Iskolakezdési akció a GearBerry áruházban meglepetés ajándékokkal

| | Forrás: GearBerry (szponzorált)
Vegyél részt a GearBerry áruház nagy iskolakezdési akciójában, ahol rengeteg terméket szerezhetsz meg olcsóbban. Ráadásul a promóció ideje alatt most 8 különféle kisebb-nagyobb értékű ajándék is a tiéd lehet.

Hamarosan vége a nyári szünidőnek, már két hét sincs vissza és újra kinyitnak az iskola kapui. Ebben az időszakban több webáruház is iskolakezdési akcióval várja a vásárlókat. 

GearBerry iskolakezdési akció

A GearBerry áruházban 2023. augusztus 15-től egészen augusztus 30-ig tart az "Vissza az iskolába!" elnevezésű promóció. Ezen időszak alatt óriási kedvezmények, villámakciók és nyereményjátékok várnak rád. A termékek jó részét helyi, európai raktárkészletről tudjátok rendelni, így szerencsére a szállításra sem kell egy hétnél többet várnotok.

A promóciós oldalt itt érhetitek el:

GearBerry iskolakezdési akció
Promóció: 2023. augusztus 15-30.

Nyereményjáték

Az akció ideje alatt 8 darab különböző ajándékot sorsolnak ki azok között, akik a promóciós oldalon feliratkoznak a GearBerry hírlevelére. A nyerteseket a kijelölt napok végén sorsolják, és másnap teszik közzé, szintén a promóciós oldalon. 

A nyeremények között találhattok kisebb tárgyakat, mint infravörös digitális hőmérő, lézeres távolságmérő. De akadnak jóval értékesebb termékek is, mint 3D nyomtató, lézer gravírozó, laptop vagy éppen egy otthoni hordozható erőmű 1499 dollár (~527 ezer Forint) értékben.

Féláras termékek

A nyereményjátékon túl a promóció ideje alatt, rövid időre és limitált mennyiségben féláron vásárolhattok különféle termékeket.  Az aktuálisan futó villámakcióban például a KOKONI-EC1 3D nyomtató vásárolható meg 259 dollár helyett csak 129 dollárért, illetve a KUU XBook 3 14 hüvelykes laptopját 399 dollár helyett 199 dollárért. Ezeket a termékeket sajnos csak rövid ideig lehet megvásárolni, mert darabszámuk limitált.

TwoTrees TTS-20 Pro 20W lézergravírozó

A promóciós oldalról rendelhető a kiváló képességekkel rendelkező TwoTrees TTS-20 Pro lézergravírozó. A modell egy új, 2023-ban piacra kerülő 20 Wattos készülék, amely több pontban is fejlődött az előd, TTS-55 verziótól.

A készülék akár 500 mm/s gravírozási sebességet is elérhet, a 20 W-os erős lézerkimenetnek köszönhetően, amely közel duplája, mint elődje. Az új generációs lézermodul közel 40 százalékkal könnyebb, mint korábban.

A gravírozó munkaterülete 418 mm x 418 mm, amely jóval nagyobb, mint a TTS-55 300 mm x 300 mm-es méretei, de mindezek ellenére 40 százalékkal könnyebb.

Sokan megijednek az ilyen készülék rendelésekor, hogy hogyan is fogják összeszerelni. Szerencsére a TTS-20 Pro esetében ez nem okozhat problémát, hiszen a szállításkor az összeszerelés mértéke közel 98 százalékos.

A gravírozót az éppen futó aktuális akcióban 107 ezer Forintért (280 euróért) rendelhetitek meg európai raktárkészletről. A szállítás a GearBerry áruházból ingyenes, és általában 7 munkanapon belül megérkezik. Az akciót elérhetitek a következő oldalon:

TwoTrees TTS-20 Pro 20W lézergravírozó
Ár: €280 (~107 ezer Forint)
GearBerry promóció

Kingroon KP3S 3.0 3D nyomtató

Szintén az 50 százalékos akció termékei között találhatjátok meg a Kingroon KP3S 3D nyomtató frissített változatát. A nyomtató alapára 163 dollár, de most a promócióban, ha nem is 50 százalékkal olcsóbban, de kimondottan jó áron, mindössze 99 dollárért (~34 ezer Forintért) rendelhetitek meg.

A nyomtató egy 180 x 180 x 180 milliméteres térben tud nyomtatni, a 0,4 mm átmérőjű fúvóka és a továbbfejlesztett közvetlen meghajtású extruder segítségével. A maximálisan beállítható fúvóka hőmérséklet 260 °C fok, míg a nyomtatási felületet 110 °C-ig melegíthető fel.

A Kingroon KP3S 3D nyomtató telepítése nagyon egyszerű, ugyanis szinte teljesen összeszerelt állapotban érkezik. Elsősorban azoknak a felhasználóknak ajánlott a nyomtató, akik igazából csak most ismerkednek a 3D nyomtatás világával, de nem szeretnének nagyobb összegeket költeni.

A KP3S támogatja a legismertebb szoftvereket, és az azok által generált nyomtatási kódokat. Nyomtathatunk USB kábelen keresztül vagy akár MicroSD kártyáról is. Áramkimaradás és helyreállítás esetén pedig ugyanott folytatódik a nyomtatás, ahol előtte abba maradt.

Az akciót itt érhetitek el:

KINGROON Kp3S 3.0 3D nyomtató
Ár: $99 (~36 ezer Forint)
Még több akció

Black Friday akció a GearBerry áruházban - Csapj le a kedvezményekre

A héten több üzlet is készül a saját fekete péntek akciójára. Nincs ez másképpen a külföldi webáruházak esetében sem.

Kiváló áron juthattok most hozzá a Fafrees F20 és Fafrees F20 Light elektromos kerékpárokhoz

A GearBerry őszi akciójában most nagyon jó áron vásárolhatjátok meg a Fafrees elektromos kerékpárjait. A promócióban megtalálhatjátok a Fafrees F20, F20 Light és F20 Pro bicikliket is. Ráadásul EU raktárról gyorsan, ÁFA és vámmentesen érkezik meg a megrendelt terméketek.

Easythreed K7 - Most 30 ezer Forintot sem kell fizetned ezért a 3D nyomtatóért

Szeptember végén kuponakciókkal várja a vásárlókat a Gearberry áruház. Az akcióknak köszönhetően most olcsóbban rendelhettek különféle 3D nyomtatókat gyors szállítással, európai raktárkészletről.

Remek áron rendelhető az alacsony fogyasztású Core i3-as T-Bao N9N Pro Mini PC

Most 100 ezer Forintot sem kell fizetnetek, a T-Bao legújabb energiatakarékos, erős 13. generációs Core i3-N305 processzorral szerelt T-Bao N9N Pro Mini számítógépért.
Kommentek
Legújabb telefonok