Heti akció - Ningmei GN276CQ gamer monitor és Deerma ZQ610 gőztisztító

| | Forrás: Cafago (szponzorált)
Két EU raktáras akcióra hívta fel oldalunk figyelmét a Cafago és a Tomtop áruház. Az akcióban ezúttal egy 27 hüvelykes gamer monitort és egy gőztisztítót találunk. 

Ningmei GN276CQ

A Ningmei 27 hüvelykes monitora már ránézésre sem mondható hétköznapinak. A Xiaomi Youpin monitora kiváló paraméterekkel rendelkező kijelzőt elsősorban játékos felhasználóknak szánta a gyártó, mindezek ellenére egész jó áron vásárolható meg. A 186 eurós, azaz körülbelül 67 ezer Forintos árával biztosan sokak érdeklődését felkelti majd, ráadásul EU raktárról, áfa és vámmentesen rendelhető.

Ningmei GN275CQ

A Ningmei GN276CQ egy 27 hüvelyk átmérőjű, 144Hz-es képfrissítésre képes (AMD Freesync) hajlított VA panelt kapott, mely maximális felbontása 2560x1440 pixel, a kijelző 4ms-os válaszideje kimondottan jó ebben az árkategóriában. A felbontás ebben a méretben ideálisnak mondható, sűrűbb pixel kialakítás esetén, bizonyos jellegű munkák esetén már inkább zavaró.

A monitor teljes mérete 615x364 milliméter, ha a talpakat is hozzászámoljuk, akkor a magasság 574 milliméter, mindezek mellé 3,6 kilogramm párosul. Játékosoknak szánt monitor lévén nem maradhatott le a közkedvelt RGB világítás, mely a termék hátulján kapott helyet. A kijelző pozíciója több módon is állítható: dönthetjük, forgathatjuk illetve a magassága is testre szabható.

Csatlakozási pontokat szintén a hátlapon találjuk: három HDMI és egy darab Display port áll rendelkezésünkre.

A Xiaomi Youpin terméke, a Ningmei GN27CQ 27 hüvelykes monitor jelenleg nagyon jó áron, mindössze 186 euróért cserébe rendelhető meg a Cafago webáruház németországi raktáráról. Az ajánlat itt érhető el:

Ningmei GN27CQ 27 hüvelykes monitor
Ár: 186 EUR (~67 ezer Forint)

Deerma ZQ610 - Gőztisztító

A cikkünk második felében egy szintén Xiaomihoz ökoszisztémában megtalálható gyártó termékét, a Deerma ZQ610 többfunkciós gőztisztítót mutatjuk be röviden, melyet most 51 dollárért, azaz alig több mint 16 ezer Forintért vásárolhattok meg a Tomtop áruház EU raktárkészletéről.


A Deerma gőztisztító segítségével egész lakásunkat tisztára varázsolhatjuk különféle vegyszerek használata nélkül. A felmosógéppel szinte minden felületet tisztíthatunk, például fát, csempét, természetes követ, szőnyeget, üveget vagy akár kanapét is. A gőzfunkciónak köszönhetően a készülék nem csak tisztít, de fertőtlenít is.

Az 1600W teljesítményű tisztítóhoz egy 230 ml-es víztartály tartozik, amelyből alig 20 másodperc alatt 105 Celsius fokos forró vízgőz távozik. A magas hőmérsékletnek köszönhetően a legtöbb baktérium, vírus elpusztul a takarítás során.

A termékhez 5 darab különféle funkciót ellátó gőzkefe tartozik, továbbá mindegyikhez csatlakoztatható egy speciális multifunkciós hosszabbító. Így olyan magas helyeken is könnyedén használható, mint például magas ablakok, függönyök vagy szellőzőrácsok.

A gyártó a biztonságra is nagy hangsúlyt fektetett, ugyanis a gőztisztító alumínium borítású, kétrétegű szigeteléssel van ellátva, így biztosan elkerülhetőek az égési sérülések, továbbá esetleges gőzszivárgás esetén automatikusan kikapcsol.

A Deerma ZQ610 gőzfelmosó rendszerét a TomTop most mindössze 51,99 dollárért, azaz körülbelül 16 ezer Forintért tudjátok megrendelni. A 6 dolláros szállításon kívül további költségekkel nem kell számolnotok, hiszen a termék európai raktárkészletről érkezik.

Az ajánlatot itt érhetitek el:

Deerma ZQ610 - Gőzfelmosó rendszer
Ár: 51,99 dollár (~16 ezer Forint)

Még több akció

Kiváló áron juthattok most hozzá a Fafrees F20 és Fafrees F20 Light elektromos kerékpárokhoz

A GearBerry őszi akciójában most nagyon jó áron vásárolhatjátok meg a Fafrees elektromos kerékpárjait. A promócióban megtalálhatjátok a Fafrees F20, F20 Light és F20 Pro bicikliket is. Ráadásul EU raktárról gyorsan, ÁFA és vámmentesen érkezik meg a megrendelt terméketek.

Easythreed K7 - Most 30 ezer Forintot sem kell fizetned ezért a 3D nyomtatóért

Szeptember végén kuponakciókkal várja a vásárlókat a Gearberry áruház. Az akcióknak köszönhetően most olcsóbban rendelhettek különféle 3D nyomtatókat gyors szállítással, európai raktárkészletről.

Remek áron rendelhető az alacsony fogyasztású Core i3-as T-Bao N9N Pro Mini PC

Most 100 ezer Forintot sem kell fizetnetek, a T-Bao legújabb energiatakarékos, erős 13. generációs Core i3-N305 processzorral szerelt T-Bao N9N Pro Mini számítógépért.

Mindössze 35 ezer Forintért rendelhető a piszkosul hangos FOSSiBOT F101 strapamobil

Most mindössze 35 ezer Forintért rendelhetitek meg a szuper hangos, 10 600 mAh-s akkumulátorral szerelt FOSSiBOT F101 strapamobilt.
Kommentek
Legújabb telefonok