Kiváló áron, EU raktárról rendelhető a Trigkey Speed S mini asztali számítógép

| | Forrás: Banggood
Most érdemes lecsapni a Trigkey, Intel i5-ös processzorral szerelt mini számítógépére, melyet ráadásul EU raktárról is megrendelhettek. A Trigkey Speed S a gyártó középkategóriás mini PC-je, mely nemcsak energia hatékony, de teljesítményben is kiváló.

A Trigkey Mini PC-jeivel nem is olyan régen foglalkoztunk oldalunkon, akkor az energia hatékonyság volt a középpontban, és jó néhány mini gépet bemutattunk nektek, köztük a jelen cikkünkben szereplő Trigkey Speed S tenyérnyi méretű számítógépet is.

Az akkori akcióban is jutányos áron, 349,99 dollárért lehetett megvásárolni az Intel i5-8279u processzorával, 8 GB memóriával és 256 GB SSD-vel szerelt Trigkey Speed S-t.
A Banggood oldalán futó promócióban most még olcsóbban, mindössze 289,99 dollárért, azaz körülbelül 116 ezer Forintért szerezhetitek meg a mini gépet. A szállításra sem kell sokat várnod, hiszen csehországi raktárról küldik a csomagot, ÁFA és vámmentesen.

Az akciót itt érhetitek el:

Trigkey Speed S - Intel i5-8279u Mini PC
Ár: 289,99 dollár (~116 ezer Forint)
EU (csehországi) raktár

Trigkey Speed S - Mini PC bemutató

A Trigkey gyártó a tavalyi évben bukkant fel, és hamar népszerűvé vált a tenyérnyi méretű, mini számítógép forgalmazók között. Ezt elsősorban kiváló ár-érték arányú termékeinek köszönheti, illetve az sem lényegtelen szempont, hogy a vásárlók rengeteg pozitív értékelést írtak a gépeikről.
 
A Trigkey hivatalos oldalán jelenleg tíz különböző összeállítású mini PC-t találhatunk, a belépő szinttől egészen a komolyabb hardverrel szerelt, drágább számítógépekig.
 
A Trigkey Speed S, ha teljesítmény alapján sorrendbe kellene tennünk a cég kínálatát, akkor körülbelül a középmezőnyben helyezkedne el. A számítógép legfontosabb hardvereleme a kiváló teljesítményt nyújtó, 8. generációs mobil Intel processzor, az Intel i5-8279U. A négy magos, 8 szálas processzor maximális órajele 4,1 GHz, emellett 6 MB Intel Smart Cache-sel rendelkezik. A CPU maximális fogyasztása mindössze 28 Watt, amely rendkívül energiatakarékossá teszi a kis számítógépet.
A grafikai feladatokat a megszokottnál gyorsabb integrált grafikus processzor, az Intel Iris Graphics 655 látja el.

Trigkey Speed S Mini PC
A processzor mellé 8 GB DDR4 memóriát és 256 GB M.2 NVME 2280 SSD tárhelyet helyezett a gyártó, amelyek köszönhetően az előre telepített Windows 10 Pro programjai gördülékenyen, gyorsan indíthatóak, futtathatóak. A háttértár az átlagos merevlemezhez képest közel tízszer gyorsabb, a gyártó adatai szerint akár 1800 MB/s-os olvasási sebességet is elérhetünk a használatával.

Aki kevesellné a háttértár méretét, a gép felső részébe szerelhető 2,5-es méretű helyre további SSD-t vagy akár jóval nagyobb méretű HDD-t is pakolhat.

Trigkey Speed S Mini PC
A mindössze 126x112x40 milliméter nagyságú és 295 gramm tömegű mini számítógép szerencsére bőven rejteget csatlakozókat a szélein.
A számítógépház elülső részén, a piros bekapcsológomb mellett találunk még két darab normál USB 3.0-s, egy USB Type C csatlakozót, illetve egy 3,5 milliméteres jack kimenetet.
A hátlapra került a gigabites hálózati csatoló, még két darab USB 3.0-s dugalj és a DC táp csatlakozója.

Trigkey Speed S Mini PC
A legtöbb mini számítógép egyetlen egy kijelző kimenettel rendelkezik, így azoknál sajnos nem megoldható, hogy két monitort kössünk rá. A Trigkey Speed S ebben is előremutat, hiszen összesen két darab 4K képes HDMI kimenetet találunk a hátlapján.

Trigkey Speed S Mini PC
Vezeték nélküli hálózatokból kapunk 4.0-s Bluetooth-t és villámgyors, kétsávos Wifi-t (802.11 b/g/n/ac), így akkor is megfelelő hálózati sebességet érhetünk el, ha éppen nincs vezetékes kábel a közelünkben.

A Trigkey Speed S mini számítógépét most akciós áron, 289,99 dollárért, azaz körülbelül 116 ezer Forintért rendelhettek meg csehországi raktárról. A mini PC-t itt vásárolhatjátok meg:

Trigkey Speed S - Intel i5-8279u Mini PC
Ár: 289,99 dollár (~116 ezer Forint)
EU (csehországi) raktár
Még több akció

Black Friday akció a GearBerry áruházban - Csapj le a kedvezményekre

A héten több üzlet is készül a saját fekete péntek akciójára. Nincs ez másképpen a külföldi webáruházak esetében sem.

Kiváló áron juthattok most hozzá a Fafrees F20 és Fafrees F20 Light elektromos kerékpárokhoz

A GearBerry őszi akciójában most nagyon jó áron vásárolhatjátok meg a Fafrees elektromos kerékpárjait. A promócióban megtalálhatjátok a Fafrees F20, F20 Light és F20 Pro bicikliket is. Ráadásul EU raktárról gyorsan, ÁFA és vámmentesen érkezik meg a megrendelt terméketek.

Easythreed K7 - Most 30 ezer Forintot sem kell fizetned ezért a 3D nyomtatóért

Szeptember végén kuponakciókkal várja a vásárlókat a Gearberry áruház. Az akcióknak köszönhetően most olcsóbban rendelhettek különféle 3D nyomtatókat gyors szállítással, európai raktárkészletről.

Remek áron rendelhető az alacsony fogyasztású Core i3-as T-Bao N9N Pro Mini PC

Most 100 ezer Forintot sem kell fizetnetek, a T-Bao legújabb energiatakarékos, erős 13. generációs Core i3-N305 processzorral szerelt T-Bao N9N Pro Mini számítógépért.
Kommentek
Legújabb telefonok