Kuponakcióban rendelhető a Xiaomi Mi Band 4

| | Forrás: GeekBuying (szponzorált)
Még csak a múlt héten jelent meg a legújabb Xiaomi okoskarkötő, a Xiaomi Mi Band 4, ennek ellenére már több webáruházból is kifogytak a készletek. A GeekBuying üzletben az újratöltött készletből most 10 ezer Forint alatti áron rendelhetitek meg a kiváló készüléket.

A GeekBuying a nyár eleje óta több izgalmas akciót indított, és jelenleg is zajlik a 7. születésnapi promóciója, amelyről épp a héten számoltunk be nektek.

Xiaomi Mi Band 4

A Mi Band 4 a tavaly májusban megjelent, máig nagy népszerűségnek örvendő Mi Band 3 karkötőt váltja a Xiaomi termékskáláján. Az egy év alatt több fejlesztés is bekerült az új modellbe, amely szinte biztosan továbbviszi a 3-as széria sikerét. Elég ha csak annyit említek meg, hogy a múlt héten megjelenő okoskarkötő első szállítmányait pillanatok alatt elkapkodták a kínai és az internetes vásárlók.

De nézzük sorban a változásokat, amelyek még sikeresebbé tehetik a Mi Band 4-et, mint elődjét. Az első, és legszembetűnőbb különbséget már bekapcsoláskor észrevehetjük.

Xiaomi Mi Band 4 AMOLED

A 0,78 hüvelykes, OLED kijelzőt a gyártó egy 0,95 hüvelyk méretű, sokkal jobb felbontású, AMOLED érintőkijelzőre cserélte, amely az elődhöz képest közel 40 százalékkal nagyobb hasznos felülettel rendelkezik. A maximális 450 nites képernyőnek köszönhetően pedig napsütésben sem lesz gond az órát, vagy a különböző adatokat leolvasásával.

A színes kijelző már jóval több információ megjelenítésére képes, így nem meglepő, hogy a gyártó 77 különböző óralap (watchface) stílust tett elérhetővé a beállítások között. És ezek csak az alap, gyári sémák, a többi hasonló termékhez hasonlóan várhatóan itt is tömegével fognak megjelenni újabbnál újabb grafikák.


Fitneszkarkötő lévén természetesen több sportolási tevékenységet képes rögzíteni. Legyen szó gyaloglásról, futásról vagy biciklizésről a készülék minden mozzanatunkat rögzíti, ráadásul jóval pontosabban mint elődjei. Az 5ATM vízállóságnak köszönhetően a Mi Band 4-et víz közelében sem kell félteni, 50 méter vízmélységig állja a sarat.

Úszás során az új Mi Band már a Swolf számot is megmutatja, amely úszásunk hatékonyságáról ad némi eredményt. Akinek idegen lenne maga a Swolf szám, azoknak a legegyszerűbb magyarázat rá: a karkötő a végeredmény a megtett távolságból, a karcsapások számából és az időből kalkulálja ki. Akkor kapunk jó eredményt, ha nagyobb távolságot, kevesebb karcsapással és rövidebb idő alatt teszünk meg.

Az új kijelzőnek köszönhetően már egész hosszú üzeneteket értesítéseket is leolvashatunk a képernyőről, anélkül, hogy telefonunkat elővennénk. Ráadásul elegendő az óra felé helyeznünk a tenyerünket, és automatikusan bekapcsol a megjelenítő.

Mi Band 4 pulzusmérés

A lépésszámlálón túl a Mi Band 4 természetesen a pulzusunkat is képes mérni, a hátlap alatti érzékelők segítségével, akár a nap 24 órájában. Az újabb hardvernek és érzékelőknek köszönhetően jóval pontosabb eredményeket kapunk, mint a Band 3 esetén.
A hármas verzióhoz hasonlóan az új modellben is elérhető az alvás figyelés, amellyel utólag megfigyelhetjük éjszakai "aktivitásunkat".

Az akkumulátor mérete, ha minimálisan, de nőtt. Az új modellben a régi 110mAh-s energiaforrás helyett egy 135mAh-s lapul a készülékben. A nagyobb akkuméret körülbelül 20 napos készenléti időt eredményez. A töltés nélküli napok száma persze csökken, ha az aktivitásmérőket sűrűbben használjuk.


A Mi Band 4 több verzióban is elérhető és megvásárolható. A legtöbb áruházban a Global verziót lehet megvásárolni, ezek fogytak ki a leghamarabb. Elérhető még kínai verzió is, amely valamivel olcsóbb, mint a nemzetközi kiadás. Fontos megemlíteni viszont, hogy a két termék között lényegi különbség nincs. Azaz ha az angol nyelvű leírásokat és doboz feliratokat nem vesszük figyelembe, ugyanazt a tudást, ugyanazt a rendszert, ugyanazt a Mi Band 4 okoskarkötőt kapjuk. (Forrás: GeekBuying)

Mind a Global mind a kínai verzió többnyelvű, bekapcsoláskor kéri a Bluetooth párosítást. Amint ezt telefonunkkal megcsináltuk, mind az angol, mind a kínai verziós karkötő ugyanazt a nyelvet fogja mutatni, használni, amennyiben a telefonunk nyelvét angolra állítjuk.

Elérhető még NFC verziós modell is, de itthon ez gyakorlatilag jelen állás szerint felesleges plusz, hiszen egyelőre Európában csak az AliPay-en keresztül fizethetünk. Amely idén hiába állapodott már meg 100 európai bankkal, itthon egyelőre csak a kínai felhasználók fizethetnek vele, és csakis Unicredit elfogadó helyeken.

A GeekBuying születésnapi akcióján belül most olcsóbban vásárolhatjátok meg a kínai verziót, amely mint már fentebb írtuk, ugyanazt tudja mint a nemzetközi kiadás.

A Xiaomi Mi Band 4 ára 11 ezer Forint (37,99 dollár), de a 3AJGCSES kuponkóddal már 10 ezer Forint alá tornázhatjuk le az árat (32,99 dollár ~ 9300 Forint). Ez az ár a vám- és ÁFA fizetési határ alatt van, ráadásul a szállítás is ingyenes.

Az ajánlatot elérhetitek a GeekBuying oldalán vagy az alábbi hivatkozásra kattintva:

Xiaomi Mi Band 4 vásárlás
Kuponkód: 3AJGCSES
9300 Forint

Aki okoskarkötő vásárlásán töri a fejét, érdemes elolvasnia a Xiaomi Hey+ készülékről írt cikkünket is, hiszen a két termék nagyon közel áll mind megjelenésben, mind tudásban egymáshoz.
Még több akció

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 - Egyszerű személymérleg okos funkciókkal

A Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 nevű okos mérlege  méltán lett népszerű a világban, hiszen a hagyományos mérlegelésen túl megannyi extra funkcióval rendelkezik, ráadásul nem is drága.

VIOMI SE akció - EU raktárról, 5 év garanciával rendelhető a legújabb VIOMI robotporszívó

Kiváló akcióban, EU raktárról, gyors szállítással rendelhető, az idei évben bemutatkozó VIOMI SE robotporszívó és felmosó frissített kiadása. A remek ár-érték aránnyal büszkélkedő robotporszívó most 5 év garanciával, mindössze 70 ezer Forintért vásárolható meg a VIOMI hivatalos európai boltjából.

Már rendelhető az 5G képes POCO M3 Pro mobiltelefon

Már több üzletből is rendelhető a hét elején megjelenő 5G képes POCO M3 Pro. A kiváló tulajdonságokkal rendelkező POCO mobilt már 45 ezer Forintért meg tudjátok rendelni, ráadásul EU raktárról is elérhető.

Oukitel WP10 5G - Akciós áron rendelhető az Oukitel 5G-s strapamobilja

Az Oukitel WP10 a világ első, hatalmas akkumulátorával szerelt 5G-s strapamobilja, mely ezúttal nem csak kívülről lett erős, végre a belső is korrekt teljesítményt nyújt. Az új stapatelefonhoz most ráadásul még olcsóbban juthattok hozzá az Aliexpress akciójában.
Kommentek
Legújabb telefonok