KUGOO G-Booster - Kuponakcióban rendelhető a KUGOO legizmosabb rollere

| | Forrás: GeekBuying (szponzorált)
Ismét akcióval várja a vásárlókat a GeekBuying webáruház, ezúttal a KUGOO legerősebb elektromos "rollerét", a KUGOO G-Boostert vásárolhatjátok meg kedvezményes áron. Ráadásul most minden rendelés mellé ajándék kiegészítők járnak.

KUGOO roller akció

KUGOO S1 és S1 Pro akció

A KUGOO idén több, kiváló ár-érték arányú elektromos rollert dobott piacra, és szerencsére ezek egytől egyig európai raktárról, vámmentesen, gyors szállítással megrendelhetőek.

A KUGOO S1 tökéletes választás lehet azoknak, akik most tervezik első elektromos rollerük beszerzését. Munkába vagy iskolába járáshoz bőven elegendő és már kicsivel 90 ezer Forint alatt miénk lehet. 

A GeekBuying akciójában a megfelelő kuponkóddal, 89 ezer Forintért (309,99 dollárért) kapható a KUGOO S1 roller, ráadásul minden megrendelés mellé ajándék Apods i12 vezeték nélküli fülhallgató is jár. A vásárláshoz szükséges kuponkód: 3J0RKLRT

Az akció pedig itt érhető el:

KUGOO S1 vásárlás
GeekBuying EU raktár
Ár: 89 ezer Forint (309,99 dollár)

A KUGOO S1 Pro kicsivel nagyobb akkumulátort kapott és egy külső tuningoláson is átesett. Az ár mindezek ellenére alig nőtt, az alapmodellhez képest: mindössze 104 ezer Forintot (359,99 dollárt) kell a képzeletbeli pénztárnál hagynunk.

KUGOO G-Booster akció

A főcímben szereplő KUGOO G-Booster egy teljesen más kategória, nehezen összehasonlítható bármelyik fent említett e-járgánnyal. A rendkívül masszív, extra erős motorral, hatalmas akkumulátorral és megerősített vázzal szerelt G-Booster kiemelkedik mind tudásában, mind megjelenésében az elektromos rollerek táborából, természetesen ez árában is megmutatkozik.

KUGOO G-Booster

A nem mindennapi képességekkel rendelkező KUGOO G-Booster rollert kuponakcióban most körülbelül 335 ezer Forintért (1039,99 Euróért) rendelhetitek meg, mely mellé ajándék térd- és könyökvédő jár.
Ez az ár bizony nem kevés, és az is biztos, hogy nem fogunk minden második sarkon találkozni vele. Ennek ellenére meg lesz ennek a terméknek is a vásárlóköre.

A vásárláshoz szükséges kuponkód: 3I8M85FL

A termék lengyelországi raktárról rendelhető, ingyenes, gyors és természetesen vámmentes szállítással:

KUGOO G-Booster vásárlás
GeekBuying EU raktár
Kuponkód: 3I8M85FL
Ár: 335 ezer Forint (1039,99 EUR)

A KUGOO G-Booster elektromos roller más, mint a többi. Már a tömege is tekintélyt parancsoló: a szerkezet nem kevesebb, mint 30 kilogrammot nyom. Ekkora súlyt már biztosan nem fogunk olyan könnyedén magunkkal cipelni, de mivel összecsukható, az autó csomagterében bárhová magunkkal vihetjük. A G-Booster valóban más, elsősorban nem a hétköznapi közlekedésre gyártotta a KUGOO, hanem inkább szórakozásra. A GeekBuying által kiadott videó jól reprezentálja, hogy az új modell miben más, mint egy átlagos roller:


A termék nagy tömege ellenére a G-Booster végsebessége, akár az 55 km/h-t is elérheti, így akár városi kismotort is helyettesíthetünk vele. A teherbírása ennek a modellnek is 120 kilogramm.

Az akkumulátor kapacitása sem kevés, a 23Ah-nak köszönhetően egy feltöltéssel, normál körülmények között, akár 85 kilométert is megtehetünk egyetlen töltéssel. A lemerült rollert körülbelül 10 óra alatt lehet teljesen feltölteni.

KUGOO G-Booster 800W

A G-Boosterben két darab 800 Wattos, nagy teljesítményű motor kapott helyett, amelyek közel háromszor erősebbek, mint a S1 vagy S1 Pro modellek esetében. A két kerékhez nem csak külön motor, de külön fék, méghozzá tárcsafék is jár, amely valljuk be, ekkora sebességnél már szinte kötelező elem.

A kormány alatt két darab, extra erős (10W-os) LED-es fényszóró biztosítja, hogy éjszaka is biztonsággal közlekedhessünk. A tömlős kerekek felfújható gumiból vannak, 10 hüvelykesek (kb. 26 centiméteresek) és a különleges bordázatnak köszönhetően terepen is kiválóan használható.


A roller adatlapját átnézve egyértelműen látható, hogy a G-Booster nem egy gyerekjáték, a gyártó helyen ki is hangsúlyozta, hogy ezt a termékét elsősorban felnőtteknek szánja.

Fontos megjegyezni, hogy mivel a G-Booster teljesítménye 800W, és sebessége eléri, sőt meg is haladja az 50 km/h-t, így közúti forgalomban csak akkor használjuk, ha nagyon muszáj, mert könnyen kellemetlen szituációba kerülhetünk. Emellett érdemes, vagy ajánlott a jogosítvány megléte, még akkor is, ha erre jelenleg itthon hivatalos, jogi szabályozás nincs.

A KUGOO G-Booster ára nem kevés, jelenlegi akcióban is 300 ezer Forint felett vásárolható meg. A rendelés mellé most ajándékba jár egy térd- és könyökvédő is.

A 3I8M85FL kuponkód megadása után a roller végső ára 1039,99 Euró, azaz körülbelül 335 ezer Forint.

Az ajánlatot megtalálhatjátok a GeekBuying weboldalán:

KUGOO G-Booster vásárlás
GeekBuying EU raktár
Kuponkód: 3I8M85FL
Ár: 335 ezer Forint (1039,99 EUR)
Még több akció

Már EU raktárról is rendelhető a népszerű Amazfit GTR okosóra

Kuponakcióban érhető el a népszerű Xiaomi okosóra, az Amazfit GTR 47mm-es változata. Ráadásul a Geekbuying ajánlatában most európai raktárkészletről néhány nap alatt nálad lehet a remek képességekkel felszerelt okos eszköz.

Xiaomi Mi 9 Lite és más Xiaomi modellek akciója a GearBest áruházban

A Xiaomi idén minden eddiginél több készüléket dobott piacra, így sokszor már azt sem tudjuk, hová kapjuk a fejünket, ha telefont kell választanunk. A Xiaomi Redmi Note 8 és Redmi Note 8 Pro után most itt a legújabb modell, a Xiaomi Mi 9 Lite, melyet máris bevezető akcióban rendelhettek meg.

Xiaomi és más kiváló mobiltelefonok kuponakcióban EU raktárkészletről

Végre ismét szép számban találhatunk mobiltelefonokat a Banggood spanyolországi raktárában, melyeket most rendkívül gyorsan, és természetesen áfa- és vámmentesen rendelhettek meg a készletek erejéig.

Jubileumi KUGOO akciók a GeekBuying webáruházban

A KUGOO és a GeekBuying webáruház különleges akcióval szeretné megünnepelni legnépszerűbb rollerének sikerét. A hazánkban is egyre több helyen feltűnő, KUGOO S1 elektromos roller elérte a nem mindennapinak mondható, 100 ezres eladott példányszámot, ezért a gyártó úgy gondolta, újabb akciókkal lepi meg a leendő vásárlókat.
Kommentek
Legújabb telefonok