Hétvégi ajánlatok a TomTop áruház kínálatából

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
A két legnagyobb külföldi webáruház mellett azért néha érdemes rápillantanunk a kisebb üzletek virtuális polcaira is, hiszen néha ott is találhatunk egy-egy jó ajánlatot. A Zeblaze Hybrid okosóra és a Xiaomi Haylou GT1 Pro vezeték nélküli fülhallgató például most kimondottan jó áron rendelhető. 

Zeblaze Hybrid

A Zeblaze Hybrid okosóra külseje megnyerő, és kiváló ár-érték arányának köszönhetően, biztosan sokan fogják választani. Az elsősorban okos eszközöket gyártó Zeblaze legújabb terméke a hibrid nevet kapta, amely azt jelenti, hogy a mechanikus órafelület mellett, találunk egy okosóra részt is. 

Első ránézésre nem mondanánk meg az óráról, hogy különféle okos dolgokkal van felvértezve. Amint felvillan az óralap alsó felén található 0,49 hüvelykes fekete-fehér OLED kijelző, máris rájövünk, hogy a Zeblaze Hybrid több, mint egy egyszerű számlapos óra.

Papíron az okosságok között találunk pulzus és vérnyomás (??) mérést, lépés és kalória számlálót, alvásfigyelést illetve főként sportolásnál hasznos tevékenység naplózást. A kisméretű kijelzőn megjeleníthetjük az aktuális időjárást, pulzusunkat, stopper órát illetve különböző mobilos értesítéseket.

A cink ötvözetből készült órát karbon bevonattal látták el, az előlap pereme pedig rozsdamentes acél. Az óra 5ATM jelzést kapta meg, amely azt jelenti, hogy 50 méterig vízálló. Bár furcsa, hogy a weboldal külön említi, hogy zuhanyzáshoz illetve úszáshoz inkább ne használjuk, sőt víz alatt a gombokat se nyomkodjuk.

A mindössze 58 grammos okos óra két változatban vásárolható meg: a fekete óralapos változathoz fekete szilikonszíj, míg a fehér óralaposhoz, kék szíj érkezik.


A Zeblaze Hybrid telefonnal összekötve és a megfelelő alkalmazást letöltve, még több lehetőséget rejt magában. A különféle sportmódokat beállítva rögzíthetjük útvonalunkat, és a hozzá kapcsolódó, óra által mért pulzusszámot, lépésszámot. 

Az óra üzemidejéről lehet jót és rosszat is mondani, ugyanis az okos funkciókat bekapcsolva körülbelül 7 napig üzemel egy feltöltéssel, míg hagyományos óraként körülbelül 3 évig. Ebből is látszik, hogy a Zeblaze Hybrid főként azoknak ajánlott, akik szeretik a hagyományos megjelenést, és csak ritkán használják az okosóra funkciókat. A rendszeresen, napi szinten sportolóknak én nem ajánlanám.

A Zeblaze Hybrid különleges okos/mechanikus óra több üzletből is elérhető, de jelenleg legolcsóbban a TomTop áruházból tudjátok beszerezni. Az ebben az árkategóriában ritka megjelenésű, és tudású okosóra jelenleg mindössze 30,99 dollár, azaz körülbelül 9000 Forint

A Zeblaze termékét megtalálhatjátok a TomTop weboldalán vagy közvetlenül az alábbi hivatkozáson keresztül:

Zeblaze Hybrid - okos/mechanikus óra
Ár: ~9000 Forint (30,99 dollár)


Haylou GT1 Pro TWS

Az oldalon szétnézve további akciókat is találhatunk: az átlagon felüli üzemidővel rendelkező, Xiaomi Haylou GT1 Pro TWS vezeték nélküli fülhallgatója például mindössze 23 dollárba, azaz körülbelül 6800 Forintba kerül. A GT1 Pro egységekhez adott dokkoló, amely egyben hordozható akkumulátor (800mAh) is egyben, és a fülhallgatók együttesen 26 órás zenehallgatásra képesek, amely nem kevés ebben az árkategóriában.

Az akciót elérhetitek az alábbi hivatkozásra kattintva:

Xiaomi Haylou GT1 Pro TWS
Vezeték nélküli fülhallgató
Ár: ~6800 Forint (22,99 dollár) 

Még több akció

Kuponeső és óriási kedvezmények a Banggood Dupla 11-es promóciójában

Az előzetes információk szerint idén még nagyobb kedvezményekre, akciókra és még több nyereményre lehet számítani a Banggood 2019-es Szinglik napi promóciójában. A fő esemény csak november 10-től indul, de már most számos telefonra, táblagépre, laptopra találhatunk árcsökkentő kuponkódot.

Remek Xiaomi akciók a GeekBuying 11.11-es promóciójában

A GeekBuying 2019-es Szinglik napi akcióiról már néhány nappal ezelőtt írtunk nektek, mostani cikkünkben az áruház 11.11-i Xiaomi promóciós termékeit mutatjuk be, természetesen kuponkódokkal.

Szinglik napja 2019 - Egymillió dolláros kincskeresés a GearBesten

Közeleg a 2019-es Szinglik napja, a dupla 11-es (11.11) ünnep, az év legnagyobb, legőrültebb internetes vására. A legnépszerűbb webáruházakban már a héten elérhetővé váltak a különböző promóciós tartalmak, nyereményjátékok. Mostani cikkünkben a GearBest igazán különleges, Kincskereső játékát mutatjuk be nektek, ahol a felhasználók között egymillió dollárnyi össznyereményt osztanak szét.

A GeekBuying áruház már javában melegít a 2019-es Szinglik napjára

Szinglik napja, 11.11., dupla 11-es ünnep, mind ugyanazt jelenti: hamarosan érkezik a 2019. őrületes internetes vásárlás napja. Még néhány nap, és 2019. november 11-én kezdetét veszik az őrült leárazások, soha nem látott akciók, meglepetések sora. A GeekBuying webáruház már most elkezdte a ráhangolódást legújabb, 11.11-es előzetes promóciójával.
Kommentek
Legújabb telefonok