Kuponakcióban rendelhető a OnePlus 6 és OnePlus 6T

| | Forrás: Banggood
Kiváló áron rendelhető a két kiváló OnePlus csúcskészülék, a OnePlus 6 és OnePlus 6T az egyik webáruház kuponakciójának köszönhetően. Egy biztos, bármelyiket is választja az ember, csalódni nem fog egyik modellben sem.

A OnePlus 6 csúcskészülék még tavaly májusban jelent meg, majd fél évvel később érkezett az újabb modell, a OnePlus 6T. Az új modellben nagy változások nem történtek, inkább egy kicsit átdolgozott modellről van szó. Akinek már megvan a 6-os modell, az így nem is váltott a 6T-s modellre. Így igazából mindkét modell nagyon jó vétel lehet azok számára, akik most szeretnének váltani. 

 

A kuponakcióban összesen négy modell vesz részt, két OnePlus 6 és két OnePlus 6T variáns. A legolcsóbban a OnePlus 6 6/64 GB-os alapmodelljéhez juthattok hozzá, a megfelelő kód megadása után 110 ezer Forintra csökken a végösszeg. De érdemes elgondolkodni a 8/128 GB-os változaton is, hiszen ez mindössze 7 ezer Forinttal kerül többe, mint az alapmodell.

A OnePlus 6T már picivel drágábban indul, az alapmodellért, kuponnal a 170 ezer Forintos alapárat, 144 ezer Forintra változtathatjuk, de meg kell jegyezni, hogy itt a háttértár már 128 GB-ra emelkedett. Az egyel magasabb árkategóriájú, 8/128 GB-os készülékért pedig 10 ezer Forinttal kell többet fizetni.

A kuponokat és a hivatkozásokat megtaláljátok itt:

OnePlus 6 - 6/64GB
Kuponakció - 393,99 dollár (~110 ezer Forint)
Kuponkód: 1BGOP61

OnePlus 6 - 8/128GB
Kuponakció - 419,99 dollár (~117 ezer Forint)
Kuponkód: 1BGOP62

OnePlus 6T - 6/128GB
Kuponakció - 515,95 dollár (~144 ezer Forint)
Kuponkód: 1BGOP6T1

OnePlus 6T - 8/128GB
Kuponakció - 545,99 dollár (~153 ezer Forint)
Kuponkód: 1BGOP6T2

Melyiket is válasszuk?

Mint már fentebb írtuk, bármelyik modellt is választja az ember, jól jár, hiszen egy megbízható gyártó, megbízható csúcsmodelljeiről van szó. A OnePlus terméktámogatása kiemelkedik a többi kínai gyártó közül, így a OnePlus előző modelljeihez hasonlóan, a 6 és a 6T is évekig fogja kapni a frissítéseket, és az esetleges javításokat. Legutóbb éppen a két éve megjelent OnePlus 5T kapta meg az Android 9-es frissítést az új Oxygen OS 9.0.1-es rendszer frissítéssel. 


Hardveresen nem találunk különbséget a két modell között, mindkét modellben a jelenleg elérhető legerősebb Snapdragon chipset, a nyolcmagos Snapdragon 845 található. Memóriában és háttértárban mindkét termék esetében bőséges a választék, így mindenki ki tudja választani számára a megfelelőt. 

Belül nem, viszont kívül már találunk változásokat. A OnePlus 6 kijelzőjének felső részén téglalap alakú szenzorszigetet, míg a OnePlus 6T esetében már egy kisebb csepp méretút találunk. Az új verzióban a képernyő mérete is nőtt, 6,28 colról 6,41 colosra.

 
A OnePlus 6-ban az ujjlenyomatolvasó hátul volt megtalálható, addig a 6T képernyőbe ágyazott megoldást használ. Az újabb kiadásban nőtt az akkumulátor mérete is, 3300 mAh-ról 3700mAh-ra, így kicsivel tovább használható egy feltöltéssel.

A 6T a nagyobb akkumulátornak és kijelzőnek köszönhetően, méretben és tömegben is nőtt, ebben a tekintetben a OnePlus 6 nyerő. Továbbá az év eleji mobilban még megtalálható a 3,5mm-es fülhallgató csatlakozó az új modellről már lemaradt, sokak bánatára.

A 6T tavaly októberi megjelenéskor, a sajtóképeken mindössze 20 dolláros többletköltséggel reklámozta a gyártó új termékét, amely természetesen csalóka volt. A 6-os esetében ugyanis szintén az egykori bevezető árat tüntették fel, amely fél év alatt már sokat csökkent. Jelenleg a két alapmodell között közel 35 ezer Forint (~124 dollár) különbség van, amely nem kevés. A fent leírt különbségen túl más eltérés nincs a két modell között. Akinek fontos a kicsivel nagyobb kijelző, a képernyőbe ágyazott ujjlenyomat olvasó, és a nagyobb akkumulátor méret, annak biztosan a 6T lesz a befutó, egyébként pedig a OnePlus 6 a tökéletes választás.

A promócióban részt vevő modelleket itt találjátok meg:


ONEPLUS 6 - 6/64GB
Kuponakció - 393,99 dollár (~110 ezer Forint)
Kuponkód: 1BGOP61

ONEPLUS 6 - 8/128GB
Kuponakció - 419,99 dollár (~117 ezer Forint)
Kuponkód: 1BGOP62

ONEPLUS 6T - 6/128GB
Kuponakció - 515,95 dollár (~144 ezer Forint)
Kuponkód: 1BGOP6T1

ONEPLUS 6T - 8/128GB
Kuponakció - 545,99 dollár (~153 ezer Forint)
Kuponkód: 1BGOP6T2
Még több akció

Jubileumi KUGOO akciók a GeekBuying webáruházban

A KUGOO és a GeekBuying webáruház különleges akcióval szeretné megünnepelni legnépszerűbb rollerének sikerét. A hazánkban is egyre több helyen feltűnő, KUGOO S1 elektromos roller elérte a nem mindennapinak mondható, 100 ezres eladott példányszámot, ezért a gyártó úgy gondolta, újabb akciókkal lepi meg a leendő vásárlókat.

Xiaomi Mi 9T Pro akció a GeekBuying webáruházban

A Xiaomi Mi 9T Pro népszerűsége folyamatosan nő, nem csoda, hogy az elmúlt hetek egyik legkeresettebb Xiaomi mobilja lett. Ez nem véletlen, hiszen jelenleg az Mi 9T Pro rendelkezik az egyik legjobb ár-érték aránnyal a mobil piacon, ráadásul modern külseje még vonzóbbá teszi a vásárlók számára.

Több üzletből is kuponakcióban rendelhető a Xiaomi Mi 9T Pro

Egyre több üzletben érhető el, a sokak által régóta várt, európai piacra szánt Xiaomi Mi 9T Pro. A népszerű gyártó legújabb mobiltelefonja már most rendkívül népszerű, és szinte biztos, hogy az elkövetkezendő hónapokban az egyik legkeresettebb termék lesz a piacon. A webáruházak ezt felismerték, ezért már most, az előrendelési szakaszban kuponakciókkal bombázzák a vásárlókat.

Nyár végi akciók a GeekBuying áruházban

A nyár végéhez közeledve egyre több külföldi webáruház hirdet akciót. Ezúttal a GeekBuying, "The Big Sale" nevű promóciójából válogattuk össze nektek a legérdekesebb ajánlatokat.
Kommentek
Legújabb telefonok