Kuponakcióban rendelhető a Xiaomi Mi Band 4

| | Forrás: GeekBuying (szponzorált)
Még csak a múlt héten jelent meg a legújabb Xiaomi okoskarkötő, a Xiaomi Mi Band 4, ennek ellenére már több webáruházból is kifogytak a készletek. A GeekBuying üzletben az újratöltött készletből most 10 ezer Forint alatti áron rendelhetitek meg a kiváló készüléket.

A GeekBuying a nyár eleje óta több izgalmas akciót indított, és jelenleg is zajlik a 7. születésnapi promóciója, amelyről épp a héten számoltunk be nektek.

Xiaomi Mi Band 4

A Mi Band 4 a tavaly májusban megjelent, máig nagy népszerűségnek örvendő Mi Band 3 karkötőt váltja a Xiaomi termékskáláján. Az egy év alatt több fejlesztés is bekerült az új modellbe, amely szinte biztosan továbbviszi a 3-as széria sikerét. Elég ha csak annyit említek meg, hogy a múlt héten megjelenő okoskarkötő első szállítmányait pillanatok alatt elkapkodták a kínai és az internetes vásárlók.

De nézzük sorban a változásokat, amelyek még sikeresebbé tehetik a Mi Band 4-et, mint elődjét. Az első, és legszembetűnőbb különbséget már bekapcsoláskor észrevehetjük.

Xiaomi Mi Band 4 AMOLED

A 0,78 hüvelykes, OLED kijelzőt a gyártó egy 0,95 hüvelyk méretű, sokkal jobb felbontású, AMOLED érintőkijelzőre cserélte, amely az elődhöz képest közel 40 százalékkal nagyobb hasznos felülettel rendelkezik. A maximális 450 nites képernyőnek köszönhetően pedig napsütésben sem lesz gond az órát, vagy a különböző adatokat leolvasásával.

A színes kijelző már jóval több információ megjelenítésére képes, így nem meglepő, hogy a gyártó 77 különböző óralap (watchface) stílust tett elérhetővé a beállítások között. És ezek csak az alap, gyári sémák, a többi hasonló termékhez hasonlóan várhatóan itt is tömegével fognak megjelenni újabbnál újabb grafikák.


Fitneszkarkötő lévén természetesen több sportolási tevékenységet képes rögzíteni. Legyen szó gyaloglásról, futásról vagy biciklizésről a készülék minden mozzanatunkat rögzíti, ráadásul jóval pontosabban mint elődjei. Az 5ATM vízállóságnak köszönhetően a Mi Band 4-et víz közelében sem kell félteni, 50 méter vízmélységig állja a sarat.

Úszás során az új Mi Band már a Swolf számot is megmutatja, amely úszásunk hatékonyságáról ad némi eredményt. Akinek idegen lenne maga a Swolf szám, azoknak a legegyszerűbb magyarázat rá: a karkötő a végeredmény a megtett távolságból, a karcsapások számából és az időből kalkulálja ki. Akkor kapunk jó eredményt, ha nagyobb távolságot, kevesebb karcsapással és rövidebb idő alatt teszünk meg.

Az új kijelzőnek köszönhetően már egész hosszú üzeneteket értesítéseket is leolvashatunk a képernyőről, anélkül, hogy telefonunkat elővennénk. Ráadásul elegendő az óra felé helyeznünk a tenyerünket, és automatikusan bekapcsol a megjelenítő.

Mi Band 4 pulzusmérés

A lépésszámlálón túl a Mi Band 4 természetesen a pulzusunkat is képes mérni, a hátlap alatti érzékelők segítségével, akár a nap 24 órájában. Az újabb hardvernek és érzékelőknek köszönhetően jóval pontosabb eredményeket kapunk, mint a Band 3 esetén.
A hármas verzióhoz hasonlóan az új modellben is elérhető az alvás figyelés, amellyel utólag megfigyelhetjük éjszakai "aktivitásunkat".

Az akkumulátor mérete, ha minimálisan, de nőtt. Az új modellben a régi 110mAh-s energiaforrás helyett egy 135mAh-s lapul a készülékben. A nagyobb akkuméret körülbelül 20 napos készenléti időt eredményez. A töltés nélküli napok száma persze csökken, ha az aktivitásmérőket sűrűbben használjuk.


A Mi Band 4 több verzióban is elérhető és megvásárolható. A legtöbb áruházban a Global verziót lehet megvásárolni, ezek fogytak ki a leghamarabb. Elérhető még kínai verzió is, amely valamivel olcsóbb, mint a nemzetközi kiadás. Fontos megemlíteni viszont, hogy a két termék között lényegi különbség nincs. Azaz ha az angol nyelvű leírásokat és doboz feliratokat nem vesszük figyelembe, ugyanazt a tudást, ugyanazt a rendszert, ugyanazt a Mi Band 4 okoskarkötőt kapjuk. (Forrás: GeekBuying)

Mind a Global mind a kínai verzió többnyelvű, bekapcsoláskor kéri a Bluetooth párosítást. Amint ezt telefonunkkal megcsináltuk, mind az angol, mind a kínai verziós karkötő ugyanazt a nyelvet fogja mutatni, használni, amennyiben a telefonunk nyelvét angolra állítjuk.

Elérhető még NFC verziós modell is, de itthon ez gyakorlatilag jelen állás szerint felesleges plusz, hiszen egyelőre Európában csak az AliPay-en keresztül fizethetünk. Amely idén hiába állapodott már meg 100 európai bankkal, itthon egyelőre csak a kínai felhasználók fizethetnek vele, és csakis Unicredit elfogadó helyeken.

A GeekBuying születésnapi akcióján belül most olcsóbban vásárolhatjátok meg a kínai verziót, amely mint már fentebb írtuk, ugyanazt tudja mint a nemzetközi kiadás.

A Xiaomi Mi Band 4 ára 11 ezer Forint (37,99 dollár), de a 3AJGCSES kuponkóddal már 10 ezer Forint alá tornázhatjuk le az árat (32,99 dollár ~ 9300 Forint). Ez az ár a vám- és ÁFA fizetési határ alatt van, ráadásul a szállítás is ingyenes.

Az ajánlatot elérhetitek a GeekBuying oldalán vagy az alábbi hivatkozásra kattintva:

Xiaomi Mi Band 4 vásárlás
Kuponkód: 3AJGCSES
9300 Forint

Aki okoskarkötő vásárlásán töri a fejét, érdemes elolvasnia a Xiaomi Hey+ készülékről írt cikkünket is, hiszen a két termék nagyon közel áll mind megjelenésben, mind tudásban egymáshoz.
Még több akció

KUGOO elektromos rollerek a GeekBuying Black Friday akciójában

Az elmúlt hónapokban több új KUGOO elektromos roller is piacra került, melyeket most, a régebbi modellekkel együtt olcsóbban szerezhettek be. A GeekBuying 2019-es Black Friday akciójában szinte az összes KUGOO terméket megtalálhatjátok, így mindenki a saját igénye, illetve pénztárcája szerint válogathat a kiváló ár-érték arányú e-rollerek között.

2019-es Black Friday és Cyber Monday akciók a GearBest áruházban

Világszerte az év egyik legnagyobb akciója kezdődik november utolsó péntekjén, a Black Friday napon. A külföldi webáruházak már javában melegítenek az akciókkal, így már most rengeteg márkás készüléket vásárolhattok meg kedvezményes áron. 

2019-es Black Friday akciók a GeekBuying áruházban

A GeekBuying a héten elindította 2019-es Black Friday oldalát, ahol rengeteg érdekes akciót és kupont találhattok. A naponta többször elérhető villámakciókban pedig a promóciós árnál is olcsóbban juthattok hozzá egy-egy kiemelt termékhez.

Kuponeső és óriási kedvezmények a Banggood Dupla 11-es promóciójában

Az előzetes információk szerint idén még nagyobb kedvezményekre, akciókra és még több nyereményre lehet számítani a Banggood 2019-es Szinglik napi promóciójában. A fő esemény csak november 10-től indul, de már most számos telefonra, táblagépre, laptopra találhatunk árcsökkentő kuponkódot.
Kommentek
Legújabb telefonok