Jubileumi KUGOO akciók a GeekBuying webáruházban

| | Forrás: GeekBuying (szponzorált)
A KUGOO és a GeekBuying webáruház különleges akcióval szeretné megünnepelni legnépszerűbb rollerének sikerét. A hazánkban is egyre több helyen feltűnő, KUGOO S1 elektromos roller elérte a nem mindennapinak mondható, 100 ezres eladott példányszámot, ezért a gyártó úgy gondolta, újabb akciókkal lepi meg a leendő vásárlókat.

Jubileumi KUGOO elektromos roller akció

A KUGOO elektromos rollereiről már többször beszámoltunk oldalunkon nektek. Ez nem véletlen, hiszen a Lengyelországból érkező rollerek az egyik legjobb ár-érték aránnyal rendelkező termékek a piacon. Mindezek mellett ott van még az egy héten belüli szállítás, az ÁFA és vámmentesség, és az európai szerviz hálózat, mint erős vásárlási tényező.

Most a rollerekről külön nem írok, hiszen szinte már mindegyik bemutatásra került nálunk, így inkább az aktuális akciót mutatnám be nektek, melyet elérhettek az alábbi linkre kattintva:


A KUGO akció részletei:
  • A promóciós időszakban (2019. szeptember 10-30.) bárki KUGOO elektromos rollert rendel, egy kis részét visszakaphatja levásárolható kupon formájában
  • KUGOO S1 vagy S1 Pro roller vásárlása esetén 30 dollár (~9000 Forint), míg KUGOO ES2 megrendelés után 10 dollár (~3000 Forint) úgynevezett "Cashback" kupon jár
A vásárlás után néhány lépés még hátra van, hogy megkapjuk a garantált vásárlási kuponokat:
  • A megfelelő oldalon meg kell adnod a vásárláshoz kapcsolódó rendelési számot illetve a GeekBuying oldalon használt email címed
  • A kupon 72 órán belül megérkezik a fiókodba (My Coupons/Unused Coupons)


  • A 30 vagy 10 dolláros bónusz kuponokat az oldalon KUGOO rollerek kivételével bármely termékhez felhasználhatod
Fontos még tudni:
  • Egy email címmel csak egy kupon igényelhető
  • A kuponok mindössze 3 napig érvényesek
  • A levásárolható kuponok nem átruházhatóak, csak az adott email címmel regisztrált fiókban használható
Az akcióban részt vevő rollerekre természetesen a már korábban megjelent kuponkódok továbbra is érvényesek.

Az ajánlatokat megtaláljátok a GeekBuying weboldalán, vagy az alábbi hivatkozásokra kattintva:

KUGOO S1 vásárlás
309,99 dollár ~ 93 ezer Forint
Kuponkód: S1KUGOO
276,99 EUR ~ 91 ezer Forint
Kuponkód: KUGOOEU


KUGOO S1 Pro
349,99 dollár ~ 105 ezer Forint
Kuponkód: KUGOOPROKUGOO ES2
429,99 dollár ~ 129 ezer Forint
Kuponkód: KUGOOES2


Még több akció

Már EU raktárról is rendelhető a népszerű Amazfit GTR okosóra

Kuponakcióban érhető el a népszerű Xiaomi okosóra, az Amazfit GTR 47mm-es változata. Ráadásul a Geekbuying ajánlatában most európai raktárkészletről néhány nap alatt nálad lehet a remek képességekkel felszerelt okos eszköz.

Xiaomi Mi 9 Lite és más Xiaomi modellek akciója a GearBest áruházban

A Xiaomi idén minden eddiginél több készüléket dobott piacra, így sokszor már azt sem tudjuk, hová kapjuk a fejünket, ha telefont kell választanunk. A Xiaomi Redmi Note 8 és Redmi Note 8 Pro után most itt a legújabb modell, a Xiaomi Mi 9 Lite, melyet máris bevezető akcióban rendelhettek meg.

Xiaomi és más kiváló mobiltelefonok kuponakcióban EU raktárkészletről

Végre ismét szép számban találhatunk mobiltelefonokat a Banggood spanyolországi raktárában, melyeket most rendkívül gyorsan, és természetesen áfa- és vámmentesen rendelhettek meg a készletek erejéig.

Xiaomi Mi 9T Pro akció a GeekBuying webáruházban

A Xiaomi Mi 9T Pro népszerűsége folyamatosan nő, nem csoda, hogy az elmúlt hetek egyik legkeresettebb Xiaomi mobilja lett. Ez nem véletlen, hiszen jelenleg az Mi 9T Pro rendelkezik az egyik legjobb ár-érték aránnyal a mobil piacon, ráadásul modern külseje még vonzóbbá teszi a vásárlók számára.
Kommentek
Legújabb telefonok