Jubileumi KUGOO akciók a GeekBuying webáruházban

| | Forrás: GeekBuying (szponzorált)
A KUGOO és a GeekBuying webáruház különleges akcióval szeretné megünnepelni legnépszerűbb rollerének sikerét. A hazánkban is egyre több helyen feltűnő, KUGOO S1 elektromos roller elérte a nem mindennapinak mondható, 100 ezres eladott példányszámot, ezért a gyártó úgy gondolta, újabb akciókkal lepi meg a leendő vásárlókat.

Jubileumi KUGOO elektromos roller akció

A KUGOO elektromos rollereiről már többször beszámoltunk oldalunkon nektek. Ez nem véletlen, hiszen a Lengyelországból érkező rollerek az egyik legjobb ár-érték aránnyal rendelkező termékek a piacon. Mindezek mellett ott van még az egy héten belüli szállítás, az ÁFA és vámmentesség, és az európai szerviz hálózat, mint erős vásárlási tényező.

Most a rollerekről külön nem írok, hiszen szinte már mindegyik bemutatásra került nálunk, így inkább az aktuális akciót mutatnám be nektek, melyet elérhettek az alábbi linkre kattintva:


A KUGO akció részletei:
  • A promóciós időszakban (2019. szeptember 10-30.) bárki KUGOO elektromos rollert rendel, egy kis részét visszakaphatja levásárolható kupon formájában
  • KUGOO S1 vagy S1 Pro roller vásárlása esetén 30 dollár (~9000 Forint), míg KUGOO ES2 megrendelés után 10 dollár (~3000 Forint) úgynevezett "Cashback" kupon jár
A vásárlás után néhány lépés még hátra van, hogy megkapjuk a garantált vásárlási kuponokat:
  • A megfelelő oldalon meg kell adnod a vásárláshoz kapcsolódó rendelési számot illetve a GeekBuying oldalon használt email címed
  • A kupon 72 órán belül megérkezik a fiókodba (My Coupons/Unused Coupons)


  • A 30 vagy 10 dolláros bónusz kuponokat az oldalon KUGOO rollerek kivételével bármely termékhez felhasználhatod
Fontos még tudni:
  • Egy email címmel csak egy kupon igényelhető
  • A kuponok mindössze 3 napig érvényesek
  • A levásárolható kuponok nem átruházhatóak, csak az adott email címmel regisztrált fiókban használható
Az akcióban részt vevő rollerekre természetesen a már korábban megjelent kuponkódok továbbra is érvényesek.

Az ajánlatokat megtaláljátok a GeekBuying weboldalán, vagy az alábbi hivatkozásokra kattintva:

KUGOO S1 vásárlás
309,99 dollár ~ 93 ezer Forint
Kuponkód: S1KUGOO
276,99 EUR ~ 91 ezer Forint
Kuponkód: KUGOOEU


KUGOO S1 Pro
349,99 dollár ~ 105 ezer Forint
Kuponkód: KUGOOPROKUGOO ES2
429,99 dollár ~ 129 ezer Forint
Kuponkód: KUGOOES2


Még több akció

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 - Egyszerű személymérleg okos funkciókkal

A Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 nevű okos mérlege  méltán lett népszerű a világban, hiszen a hagyományos mérlegelésen túl megannyi extra funkcióval rendelkezik, ráadásul nem is drága.

VIOMI SE akció - EU raktárról, 5 év garanciával rendelhető a legújabb VIOMI robotporszívó

Kiváló akcióban, EU raktárról, gyors szállítással rendelhető, az idei évben bemutatkozó VIOMI SE robotporszívó és felmosó frissített kiadása. A remek ár-érték aránnyal büszkélkedő robotporszívó most 5 év garanciával, mindössze 70 ezer Forintért vásárolható meg a VIOMI hivatalos európai boltjából.

Már rendelhető az 5G képes POCO M3 Pro mobiltelefon

Már több üzletből is rendelhető a hét elején megjelenő 5G képes POCO M3 Pro. A kiváló tulajdonságokkal rendelkező POCO mobilt már 45 ezer Forintért meg tudjátok rendelni, ráadásul EU raktárról is elérhető.

Oukitel WP10 5G - Akciós áron rendelhető az Oukitel 5G-s strapamobilja

Az Oukitel WP10 a világ első, hatalmas akkumulátorával szerelt 5G-s strapamobilja, mely ezúttal nem csak kívülről lett erős, végre a belső is korrekt teljesítményt nyújt. Az új stapatelefonhoz most ráadásul még olcsóbban juthattok hozzá az Aliexpress akciójában.
Kommentek
Legújabb telefonok