Haylou GT3 TWS fülhallgató - Nyolcezer Forint alatt a legjobb választás

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
Kiváló akcióban szerezhető be a Xiaomi égisze alá tartozó Haylou gyártó legújabb vezetéknélküli fülhallgatója, a Haylou GT3. A Bluetooth 5.0 és érintésérzékeny vezérlés támogatással érkező TWS füles már 7300 Forintért elvihető.

Haylou GT3 fülhallgató

A Haylou GT3 in-ear fülhallgató, hétköznapi szóhasználattal élve, agybadugós, azaz az egységeket a hallójáratunkba helyezve élvezhetjük a telefonunkról, vagy más Bluetooth eszközről érkező zenéinket.

Haylou GT3 - vezeték nélküli fülhallgató

A Haylou GT3 két, vezeték nélküli, rendkívül könnyű (3,9 gramm) egységből áll, melyek végén gumiharangok biztosítják a kényelmes viseletet. A kis tömeg ellenére a gyártó egy 43mAh-s akkumulátort helyezett a fülesekbe.

A szokásos, fülhallgató mellé járó dokkoló a tároláson túl, töltésre is alkalmas, hiszen ebben egy 600mAh-s, külön tölthető energiaforrást terveztek. Így együttesen, egyetlen feltöltéssel közel 30 órán keresztül szórakozhatunk a Haylou vezeték nélküli párosával.
A töltést szerencsére már ezeknél az eszközöknél is USB Type-C segítségével tehetjük meg, a töltési idő kb. 2 - 2,5 óra.


Mindenképpen érdemes megemlíteni, hogy a Haylou GT3 támogatja a Bluetooth 5.0-s vezeték nélküli szabványt, így jóval gyorsabb, biztonságosabb adatkapcsolatot tesz lehetővé, ráadásul az előző szabványhoz képest érdemlegesen nőtt maximális hatótávolság, és csökkent a fogyasztás. A hanganyag profilok esetében SBC, az A2DP, az AVRCP a HFP és a HSP támogatást ígér a gyártó. A fülhallgató driver átmérője 7,2 milliméter, amely mindenképp dicséretesnek mondató ebben az árszegmensben. Az egységek rendelkeznek DSP zajcsökkentéssel is, amely a hívások beszédminőségén tud javítani.


A Haylou GT3 megkapta az IPX4-es minősítést, azaz kisebb vízfröccsenések ellen védelmet nyújt, így kisebb esőben gond nélkül használható. Mindkét egység érintésérzékeny felülettel van ellátva, ezeknek köszönhetően gyorsan válthatunk zenéink között, vagy éppen fogadhatunk/elutasíthatunk hívásokat. A beépített mikrofon segítségével hanghívásokon túl utasítást is adhatunk az aktuális, párosított eszköznek (Voice Assistant).


A Haylou GT3 jelenleg nagyon jutányos áron, mindössze 24,99 dollárért (~7300 Forintért), ingyenes szállítással rendelhető a TomTop év eleji akciójában. Mivel a termék ára nem éri el az ÁFA határt, így további plusz költségekre már nem kell számítanotok.

Az akciót itt érhetitek el:

Haylou GT3 TWS fülhallgató
TomTop akció - 24,99 dollár (~7300 Forint)
Még több akció

Év végi készletkisöprés: közel fél áron rendelhető az egykori gamer telefon

Soha nem volt még ilyen olcsó a 2018-as év egyik legjobb gamer telefonja, a Nubia Red Magic. Az egykori felső kategóriás, játékokra kifejlesztett mobilt most 60 ezer Forint alatt rendelhetitek meg, akár európai raktárkészletről.

Black Friday 2020 - Akciós telefonok EU raktárról a Banggood áruházban

A Banggood áruház sem szeretne kimaradni az idei Black Friday őrületből, promóciós oldalukon rengeteg kiváló akciót találhattok, közöttük jó néhány mobiltelefon, táblagép és laptop ajánlatot is. Ezúttal az EU raktáras termékekből válogattunk nektek.

Black Friday 2020 - Tronsmart termékek akcióban a GeekBuying áruházban

Nem csak a pénteki Black Friday napon, de egész hétvégén izgalmas ajánlatokkal várja a vásárlókat a GeekBuying áruház. A bőséges kínálatból válogattunk ki néhányat, melyeket érdemes lehet megnézni.

Előzetes Black Friday akciók a GeekBuying áruházban

A hazai boltok szinte minden pénteken Black Friday napot tartanak, viszont az idei hivatalos Fekete Péntek az november 27-re esik. A GeekBuying áruházban már most néhány előzetes akcióra lelhettek, melyekkel ráhangolódhattok a jövő heti főeseményre.
Kommentek
Legújabb telefonok