FOSSiBOT DT1 - Egy újabb túlélő táblagép bevezető áron EU raktárról

| | Forrás: GeekBuying
Egy újabb strapatablettel bővült a táblagépek piaca az idei hónapban. A FOSSiBOT DT1 4G-s tabletet ráadásul most bevezető akcióban szerezhetitek meg a GeekBuying európai raktárkészletéről.

FOSSIBOT DT1 táblagép
A FOSSiBOT céget elsősorban napelemeiről és azokhoz tartozó akkumulátorairól ismerhettük eddig. Az elmúlt időszakban viszont új vizekre evezett a cég, ugyanis év elején megjelent első strapatelefonjuk a FOSSiBOT F101.

Augusztus közepén pedig két újabb terméket jelentett be a gyártó: egy jóval komolyabb felszereltségű, szintén strapamobilt, a FOSSiBOT F102-t, illetve a a cikkünkben is szereplő FOSSiBOT DT1 táblagépet, amely egyben a cég első ilyen készüléke.

Bevezető promóciós ár

A 10,4 hüvelykes, 2K (1200x2000 pixel) felbontású tabletet bevezető akcióban rendelhetitek meg a GeekBuying európai raktárkészletéről. A promóciós ár 197,22 dollár, mely összegen csökkenthettek kicsit a 7QDBOQMS kuponkód segítségével. Így összesen 191,71 dollárra jön ki a végső ár.

Sőt, a webáruházban futó aktuális "Back to School" promócióban használható GKB23BTS1 univerzális kuponkóddal még jobban jártok. A kuponkód 8% (max. 10 dollár) kedvezményt ad a áruház bármely termékére.

A FOSSiBOT DT1 végleges ára így 187,22 dollár, azaz körülbelül 66 ezer Forint. Ez közel 100 dollárral olcsóbb, mint a hét elején oldalunkon is bemutatott Oukitel RT7 Titan. Igaz ez utóbbi, kicsit komolyabb tudással bír.

A promóciós oldalt és a termék adatlapját elérhetitek az alábbi linkeken keresztül:


FOSSiBOT DT1 vásárlás
Ár: 187, 22 dollár (~66 ezer Forint)
Kuponkód: GKB23BTS1

FOSSiBOT DT1 bemutató

A cég első táblagépe első ránézésre is minőségi darabnak tűnik. A 10,4 hüvelykes kijelző szinte a teljes előlapot kitölti (94%), ami víz-, por- és ütésálló készülékeknél igencsak ritka. A gyártó 400 nites általános fényerőt adott meg, amely mostanság már nem egy magas érték, de várhatóan a kültéri használattal nem lesz gond.

FOSSIBOT DT1 táblagép

A hátlap alatt egy nyolcmagos MediaTek MT8788 processzort találunk, amely ha nem is a legfürgébb rendszerchip (4xCortex A73 és 4xCortex A53), azért a legtöbb hétköznapi feladatra bőven elegendő lesz. Komolyabb játékokkal azért ne ezen a gépen játszatok, az ARM Mali G72 MP3 grafikus egység erre nem lesz elegendő. De valószínű, aki ilyen táblagépet vásárol, nem játékra fogja használni.

Bőséges memória és háttértár

A rendszer 8 GB LPDDR4 memóriával gazdálkodhat, melyet további 8 GB virtuális memóriával bővíthetünk. Mostanában a promóciós képeken igyekeznek a gyártók a nagyobb, hangzatosabb (itt 16 GB) számot feltüntetni. Ez kicsit csalóka, a virtuális memória jóval lassabb, mivel azt a háttértár egy részére menti az operációs rendszer.

FOSSIBOT DT1 táblagép

Adataink tárolására 256 GB hely áll rendelkezésre, ami nagy valószínűséggel a táblagép teljes élettartama alatt elegendő lesz. Bővítési lehetőség természetesen elérhető, MicroSD kártya formájában, egészen 1 TB méretig.

48 megapixeles kamera a kiváló fotókért

A FOSSiBOT DT1 táblagép hátlapján egy 48 MP-es Samsung (S5KGM2SP03) szenzorral ellátott kamerát találunk, dupla ledes villanófénnyel.

FOSSIBOT DT1 kamera

A kamera választás mindenképpen dicséretes, így végre eljutnak ezek a termékek is olyan szintre, hogy normális fényképeket lehessen velük készíteni. Az előlapra szintén Samsung szenzor (S5K3PS3SP) került, felbontása 16 megapixel.

A hosszú üzemidőről a nagy méretű, 11 000mAh-s akkumulátor gondoskodik, amely támogatja a 18 W-os gyorstöltést, és használható külső akkumulátorként is.

FOSSIBOT DT1 - 11000mAh akkumulátor

Szinte mindennek ellenáll


A DT1 táblagépet igen komoly igénybevételre tervezték, így akár 70 fokos forróságban, vagy -40 fokos hidegben is gond nélkül működik. A készülék megkapta a strapatelefonoknál már megszokott IP besorolásokat, így megfelel az IP68, IP69K és a MIL-SDT-810H szabványoknak is.

FOSSIBOT DT1 strapatablet

A tablet akár mobiltelefonként is használható, hiszen támogatja a legelterjedtebb 4G mobilhálózatokat. A SIM tálcába akár két nano méretű SIM is elhelyezhető. Fontos megemlíteni, hogy ezek közül az egyik MicroSD kártyahely is lehet, így tárhelybővítés esetén az egyik SIM foglalatról le kell mondani.

Vezeték nélküli hálózatok tekintetében elérhető: a Bluetooth 5.0, kétsávos Wifi (2.4/5Ghz), navigáció GPS, Glonass és Galileo támogatással, NFC viszont nincs. További tulajdonságként megemlíthetjük a készülék négy sarkában elhelyezkedő 2W-os hangszórókat, illetve a 48 nyelven elérhető Android 13 operációs rendszert.

Hol vásárolható meg?

A FOSSiBOT DT1 strapatablet eredeti ára 438,99 dollár, ami persze erősen megkérdőjelezhető. Várhatóan sosem lesz ennyi az ára, hiszen ilyen magas összegért senki nem vásárolná meg. Viszont bevezető kuponakcióban, európai raktárról rendelve már biztosan sokaknak felkelti majd az érdeklődését.

A 7QDBOQMS vagy a GKB23BTS1 kuponkód segítségével körülbelül 66 ezer Forintig csökkenthetjük a számla végösszegét. Ez az ár már a végső ár, hiszen a szállítás EU tagállamokba ingyenes, és egyéb más plusz költség sem terheli.

Ha felkeltette érdeklődésedet a táblagép, itt megvásárolhatod:

FOSSiBOT DT1 vásárlás
Ár: 187, 22 dollár (~66 ezer Forint)
Kuponkód: GKB23BTS1 vagy 7QDBOQMS
Még több akció

Black Friday akció a GearBerry áruházban - Csapj le a kedvezményekre

A héten több üzlet is készül a saját fekete péntek akciójára. Nincs ez másképpen a külföldi webáruházak esetében sem.

Kiváló áron juthattok most hozzá a Fafrees F20 és Fafrees F20 Light elektromos kerékpárokhoz

A GearBerry őszi akciójában most nagyon jó áron vásárolhatjátok meg a Fafrees elektromos kerékpárjait. A promócióban megtalálhatjátok a Fafrees F20, F20 Light és F20 Pro bicikliket is. Ráadásul EU raktárról gyorsan, ÁFA és vámmentesen érkezik meg a megrendelt terméketek.

Easythreed K7 - Most 30 ezer Forintot sem kell fizetned ezért a 3D nyomtatóért

Szeptember végén kuponakciókkal várja a vásárlókat a Gearberry áruház. Az akcióknak köszönhetően most olcsóbban rendelhettek különféle 3D nyomtatókat gyors szállítással, európai raktárkészletről.

Remek áron rendelhető az alacsony fogyasztású Core i3-as T-Bao N9N Pro Mini PC

Most 100 ezer Forintot sem kell fizetnetek, a T-Bao legújabb energiatakarékos, erős 13. generációs Core i3-N305 processzorral szerelt T-Bao N9N Pro Mini számítógépért.
Kommentek
Legújabb telefonok