KUGOO S1 és S1 Pro rollerek akcióban garantált ajándékokkal

| | Forrás: Geekbuying (Szponzorált)
Ismét kuponakcióban rendelhetőek a KUGOO kiváló ár-érték aránnyal rendelkező elektromos rollerei, a KUGOO S1 és KUGOO S1 Pro. Ráadásul most minden megrendelés mellé ajándék TWS vezeték nélküli bluetooth fülhallgató jár.

Hazánkban egyre többen választják közlekedési eszközüknek az elektromos rollereket, ennek elsődleges oka, hogy az e-rollerek kiválóan helyettesítik a tömegközlekedést vagy akár az autót, hiszen rendkívül gazdaságosan és gyorsan lehet eljutni egyik pontból a másikba. Mindezek mellett idén az áruk is sokat csökkent, így egyre többen engedhetik meg maguknak ezt a közlekedési formát.

KUGOO roller akció

A KUGOO itthon is rendkívül népszerű rollereit korábban már bemutattuk nektek, legutóbb például a nem mindennapi teljesítményű KUGOO G-Boosterről cikkeztünk, de korábban említésre került az S1 és S1 Pro is.

A GeekBuying webáruházban több kuponakciót is találhatunk a KUGOO termékeire, amelyeket EU raktárról, vámmentesen, gyors, akár 5 napos szállítással rendelhetitek meg. További jó hír, hogy bármiféle meghibásodás esetén, a termékeket Európán belül lehet garanciáztatni, így nem kell vesződni a távol-keleti, hosszadalmas ügyintézéssel.

KUGOO S1 akció

A KUGOO S1 az egyik legolcsóbb, és egyben legnépszerűbb terméke a gyártónak. Nem véletlen, hiszen már kicsivel 90 ezer Forint alatt megrendelhető, és tudásban szinte ugyanazt nyújtja, mint a népszerű gyártó Xiaomi 365 modellje.

KUGOO S1

A mindössze 11 kilogramm tömegű S1 ára mellett több kiváló tulajdonsággal is rendelkezik. A rollert egy 350W-os elektromos motor hajtja, 3 sebességi fokozattal rendelkezik, és maximális sebessége elérheti a 30 km/h-t is. A termék maximális terhelhetősége 120 kg, de fontos megjegyezni, hogy ekkora tömeghez már éppen csak elég a 350W-os motor.

A vázba rejtett 6 Ah-s akkumulátorral egy töltéssel, normál körülmények között a 8 hüvelykes kerekeken körülbelül 30 kilométert tudunk megtenni. Ez sokaknak bőven elegendő, akár Budapesten is meg lehet vele járni a munkát/iskolát oda-vissza. A teljes töltési idő sem sok, ugyanis már 4 óra alatt 100%-os szintre tornázhatjuk az akkumulátorokat.
KUGOO S1 tulajdonságok

A gyártó a láthatóságra is gondolt, így előre egy 24 LED-ből rendkívül erős lámpát szerelt, hátul pedig a féklámpa jelzi aktuális helyzetünket a többi közlekedő számára.

A GeekBuying két kuponakcióval is várja a KUGOO S1 vásárlóit: az első kuponkóddal magát csak a terméket lehet megvásárolni, körülbelül 89 ezer Forintért (309,99 dollárért).
A másik kódot a roller és a Apods i12 TWS vezeték nélküli fülhallgató együttes rendelésekor adhatjuk meg, igaz ebben az esetben kicsivel többet, 91 ezer Forintot (314,99 dollárt) kell fizetnünk. Ha levonjuk a körülbelül 8000 Forintos fülhallgató árát, akkor a roller maga mindössze 83 ezer Forintba kerül. A szállítás mindkét esetben ingyenes, választható DPD vagy GLS futárszolgálattal.

A KUGOO S1 rollerhez tartozó kuponkód: KUGOO826

A KUGOO S1 + Apods i12 termékekhez tartozó kuponkód: GKB066S

Frissítés: Már elérhető Xiaomi Mi Band 4 okoskarkötővel is a KUGOO S1, ebben az esetben az ár a GKB08005 kóddal, 314,99 dollár (kb. 91 ezer Forint). Talán ebben az esetben kerül legkevesebbe a KUGOO S1 roller.

Az ajánlatokat pedig itt találhatjátok meg:

KUGOO S1 vásárlás
Kuponkód: KUGOO826
Ár: 89 ezer Forint (299,99 dollár)

KUGOO S1 + Apods i12 TWS fülhallgató
Kuponkód: GKB066S
Ár: 91 ezer Forint (314,99 dollár)
 
KUGOO S1 + MI BAND 4
Kuponkód: GKB08005
Ár: 91 ezer Forint (314,99 dollár)
 

KUGOO S1 Pro akció

Az már biztos, hogy az S1 alapmodell jelenleg az egyik legjobb elektromos roller 100 ezer Forint alatt, de mi a helyzet az utód, Pro változattal? Nos szerencsére ezt az újabb modellre is elmondhatjuk, a fejlesztéseknek, külső változtatásoknak köszönhetően talán még egy kicsivel jobb ajánlatnak tekinthető, mint az S1.

KUGOO S1 Pro

Nézzük sorba a változásokat, miben jobb a Pro modell elődjénél. A 350W-os motor megmaradt, viszont az alapmodellben használt 6 Ah-s akkumulátort egy nagyobb 7,5 Ah-sra cserélte a gyártó, melynek köszönhetően egy feltöltéssel még több utat tehetünk meg.
A kormány széleire felkerült egy-egy piros lámpa, amelyeket irányjelzőként vagy helyzetjelzőként egyaránt használhatunk. Mind az első, mind a hátsó kereket lecserélte a KUGOO, erősebb, időtállóbbak lettek. A hátsó keréknek nem csak az anyaga, de a vastagsága is nőtt, így jobb tapadásra lehet számítani.

KUGOO S1 Pro - kijelző, kormány

A csúszásgátlós fellépő két végére fényvisszaverők kerültek, amelyekkel még tovább nőtt a roller éjszakai láthatósága. Még egy apró, de praktikus különbség a két modell között: a KUGOO S1 Pro mellé jár egy hordozó táska, amelynek segítségével jóval könnyebben cipelhetjük magunkkal akkor, amikor épp nem használjuk.

Összességében sok apróbb, hasznos változás került a frissített modellbe, amely csak előnyére vált. Jelenlegi ára, kuponkóddal 101 ezer Forint (349,99 dollár), amely körülbelül 10 ezer Forinttal több, mint az alap verzió. Ehhez a modellhez is találunk fülhallgatóval (Apods i10) összerakott csomagot, melynek együttes ára kuponkóddal körülbelül 104 ezer Forint (359,99 dollár). Ha itt is levonjuk a Apods i10 TWS fülhallgató árát, melyet akár el is adhatunk, ha nincs rá szükségünk, akkor körülbelül 92 ezer Forintra jön ki a S1 Pro roller ára. 
A szállítás az S1 Pro esetében is ingyenes, vám- és áfamentes, és általában 2-7 munkanapot vesz igénybe.

A KUGOO S1 Pro rollerhez tartozó kuponkód: KUGOO826

A KUGOO S1 Pro + Apods i10 termékekhez tartozó kuponkód: 3GU6A7U9

Az ajánlatokat megtalálhatjátok a GeekBuying oldalán:

KUGOO S1 PRO VÁSÁRLÁS
Kuponkód: KUGOO826
Ár: 100 ezer Forint (349,99 dollár)

KUGOO S1 PRO + APODS I10 TWS FÜLHALLGATÓ
Kuponkód: 3GU6A7U9
Ár: 104 ezer Forint (359,99 dollár)
Még több akció

Már EU raktárról is rendelhető a népszerű Amazfit GTR okosóra

Kuponakcióban érhető el a népszerű Xiaomi okosóra, az Amazfit GTR 47mm-es változata. Ráadásul a Geekbuying ajánlatában most európai raktárkészletről néhány nap alatt nálad lehet a remek képességekkel felszerelt okos eszköz.

Xiaomi Mi 9 Lite és más Xiaomi modellek akciója a GearBest áruházban

A Xiaomi idén minden eddiginél több készüléket dobott piacra, így sokszor már azt sem tudjuk, hová kapjuk a fejünket, ha telefont kell választanunk. A Xiaomi Redmi Note 8 és Redmi Note 8 Pro után most itt a legújabb modell, a Xiaomi Mi 9 Lite, melyet máris bevezető akcióban rendelhettek meg.

Xiaomi és más kiváló mobiltelefonok kuponakcióban EU raktárkészletről

Végre ismét szép számban találhatunk mobiltelefonokat a Banggood spanyolországi raktárában, melyeket most rendkívül gyorsan, és természetesen áfa- és vámmentesen rendelhettek meg a készletek erejéig.

Jubileumi KUGOO akciók a GeekBuying webáruházban

A KUGOO és a GeekBuying webáruház különleges akcióval szeretné megünnepelni legnépszerűbb rollerének sikerét. A hazánkban is egyre több helyen feltűnő, KUGOO S1 elektromos roller elérte a nem mindennapinak mondható, 100 ezres eladott példányszámot, ezért a gyártó úgy gondolta, újabb akciókkal lepi meg a leendő vásárlókat.
Kommentek
Legújabb telefonok