Igazi ritkaság: GK3 Plus Mini PC 16GB memóriával és 512 GB tárhellyel most csak 56 ezer Forint

| | Forrás: GeekBuying
Aki mostanában szeretne kedvező áron számítógépet vásárolni, annak érdemes lecsapni a Geekbuying legújabb akciójára. A GK3 Plus Mini PC, 16 GB memóriával és 512 GB tárhellyel és 12. generációs Intel N95 processzorral érkezik, melyet kuponkóddal most mindössze 56 ezer Forintért rendelhettek meg.

Az elmúlt időszakban kezdenek normalizálódni a hardverárak a világban, és az EUR, USD ára sincs elszállva itthon, ezeknek köszönhetően egyre olcsóbban juthatunk hozzá a kiszemelt alkatrészekhez, számítógépekhez.

Az itthon is népszerű GeekBuying webáruház jelenleg is rengeteg Windows-zal szerelt számítógépet forgalmaz, melyeket kimondottan jó áron vásárolhattok meg. Ezekből választottunk most ki nektek egyet, a GK3 Plus Mini PC személyében.

A mindössze 13x13x4,5 cm méretekkel rendelkező, 16 GB memóriát és 512 GB SSD tárhelyet is tartalmazó mini számítógépet most kuponakcióban mindössze 165 dollárért vásárolhatjátok meg, amely magyar valutára átszámítva mindössze 56 ezer Forint. Ennyi pénzért jelenleg nem nagyon találni hasonló felszereltségű gépet a piacon.
A vásárláshoz szükséges kuponkód: 7IBA1NQW, melyet a kosárba helyezés után, fizetés előtt tudtok aktiválni.

Az GK3 Plus Mini PC-t itt találjátok meg:

GK3 Plus Mini PC
Ár: 165 USD (~56 ezer Forint)
Kuponkód: 7IBA1NQW

GK3 Plus Mini PC

A GK3 Plus Mini PC-t az Intel egyik legújabb processzorával, a 12. generációs Intel N95-tel szerelték fel. A négymagos egység alapból 1,7 GH-zes órajelen dolgozik, viszont Turbó módban akár 3,4 GHz-re is képes skálázódni. Az idei év első negyedévében piacra kerülő processzor teljesítményben nagyot lépett előre elődjeihez képest.

Ezek a processzorok már nem az Intel Atom korszakát idézik, de nem is a néhány évvel ezelőtti Celeron CPU-kat. A rendkívül takarékos (TDP:15W) Intel N95 a tavalyi évi Celeron N5095-hoz képest közel 20-30%-ot gyorsult, teljesítménye megközelíti egy 8. generációs Core i3 processzorét. Így semmiképp sem szabad leírni csak azért, mert az olcsóbb árszegmensből kerül ki.

A processzor mellé 16 GB DDR4 memória is társul, 512 GB SSD tárhely mellett. A rendkívül apró mérete ellenére csatlakozókat bőven találunk, összesen 11 darabot a GK3 Plus Mini oldalain:
  • 1 szabványos VGA kimenet
  • Kensigton zár
  • 3,5mm-es jack csatlakozó fejhallgató/mikrofon számára
  • Hálózati csatlakozó 10/100/1000Mbit
  • Két darab HDMI kimenet
  • 4 darab USB csatlakozó
Mint látható a GK3 Plus Mini számítógéppel akár három külső megjelenítőhöz is csatlakozhatunk. A két db HDMI (2.1 verzió) és egy szabványos VGA port segítségével monitorhoz, tévéhez vagy akár régebbi típusú kivetítőkhöz is köthetjük a gépet.

A kábeles csatlakozáson túl támogatja a gép a Bluetooth és a Wifi (Realtek 8821CE) eszközökhöz való csatlakozást is.

Természetesen, mint minden más Mini PC, a GK3 Plus Mini is rendelkezik előre telepített Windows operációs rendszerrel, melyet az első indításkor konfigurálhatunk be a számunkra megfelelő nyelvezetre (természetesen magyarra is).

A számítógéphez jár egy külső adapter is, melynek teljesítménye mindössze 30 W. Mindenképp érdemes megjegyezni, hogy a maximum 15 W-os TDP-vel rendelkező processzor és a köré épített alkatrészek együtt, átlagos felhasználás mellett sem fognak 15 W-nál többet fogyasztani.

A GK3 Plus Mini egy apró, csendes, keveset fogyasztó teljes értékű számítógép, melyet elsősorban azoknak ajánlunk, akik egyszerű otthoni vagy irodai felhasználók, és nem használnak komolyabb teljesítményigényű programokat.

A mini számítógép kiválóan használható internetezésre, videózásra, különféle irodai munkákra, online tanulásra egyaránt. Most ráadásul nagyon jó áron vásárolható meg a GeekBuying kuponakciójának köszönhetően.

A GK3 Plus Mini PC-t 165 dollárért rendelhetitek meg a 7IBA1NQW kuponkód segítségével az alábbi oldalról:

GK3 Plus Mini PC
Ár: 165 USD (~56 ezer Forint)
Kuponkód: 7IBA1NQW
Még több akció

Kiváló áron juthattok most hozzá a Fafrees F20 és Fafrees F20 Light elektromos kerékpárokhoz

A GearBerry őszi akciójában most nagyon jó áron vásárolhatjátok meg a Fafrees elektromos kerékpárjait. A promócióban megtalálhatjátok a Fafrees F20, F20 Light és F20 Pro bicikliket is. Ráadásul EU raktárról gyorsan, ÁFA és vámmentesen érkezik meg a megrendelt terméketek.

Easythreed K7 - Most 30 ezer Forintot sem kell fizetned ezért a 3D nyomtatóért

Szeptember végén kuponakciókkal várja a vásárlókat a Gearberry áruház. Az akcióknak köszönhetően most olcsóbban rendelhettek különféle 3D nyomtatókat gyors szállítással, európai raktárkészletről.

Remek áron rendelhető az alacsony fogyasztású Core i3-as T-Bao N9N Pro Mini PC

Most 100 ezer Forintot sem kell fizetnetek, a T-Bao legújabb energiatakarékos, erős 13. generációs Core i3-N305 processzorral szerelt T-Bao N9N Pro Mini számítógépért.

Mindössze 35 ezer Forintért rendelhető a piszkosul hangos FOSSiBOT F101 strapamobil

Most mindössze 35 ezer Forintért rendelhetitek meg a szuper hangos, 10 600 mAh-s akkumulátorral szerelt FOSSiBOT F101 strapamobilt.
Kommentek
Legújabb telefonok