Kuponkóddal most olcsóbbak az UNI-T népszerű hőkamerái a Banggood áruházban

| | Forrás: Banggood
Szerezd meg akciós áron a különféle UNI-T infravörös hőkamerákat a Banggood áruházból. A hőkamerák segítségével könnyedén felfedezheted házad, lakásod esetleges hőszigetelési problémáit, melyek korrigálásával a fűtésköltségeidet akár jelentősen is csökkentheted.

Bizonyára sokakban felmerült a kérdés, hogy otthonaik vajon megfelelően hőszigeteltek-e? Ennek kiderítésére kiváló eszköz lehet egy infravörös hőkamera, amellyel a ház vagy lakás felületén a különböző hőmérséklet különbségeket megtaláljuk. A problémák megtalálása után, az esetleges hőhidak javításával még komfortosabbá, energiatakarékosabbá tehetjük lakásunkat.

UNI-T UTi690A infravörös hőkamera

Az UNI-T UTi690A infravörös kamera a gyártó egyik elérhető árú hőkamerája, melyhez most akciós áron juthattok hozzá.

UNI-T UTi-690A
A 120x90-es infravörös érzékelővel rendelkező modell kiválóan alkalmas lehet épületek hőszivárgásának vizsgálatára. A szenzor további tulajdonságaihoz tartozik a 25 Hz-es frissítési érték és 60 mK termikus érzékenység. A hőkamera -20 és +400°C közötti hőmérséklet-tartományban tudja vizsgálni az objektumokat.

UNI-T UTi-690A
A fenti tulajdonságoknak köszönhetően az UTi690A-nak nem okoz gondot a nyílászárók, fűtési és napelemes rendszerek állapotát gyorsan ellenőrzése.

A nagy méretű 2,4 hüvelykes, 320x240 pixel felbontású TFT-LCD kijelző 6 színpalettán teszi lehetővé a megjelenítést, így a rögzített felvételek az elérhető legnagyobb kontraszttartományban jeleníthetők meg. A rögzített képeket az ajándékba járó 16 GB-os SD kártyára menthetjük. A képeket később, a mellékelt USB Type-C kábel segítségével számítógépre menthetjük, ahol a megfelelő analizáló szoftver segítségével további kiértékeléseket végezhetünk.

UNI-T UTi-690A
A kamera IP54-es minősítést kapott, ami azt jelenti, hogy ellenáll a fröccsenő víznek, emellett két méteres magasságból az esést is jól bírja.

Az készülék egy 2600mAh-s beépített akkumulátorral rendelkezik, kb. 2,5 órányi töltéssel közel 9 óráig használhatjuk.

Az UNI-T UTi690A hőkamera jelenleg 179,99 dollárért, azaz körülbelül 72 ezer Forintért rendelhető a Banggood áruház csehországi raktáráról. A szállítás ingyenes, és néhány napon belül megérkezik hazánkba. Természetesen, mivel EU raktárról érkezik, a szállítmány ÁFA és vámmentes.

UNI-T UTi690A hőkamera
Ár: 179,99 dollár (~72 ezer Forint)


UNI-T UTi690B infravörös hőkamera

Az UNI-T gyártó komolyabb tudású készülékét, az UNI-T UTi690B hőkamerát is akciós áron szerezhetitek most meg a Banggood áruházból.

A B típusú készülék már jóval nagyobb, 256x192 pixeles felbontással rendelkező infravörös szenzort kapott, mellyel -15 és 550 °C közötti hőmérséklet érzékelést érhetünk el. Alacsony hőmérsékleti módban -15 és 150 °C között mér az eszköz, míg magas beállítások mellett 150 °C és 550 °C között.

UNI-T UTi-690B

Az UTi690B már IP65-ös védettséget kapott, így ellenáll a víznek, a pornak és az ütésnek egyaránt. Az 5000 mAh-s akkumulátor körülbelül 6-7 órányi folyamatos használatot tesz lehetővé. A töltés és az adatátvitel az A típushoz hasonlóan USB Type C csatlakozón keresztül történik. Természetesen a készülék mellé most is jár a 16 GB-os SD kártya, melyre a fotókat rögzíthetjük.

UNI-T UTi-690B

Ami még különbség, hogy a UTi690B már négy megjelenítési móddal rendelkezik: hőkamerás kép, normál kamerás kép, kevert kép mód (normál-hőkamerás) és kép a képben mód.
A megnövelt 2,8 hüvelykes, 640x480 pixel felbontású kijelzőn a hőkamerás képeket már 7 különféle színpalettán jeleníthetjük meg.

UNI-T UTi-690B

Az UNI-T UTi-690B hőkamera akciós áron 329,99 dollárért rendelhető a Banggood áruházból. Ezen az áron még egy kicsit faraghatunk is a BG509c5a kuponkóddal, így végül 309,99 dollárt, azaz körülbelül 132 ezer Forintot kell fizetnünk. A szállítás ez esetben is csehországi raktárról érkezik, így ÁFA és vámmentes.

Az akciót itt érhetitek el:

UNI-T UTi-690B hőkamera
Ár: 309,99 dollár (~132 ezer Forint)
Kuponkód: BG509c5a

A Banggood áruházban további hőkamerás ajánlatokat találhatott, melyeket ezen a linken érhettek el.
Még több akció

Most kiváló áron szerezhetitek meg az XP-Pen Deco és Deco Pro digitális rajztábláit

Az XP-Pen az elmúlt években az egyik legnépszerűbb grafikus táblagép gyártója. A hivatalos oldalon futó promócióban most számos kiváló terméküket szerezhetitek meg olcsóbban, ráadásul egy-egy kuponkóddal még az akciós árból is faraghattok.

Még sosem volt ilyen olcsó a Helio G99-cel szerelt Alldocube Iplay 50 Pro táblagép

Most remek áron szerezhetitek be az Alldocube jelenlegi legerősebb táblagépét, a MediaTek Helio G99-es Alldocube Iplay 50 Pro-t. A 8 GB memóriával és 128 GB tárhellyel rendelkező, 10,4 hüvelykes gép EU raktárról most alig több, mint 50 ezer Forintért rendelhető.

Ismét izgalmas Blackview akciókkal vár a Hekka áruház

Több izgalmas terméket is olcsóbban rendelhettek meg a Hekka áruház jelenleg is futó kampányában. A különféle kuponakciókban a legújabb Blackview telefonokat és táblagépeket rendelhetitek meg gyors, EU szállítással.

Szerezd be most olcsóbban a strapabíró Oukitel mobiltelefonokat a Hekka webáruházból

Több népszerű Oukitel strapamobilt is olcsóbban vásárolhattok meg a Hekka márciusi kuponakciójában. A mobiltelefonok mellett szintén akcióban rendelhetitek meg az ütésálló Oukitel RT3 táblagépet is.
Kommentek
Legújabb telefonok