Jubileumi KUGOO akciók a GeekBuying webáruházban

| | Forrás: GeekBuying (szponzorált)
A KUGOO és a GeekBuying webáruház különleges akcióval szeretné megünnepelni legnépszerűbb rollerének sikerét. A hazánkban is egyre több helyen feltűnő, KUGOO S1 elektromos roller elérte a nem mindennapinak mondható, 100 ezres eladott példányszámot, ezért a gyártó úgy gondolta, újabb akciókkal lepi meg a leendő vásárlókat.

Jubileumi KUGOO elektromos roller akció

A KUGOO elektromos rollereiről már többször beszámoltunk oldalunkon nektek. Ez nem véletlen, hiszen a Lengyelországból érkező rollerek az egyik legjobb ár-érték aránnyal rendelkező termékek a piacon. Mindezek mellett ott van még az egy héten belüli szállítás, az ÁFA és vámmentesség, és az európai szerviz hálózat, mint erős vásárlási tényező.

Most a rollerekről külön nem írok, hiszen szinte már mindegyik bemutatásra került nálunk, így inkább az aktuális akciót mutatnám be nektek, melyet elérhettek az alábbi linkre kattintva:


A KUGO akció részletei:
  • A promóciós időszakban (2019. szeptember 10-30.) bárki KUGOO elektromos rollert rendel, egy kis részét visszakaphatja levásárolható kupon formájában
  • KUGOO S1 vagy S1 Pro roller vásárlása esetén 30 dollár (~9000 Forint), míg KUGOO ES2 megrendelés után 10 dollár (~3000 Forint) úgynevezett "Cashback" kupon jár
A vásárlás után néhány lépés még hátra van, hogy megkapjuk a garantált vásárlási kuponokat:
  • A megfelelő oldalon meg kell adnod a vásárláshoz kapcsolódó rendelési számot illetve a GeekBuying oldalon használt email címed
  • A kupon 72 órán belül megérkezik a fiókodba (My Coupons/Unused Coupons)


  • A 30 vagy 10 dolláros bónusz kuponokat az oldalon KUGOO rollerek kivételével bármely termékhez felhasználhatod
Fontos még tudni:
  • Egy email címmel csak egy kupon igényelhető
  • A kuponok mindössze 3 napig érvényesek
  • A levásárolható kuponok nem átruházhatóak, csak az adott email címmel regisztrált fiókban használható
Az akcióban részt vevő rollerekre természetesen a már korábban megjelent kuponkódok továbbra is érvényesek.

Az ajánlatokat megtaláljátok a GeekBuying weboldalán, vagy az alábbi hivatkozásokra kattintva:

KUGOO S1 vásárlás
309,99 dollár ~ 93 ezer Forint
Kuponkód: S1KUGOO
276,99 EUR ~ 91 ezer Forint
Kuponkód: KUGOOEU


KUGOO S1 Pro
349,99 dollár ~ 105 ezer Forint
Kuponkód: KUGOOPROKUGOO ES2
429,99 dollár ~ 129 ezer Forint
Kuponkód: KUGOOES2


Még több akció

Tronxy 3D nyomtatók akcióban európai raktárkészletről

Most egészen jó áron juthattok hozzá a Tronxy különféle 3D nyomtatóihoz, amelyek segítségével bárkiből fantasztikus műanyag szobrász válhat. A GeekBuying akciójában most európai raktárkészletről, gyors szállítással rendelhetitek meg például a legújabb Tronxy XY-2 Pro frissített változatát.

KUGOO elektromos rollerek a GeekBuying Black Friday akciójában

Az elmúlt hónapokban több új KUGOO elektromos roller is piacra került, melyeket most, a régebbi modellekkel együtt olcsóbban szerezhettek be. A GeekBuying 2019-es Black Friday akciójában szinte az összes KUGOO terméket megtalálhatjátok, így mindenki a saját igénye, illetve pénztárcája szerint válogathat a kiváló ár-érték arányú e-rollerek között.

2019-es Black Friday és Cyber Monday akciók a GearBest áruházban

Világszerte az év egyik legnagyobb akciója kezdődik november utolsó péntekjén, a Black Friday napon. A külföldi webáruházak már javában melegítenek az akciókkal, így már most rengeteg márkás készüléket vásárolhattok meg kedvezményes áron. 

2019-es Black Friday akciók a GeekBuying áruházban

A GeekBuying a héten elindította 2019-es Black Friday oldalát, ahol rengeteg érdekes akciót és kupont találhattok. A naponta többször elérhető villámakciókban pedig a promóciós árnál is olcsóbban juthattok hozzá egy-egy kiemelt termékhez.
Kommentek
Legújabb telefonok