Kuponakcióban rendelhetőek a népszerű Artillery 3D nyomtatók

| | Forrás: Hekka.com (szponzorált)
Szerezd be most olcsóbban, a Hekka webáruházból az Artillery cég népszerű ternékeit, köztük az Artillery Sidewinder X2 vagy az Artillery Genius Pro 3D nyomtatókat.


A Kínában székelő shenzeni cég már 2018 óta jegyzett cég a 3D nyomtatók piacán. 2019-ben jelent meg első, komolyabb 3D nyomtatója az Artillery Sidewinder X1 FDM-nyomtató, mely megalapozta a cég jövőjét. Egy éven belül bekerült a világ 10 vezető 3D nyomtatómárkája közép.

A sikersztori itt még nem ért véget, hiszen az elkövetkezendő években számos kiváló nyomtatót dobott piacra a cég. Ezek, kiváló ár-érték arányuknak köszönhetően rendkívül nagy népszerűségre tett szert a kezdő és a komolyabb felhasználók körében egyaránt.

Jelenleg három nyomtatójukat lehet megvásárolni a webáruházakba, a belépő szintű Artillery Hornet mellett a középkategóriában jelenleg kimondottan ajánlott Artillery Genius Pro és Sidewinder X2.

Ha megnézzük az itthoni árakat, akkor a Hornet jelenleg 75 ezer Forint körül vásárolható meg, a Genius Pro körülbelül 125 ezer Forintért, míg a nagyobb nyomtatási térrel rendelkező Sidewinder X2 145 ezer Forintért rendelhető.

De nézzük, mennyit spórolhatunk, ha a Hekka áruház kuponakcióját kihasználva rendeljük meg a nyomtatókat.

Artillery Sidewinder X2

Artillery Sidewinder X2
A Sidewinder X2 3D nyomtató a korábbi sikereket bezsebelő Sidewinder X1 utódjaként került  a piacra. Az előd hibáinak javítása mellett az új termék számos új funkcióval is rendelkezik.

Az Sidewinder X2 egy 300x300x400 milliméteres nyomtatási térrel rendelkezik. Olyan extrákkal szerelték fel, mint az automatikus ágyszintezés, fűtött ágyvédelem, filament kifogyási szenzor, titán extruder és Vulcano fúvóka (max 240 °C), kettős Z-tengelyes kialakítás és színes érintőképernyős vezérlő.
Az új, rendkívül csendes léptető motornak és az alacsony zajszintű rendszernek köszönhetően a nyomtatás hangja egyáltalán nem zavaró.

Ha nyomtatáskor véletlenül áramkimaradás történik, akkor sem kell aggódnunk, hiszen a nyomtató újraindítása után ott folytatja a nyomtatást, ahol éppen félbemaradt.

Az Artillery Sidewinder X2 ára a Hekka oldalán 329 Euró, amely körülbelül 124 ezer Forint. Már ez az ár is jóval olcsóbb, mint az itthoni forgalmazó ajánlata.
Kuponkóddal pedig további kedvezményeket érhetünk el a Hekka webshopjában. A PrinterX2 kuponkódot megadva ugyanis az eredeti ár 284 Euróra, azaz körülbelül 107 ezer Forintra csökken.
Az áruház a terméket gyorsan, EU raktárról szállítja.

Az akciót itt érhetitek el:

Artillery Sidewinder X2
Ár: 284 EUR (~107 ezer Forint)
Kuponkód: PrinterX2

Artillery Genius Pro


Artillery Genius Pro
Az Artillery Genius Pro nyomtatót a cég a korábbi Genius modell utódjaként dobta piacra. A klasszikus megjelenés mellett a gyártó azért sok újdonságot is belepakolt a Pro verzióba, amely mindenképpen csak az előnyére szolgált.

A 220x220x250 milliméteres nyomtatási tér ugyan kisebb, mint a Sidewinder X2 esetén, azért a legtöbb nyomtatás ebbe a méretbe is bőven belefér.
A tulajdonságait tekintve, a külsőt leszámítva, szinte teljesen megegyezik a nagyobbik X2-es modellel. A új titán extruder Volcano fúvókákat kapott, amellyel jóval pontosabban, szebben nyomtathatunk, mint korábban. A nyomtatási felület itt is edzett üveg, melyet az AC fűtött ágynak köszönhetően pillanatok alatt kellő hőmérsékletre melegít a rendszer.

Az együtt mozgó, szinkronizált kettőz Z-tengelyes megoldással elkerülhetőek a korábban nyomtatáskor kialakult rétegproblémák, mindemellett a nyomtatás minőségét is javítja.

A Genius Pro rendelkezik filament szenzorral, és nyomtatás folytatása funkcióval. Így akár a filament fogyott ki, akár az áram ment el, a nyomtatás végeredményét nem befolyásolja.

Szerencsére a Pro modell is megkapta az automatikus ágyszintezés funkciót, amely leszámol a korábban kézzel rosszul beállított nyomtatóágy szintezéssel, mely főleg a kezdő felhasználók életét nehezítette meg.

A Genius Pro ára a PrinterGP kuponkóddal az eredeti 262 Euró helyett mindössze 236 Euró. Ez magyar fizetőeszközre átszámítva, körülbelül 88 ezer Forint, amely kimondottan barátinak mondható, ha hozzávesszük, milyen tudással is rendelkezik a nyomató. 
Ha valaki egy nem túl nagy méretű, könnyen kezelhető, gyorsan összeállítható 3D nyomtatót szeretne otthonra, akkor a Genius Pro az egyik legjobb választás a jelenlegi piacon.

Az akciót itt érhetitek el:

Artillery GEnius Pro
Ár: 236 EUR (~88 ezer Forint)
Kuponkód: PrinterGP

Artillery Hornet

Artillery Hornet
Az Artillery Hornet 3D nyomtató kicsit kilóg a sorból, itt már nem találunk annyi extrát, mint az előbb említett két nyomtatónál. A gyártó célja láthatóan az volt, hogy minél olcsóbban, minél jobb belépő szintű nyomtatót tudjon piacra dobni.

A sárgás megjelenés a sportautókra emlékeztethet, a nyomtatási tere a Genius Pro nyomtatóéval egyezik meg, azaz 220x220x250 milliméter. A termék megkapta a titán extrudert, viszont Volcano fúvókák ebbe a modellbe már nem fértek bele. A nyomtatás ezúttal is edzett, üveglapra történik, de a szintezés itt már manuális.
Nincs színes érintőkijelző, viszont az alap nyomtatási beállítások elvégzésére, főleg kezdőknek bőven elegendő lehet a modell első felén megtalálható miniatűr kijelző.

Az Artillery Hornet a Hekka áruház akciójában most 168 Euró helyett 150 Euróért vásárolható meg. Ez a jelenlegi eurós árfolyammal számolva is mindösszesen csak 56 ezer Forint, amely kimondottan baráti. Aki kicsit is szemezget a 3D nyomtatás világával, de nincsenek nagy igényei, azoknak lehet jó választás a Hornet nyomtató. De komolyabb, otthoni felhasználásra érdemesebb legalább a Genius Pro modellt választani, amely a plusz extra funkcióknak köszönhetően bőven vissza hozza a befektetett összeget.

Az Artillery Hornet-et a PAH3D kuponkóddal tudjátok itt megvásárolni:

Artillery HORNET
Ár: 150 EUR (~56 ezer Forint)
Kuponkód: PAH3D

További információkat az Artillery nyomtatókról a gyártó honlapján találhattok: https://artillery3d.com/
Még több akció

Black Friday akció a GearBerry áruházban - Csapj le a kedvezményekre

A héten több üzlet is készül a saját fekete péntek akciójára. Nincs ez másképpen a külföldi webáruházak esetében sem.

Kiváló áron juthattok most hozzá a Fafrees F20 és Fafrees F20 Light elektromos kerékpárokhoz

A GearBerry őszi akciójában most nagyon jó áron vásárolhatjátok meg a Fafrees elektromos kerékpárjait. A promócióban megtalálhatjátok a Fafrees F20, F20 Light és F20 Pro bicikliket is. Ráadásul EU raktárról gyorsan, ÁFA és vámmentesen érkezik meg a megrendelt terméketek.

Easythreed K7 - Most 30 ezer Forintot sem kell fizetned ezért a 3D nyomtatóért

Szeptember végén kuponakciókkal várja a vásárlókat a Gearberry áruház. Az akcióknak köszönhetően most olcsóbban rendelhettek különféle 3D nyomtatókat gyors szállítással, európai raktárkészletről.

Remek áron rendelhető az alacsony fogyasztású Core i3-as T-Bao N9N Pro Mini PC

Most 100 ezer Forintot sem kell fizetnetek, a T-Bao legújabb energiatakarékos, erős 13. generációs Core i3-N305 processzorral szerelt T-Bao N9N Pro Mini számítógépért.
Kommentek
Legújabb telefonok