkalmából rengeteg akcióval, rég nem látott kedvezményekkel és meglepetés ajándékokkal várja az áruház leendő vásárlóit.

Márciusi kiemelt akciók a GeekBuying webáruházban

A tavasz közeledtével itthon végre eltűnnek a mínuszok, de szerencsére a külföldi üzletekben erről szó sincs. A GeekBuying áruházban megkezdődött a "Márciusi megavásár", ahol rengeteg izgalmas termékhez lehet kedvezményes áron hozzájutni.

TicWatch Pro és TicWatch C2 okosórák akcióban a GeekBuying áruházban

Az itthon is ismert okosóra gyártó két okosórája, a TicWatch Pro és C2 most kuponakcióban rendelhető. A Wear OS-t használó minőségi okos eszközöket ráadásul gyors, európai szállítással lehet most megrendelni.

Hétindító kuponakciók a Banggood áruházban

Az elmúlt napokban rengeteg új készülék mutatkozott be, és a héten további modellek bukkanhatnak fel a 2019-es Mobil Világkongresszuson. Szerencsére a webáruházak az MWC ideje alatt sem feledkeztek meg a vásárlókról, megannyi izgalmas akcióval és ajánlattal várják az online üzletbe látogatókat.
Kommentek
Legújabb telefonok