Kuponakcióban rendelhető a OnePlus 6 és OnePlus 6T

| | Forrás: Banggood
Kiváló áron rendelhető a két kiváló OnePlus csúcskészülék, a OnePlus 6 és OnePlus 6T az egyik webáruház kuponakciójának köszönhetően. Egy biztos, bármelyiket is választja az ember, csalódni nem fog egyik modellben sem.

A OnePlus 6 csúcskészülék még tavaly májusban jelent meg, majd fél évvel később érkezett az újabb modell, a OnePlus 6T. Az új modellben nagy változások nem történtek, inkább egy kicsit átdolgozott modellről van szó. Akinek már megvan a 6-os modell, az így nem is váltott a 6T-s modellre. Így igazából mindkét modell nagyon jó vétel lehet azok számára, akik most szeretnének váltani. 

 

A kuponakcióban összesen négy modell vesz részt, két OnePlus 6 és két OnePlus 6T variáns. A legolcsóbban a OnePlus 6 6/64 GB-os alapmodelljéhez juthattok hozzá, a megfelelő kód megadása után 110 ezer Forintra csökken a végösszeg. De érdemes elgondolkodni a 8/128 GB-os változaton is, hiszen ez mindössze 7 ezer Forinttal kerül többe, mint az alapmodell.

A OnePlus 6T már picivel drágábban indul, az alapmodellért, kuponnal a 170 ezer Forintos alapárat, 144 ezer Forintra változtathatjuk, de meg kell jegyezni, hogy itt a háttértár már 128 GB-ra emelkedett. Az egyel magasabb árkategóriájú, 8/128 GB-os készülékért pedig 10 ezer Forinttal kell többet fizetni.

A kuponokat és a hivatkozásokat megtaláljátok itt:

OnePlus 6 - 6/64GB
Kuponakció - 393,99 dollár (~110 ezer Forint)
Kuponkód: 1BGOP61

OnePlus 6 - 8/128GB
Kuponakció - 419,99 dollár (~117 ezer Forint)
Kuponkód: 1BGOP62

OnePlus 6T - 6/128GB
Kuponakció - 515,95 dollár (~144 ezer Forint)
Kuponkód: 1BGOP6T1

OnePlus 6T - 8/128GB
Kuponakció - 545,99 dollár (~153 ezer Forint)
Kuponkód: 1BGOP6T2

Melyiket is válasszuk?

Mint már fentebb írtuk, bármelyik modellt is választja az ember, jól jár, hiszen egy megbízható gyártó, megbízható csúcsmodelljeiről van szó. A OnePlus terméktámogatása kiemelkedik a többi kínai gyártó közül, így a OnePlus előző modelljeihez hasonlóan, a 6 és a 6T is évekig fogja kapni a frissítéseket, és az esetleges javításokat. Legutóbb éppen a két éve megjelent OnePlus 5T kapta meg az Android 9-es frissítést az új Oxygen OS 9.0.1-es rendszer frissítéssel. 


Hardveresen nem találunk különbséget a két modell között, mindkét modellben a jelenleg elérhető legerősebb Snapdragon chipset, a nyolcmagos Snapdragon 845 található. Memóriában és háttértárban mindkét termék esetében bőséges a választék, így mindenki ki tudja választani számára a megfelelőt. 

Belül nem, viszont kívül már találunk változásokat. A OnePlus 6 kijelzőjének felső részén téglalap alakú szenzorszigetet, míg a OnePlus 6T esetében már egy kisebb csepp méretút találunk. Az új verzióban a képernyő mérete is nőtt, 6,28 colról 6,41 colosra.

 
A OnePlus 6-ban az ujjlenyomatolvasó hátul volt megtalálható, addig a 6T képernyőbe ágyazott megoldást használ. Az újabb kiadásban nőtt az akkumulátor mérete is, 3300 mAh-ról 3700mAh-ra, így kicsivel tovább használható egy feltöltéssel.

A 6T a nagyobb akkumulátornak és kijelzőnek köszönhetően, méretben és tömegben is nőtt, ebben a tekintetben a OnePlus 6 nyerő. Továbbá az év eleji mobilban még megtalálható a 3,5mm-es fülhallgató csatlakozó az új modellről már lemaradt, sokak bánatára.

A 6T tavaly októberi megjelenéskor, a sajtóképeken mindössze 20 dolláros többletköltséggel reklámozta a gyártó új termékét, amely természetesen csalóka volt. A 6-os esetében ugyanis szintén az egykori bevezető árat tüntették fel, amely fél év alatt már sokat csökkent. Jelenleg a két alapmodell között közel 35 ezer Forint (~124 dollár) különbség van, amely nem kevés. A fent leírt különbségen túl más eltérés nincs a két modell között. Akinek fontos a kicsivel nagyobb kijelző, a képernyőbe ágyazott ujjlenyomat olvasó, és a nagyobb akkumulátor méret, annak biztosan a 6T lesz a befutó, egyébként pedig a OnePlus 6 a tökéletes választás.

A promócióban részt vevő modelleket itt találjátok meg:


ONEPLUS 6 - 6/64GB
Kuponakció - 393,99 dollár (~110 ezer Forint)
Kuponkód: 1BGOP61

ONEPLUS 6 - 8/128GB
Kuponakció - 419,99 dollár (~117 ezer Forint)
Kuponkód: 1BGOP62

ONEPLUS 6T - 6/128GB
Kuponakció - 515,95 dollár (~144 ezer Forint)
Kuponkód: 1BGOP6T1

ONEPLUS 6T - 8/128GB
Kuponakció - 545,99 dollár (~153 ezer Forint)
Kuponkód: 1BGOP6T2
Még több akció

Kuponakcióban, EU raktárról rendelhető a POCO F3

Aki lemaradt a legutóbbi POCO F3 akcióról, annak most jó hírünk van: ismét kuponakcióban rendelhetitek meg a kiváló felső-közép kategóriás POCO telefonokat, ráadásul limitált számban EU raktárról, gyors szállítással is beszerezhető.

Kuponakcióban rendelhető az UMiDigi legerősebb strapatelefonja, az UMiDigi Bison GT

Megérkezett a népszerű UMiDigi Bison strapatelefon utódja, az UMiDigi Bison GT. Az új modell erősebb processzorral, 8 GB memóriával, NFC támogatással, 64 MP-es kamerával, nagyobb kijelzővel, méretesebb akkumulátorral és nem utolsósorban remek árával próbálja megnyerni a vásárlók bizalmát.

Mi Fan Festival 2021 - Őrületes Xiaomi akciók a Banggood áruházban

Elindult a 2021-es Mi Fan Festival a Banggood áruházban, ahol rengeteg, kedvezményes árú Xiaomi termékhez juthattok hozzá. A lista szinte végtelen: Xiaomi Redmi Note 10 okostelefon, Xiaomi Mi Band 6 okoskarkötő, FIMI X8 Mini drón, Haylou RT okosóra és még sok minden más.

EU raktárról, kuponakcióban rendelhető a POCO X3 Pro

Aki lemaradt a múlt heti POCO X3 Pro előrendelési akciójáról, az most pótolhatja. A POCO hivatalos Aliexpress áruházában most kuponkóddal még olcsóbban juthattok hozzá a kiváló ár-érték arányú mobiltelefonhoz. Ráadásul sokat sem kell várnotok a rendelésre, hiszen EU raktárkészletről is elérhető.
Kommentek
Legújabb telefonok