Kiváló akcióban rendelhető a Xiaomi Hey+ okoskarkötő

| | Forrás: GeekBuying (szponzorált)
A tavalyi év második felében jelent meg a népszerű Xiaomi Mi Band 3 okos karkötő utódja, a Xiaomi Hey+. A kiváló ár-érték aránnyal rendelkező okos eszközt most kuponakcióban már 11 ezer Forintért megvásárolhatod.

A GeekBuying webáruház kiváló kapcsolatban van a Xiaomi gyártóval, így egy-egy alkalommal remek akciókat lehet elcsípni az ajánlatok között. Most például a Xiaomi Hey+ mellett még a Mi Band 3 NFC-s verzióját is olcsóbban lehet beszerezni.

Xiaomi Hey+ okoskarkötő

Sokan várták már a népszerű Mi Band 3 folytatását, a Mi Band 4-et, de a Xiaomi tett egy csavart a történetbe. A Mi Band 4 helyett egy új, elnevezéssel, a Hey+ névvel dobta piacra legújabb okos karkötőjét.

Hey Plus előlapján egy 0,95 hüvelykes, 240 x 240 pixel felbontású, kiváló minőségű, 24-bites AMOLED kijelzőt találunk, amely nagyobb, szebb, színesebb és kontrasztosabb, mint elődje. A készülék 5ATM minősítésű vízállósággal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy bátran használhatjuk fürdéshez, úszáshoz vagy bármilyen vízi sporthoz, akár 50 méter vízmélységig.


A Hey+ a nap 24 órájában monitorozza pulzusunkat, és még így is közel 18 napos üzemidővel rendelkezik. Ennek köszönhetően nem kell több naponta, vagy hetente töltőre helyezni a 120mAh-s akkumulátorral szerelt eszközünket.

Az eszköz támogatja az NFC-t és a takarékos Bluetooth 4.2-t. A pulzusmérés mellett alvás megfigyelés és aktivitás követés is elérhető. Mindezek mellett monitorozza az általunk megtett távolságot, lépésszámot, és ebből kalkulálja az elégetett kalóriákat.


A telefonunkkal könnyen összekapcsolható, így a bejövő hívásokat, üzeneteket akkor is észrevesszük, ha nincs kezünkben a telefon. Az SMS-eket és egyéb más szöveges üzeneteket a 300 karakteres kijelzőn is elolvashatjuk.

Az okoskarkötőnkkel a Xiaomi Mijia alkalmazásán keresztül további Xiaomi okos eszközhöz is csatlakozhatunk az interneten keresztül.

A Xiaomi Hey+ ára jelenleg akcióban 49,99 dollár, de ezt az árat egy kuponkóddal tovább faraghatjuk.

A 3X2MMUM4 kuponkódot a rendelési oldalon megadva a termék ára 39,99 dollárra csökken, ez körülbelül 11 ezer Forintnak felel meg. A rendelés biztosan vám- és adómentesen érkezhet hazánkba, hiszen nem éri el a vámkezelési minimális értéket.

A webáruházba a következő hivatkozáson juthattok el:

Xiaomi Hey+ okoskarkötő vásárlás
GeekBuying akció - 11 ezer Forint
Kuponkód: 3X2MMUM4
 
A Xiaomi Hey Pluson kívül a webáruház oldalán a tavalyi év sikerterméke, a Mi Band 3 NFC-s változata is akcióban rendelhető. A Mi Band 3 kicsivel kisebb, 0,78 hüvelykes monokróm OLED kijelzőt kapott, melynek felbontása 128 x 80 pixel.

Az üzemideje szinte megegyezik a Plus verzióval, a szintén 120mAh-s akkumulátorral a hivatalos adatok szerint 20 napot bír egy feltöltéssel. A vízállóságban, a funkciókban sem találunk eltérést az újabb verzióhoz képest. Fontos megjegyezni viszont, hogy a készülékben található NFC szolgáltatások jelenleg Európában nem használhatóak.


A Xiaomi Mi Band 3 most mindössze 34,99 dollárért rendelhető (10 ezer Forint). Az NFC nélküli verzióért kínai raktárból és európai raktárkészletről is 32,99 dollárt kell fizetni.

Ezekhez az ajánlatokhoz nem kell kuponkód, így csak a bolti oldalt kell meglátogatnotok:

Xiaomi Mi Band 3 NFC vásárlás
GeekBuyig akció - 10 ezer Forint


Xiaomi Mi Band 3 vásárlás
GeekBuying EU raktár - 9500 Forint

Az akciót sajnos nem tartanak sokáig, így aki vásárláson töri a fejét, érdemes hamar lecsapni a promóciós termékekre.
Még több akció

Jubileumi KUGOO akciók a GeekBuying webáruházban

A KUGOO és a GeekBuying webáruház különleges akcióval szeretné megünnepelni legnépszerűbb rollerének sikerét. A hazánkban is egyre több helyen feltűnő, KUGOO S1 elektromos roller elérte a nem mindennapinak mondható, 100 ezres eladott példányszámot, ezért a gyártó úgy gondolta, újabb akciókkal lepi meg a leendő vásárlókat.

Xiaomi Mi 9T Pro akció a GeekBuying webáruházban

A Xiaomi Mi 9T Pro népszerűsége folyamatosan nő, nem csoda, hogy az elmúlt hetek egyik legkeresettebb Xiaomi mobilja lett. Ez nem véletlen, hiszen jelenleg az Mi 9T Pro rendelkezik az egyik legjobb ár-érték aránnyal a mobil piacon, ráadásul modern külseje még vonzóbbá teszi a vásárlók számára.

Több üzletből is kuponakcióban rendelhető a Xiaomi Mi 9T Pro

Egyre több üzletben érhető el, a sokak által régóta várt, európai piacra szánt Xiaomi Mi 9T Pro. A népszerű gyártó legújabb mobiltelefonja már most rendkívül népszerű, és szinte biztos, hogy az elkövetkezendő hónapokban az egyik legkeresettebb termék lesz a piacon. A webáruházak ezt felismerték, ezért már most, az előrendelési szakaszban kuponakciókkal bombázzák a vásárlókat.

Nyár végi akciók a GeekBuying áruházban

A nyár végéhez közeledve egyre több külföldi webáruház hirdet akciót. Ezúttal a GeekBuying, "The Big Sale" nevű promóciójából válogattuk össze nektek a legérdekesebb ajánlatokat.
Kommentek
Legújabb telefonok