Következő szakaszába lépett a Geekbuying 2022-es őszi nagy vására

| | Forrás: Geekbuying (szponzorált)
A GeekBuying idén is megrendezi szeptemberi nagy készletkisöprését, ahol most rengeteg terméket szerezhettek meg olcsóbban. Remek áron juthattok hozzá táblagépekhez, mini számítógépekhez vagy éppen porszívókhoz.

Legutóbbi cikkünkben már beharangoztuk nektek a GeekBuying idei őszi nagy vásárát, ahol a legkülönfélébb termékkategóriák legjobb termékei közül válogathattok. A bevezető akciók már lezárultak a hét elején, jelenleg a fő esemény fut, egészen szeptember 21-ig, azaz jövő szerdáig. 

Az akciós oldalt, az aktuális promóciókkal itt érhetitek el:

GeekBuying - szeptemberi mega akciók

A promóció ideje alatt a termékek mellett megtalálható kuponkódok mellett, speciális, bizonyos összeghatár felett beváltható kódokat is találhattok:
  • GKB22SSS1 - 600 dollár felett 50 dollár kedvezmény
  • GKB22SSS2 - 300 dollár felett 20 dollár kedvezmény
  • GKB22SSS3 - 100 dollár felett 10 dollár kedvezmény
  • GKB22SSS4 - 30 dollár felett 3 dollár kedvezmény

Paypal - GeekBuying akció

Mindezek mellett ha fizetésnél a Paypalt válasszátok, a fenti kedvezményeken túl további árcsökkentésre lehettek jogosultak. 200 dollár felett, további 10 dollárt, 100 dollár felett 5 dollárt, és 50 dollár felett 3 dollárt enged el a webáruház a rendelés végösszegéből. 

Proscenic P10 - vezeték nélküli porszívó akció

A legjobb az egészben, hogy akciós termékeknél is használhatóak a kódok. Például a jelenleg amúgy is jó áron elérhető Proscenic P10 vezeték nélküli porszívó árából a GKB22SSS3 kóddal 10 dollárt spórolhattok, és ha még Paypallal is fizettek a végén, akkor további 5 dollár kedvezmény üti a tenyereteket. Így a végösszeg mindössze 95 dollár, azaz körülbelül 38 ezer Forint. A szállítás EU raktárról, gyorsan, ÁFA és vámmentesen érkezik hazánkba.

Az akció porszívót itt találjátok:

Proscenic P10 Pro - vezeték nélküli porszívó
Ár: 95 dollár (~38 ezer Forint - Paypal ár)
Kuponkód: GKB22SS3

BMAX i10 Pro - táblagép akció

Szintén kiváló áron juthattok hozzá a BMAX MaxPad i10 Pro táblagéphez, szintén a GKB22SS3 kuponkóddal és a Paypal fizetést használva 114,99 dollár helyett csak 99,99 dollárt kell fizetnetek, amely körülbelül 40 ezer Forintnak felel meg. A jelenlegi piacon, FullHD felbontású, 4G LTE és GPS támogatással rendelkező táblagépet aligha találunk a piacon.

A BMAX MaxPad i10 Pro terméket itt érhetitek el:

BMAX MaxPad i10 Pro
Ár: 99,99 dollár (~40 ezer Forint - Paypal ár)
Kuponkód: GKB22SS3

BMAX B3 Plus - Mini PC akció
Végül még egy remek BMAX terméket, méghozzá egy mini számítógépet ajánlunk nektek, a BMAX B3 Plus személyében. A 11. generációs Intel processzorral (N5095) szerelt Mini PC 8 GB memóriával, 256 GB SSD tárhellyel, két HDMI kimenettel és két gigabites hálózati porttal a promócióban felhasználható kuponkód (GKB22SSS3) és Paypal fizetés esetén 10+10 dollárral olcsóbban vásárolható meg.
Így a rendkívül alacsony fogyasztású, energiatakarékos tenyérnyi számítógép ára 229,99 dollár helyett mindössze 209,99 dollár, azaz körülbelül 84 ezer Forint. Természetesen EU raktárról rendelhető a termék.

BMAX B3 Plus
Ár: 209,99 dollár (~84 ezer Forint - Paypal ár)
Kuponkód: GKB22SS3

Az ingyen vásárlás akció továbbra is él, ami azt jelenti, hogy három naponta az áruház kisorsol egy szerencsés vásárlót, aki visszakapja rendelésének értékét, maximum 2000 dolláros értékig.

További részleteket az áruház hivatalos promóciós oldalán olvashattok.


A GeekBuying oldalán a promóciós oldal mellett számos gyűjtő oldalt is találhattok, ahol az éppen aktuális, kiemelt ajánlatokat tekinthetitek meg témánként. Ezeket pedig itt érhetitek el:
Még több akció

Most nagyon olcsón rendelhető a Xiaomi Imilab V1 önürítős robotporszívó

A közelgő fekete péntek napi akciók előtt is találunk bőven kiváló ajánlatokat. Ezúttal a Hekka áruház európai raktárkészletéről válogattunk nektek akciókat, melyeket a megfelelő kuponkódok segítségével jóval olcsóbban szerezhettek be.

ENGWE elektromos kerékpárok dupla 11-es akcióban a GeekBuying áruházban

Rengeteg ENGWE elektromos kerékpár került kiárusításra a GeekBuying 11.11-i vásárlási ünnepén, ráadásul egy-egy kuponkóddal további kedvezményekre tehettek szert.

Most még olcsóbban rendelhető a Blackview Tab15 táblagép

Remek áron szerezhető be a hónap végéig a Blackview legújabb táblagépe, a Blackview Tab 15. A Hekka áruház kuponakciójában most körülbelül 65 ezer Forintért juthattok hozzá a kiváló készülékhez.

Bevezető áron rendelhető az óriási hangszóróval szerelt, Ulefone Power Armor 16 Pro strapamobil

Bevezető áron rendelhető a Hekka webáruházból az Ulefone legújabb strapamobilja, a hatalmas hangszóróval szerelt Ulefone Power Armor 16 Pro.
Kommentek
Legújabb telefonok