Lenovo Watch 9 hibrid okosóra mindössze 6000 Forintért

| | Forrás: Cafago
A Lenovo cég világviszonylatban is elismert márka, mégsem nagyon hallottunk eddig Lenovo okosórákról. Ez nem véletlen, hiszen egyelőre csak egy-két terméket dobtak piacra. Ezek közül mutatunk be egyet, a mindössze 6000 Forintba kerülő Lenovo Watch 9 hibrid okosórát.

Lenovo Watch 9

A Lenovo Watch 9 gyakorlatilag egy letisztult, igényes megjelenésű analóg óra, okos funkciókkal kiegészítve. A Cafago üzlet promóciójában most a készüléket már 6000 Forintért (19,87 dollárért) megvásárolhatjátok. A szállítás ingyenes, és mivel az összeg az ÁFA határ alatt van, így itthon sem kell már egyéb költségek miatt aggódni. 

A Lenovo Watch 9 órát megvásárolhatjátok a Cafago webáruházában, vagy az alábbi hivatkozásra kattintva:

Lenovo Watch 9
Hibrid okosóra
Ár: 6000 Forint (19,87 dollár)

Lenovo Watch 9

A minőségi anyagokból készült Lenovo karóra kiváló választás lehet azoknak, akik az analóg órák hívei, de mégsem szeretnének lemondani a különböző okosórás funkciókról, mint lépésszámláló, alvásfigyelés, értesítések megjelenítése. 

Az órát kívülről egy 40 milliméteres 316L sebészeti acélból készült keret veszi körül, melyhez egy pontozott mintájú szilikon szíj csatlakozik. A gyártó hivatalos adatai szerint vízállósága 5ATM vagy 50 méter. Ez egy alapszintű víz elleni védettség, rövidebb időszakra érvényes, így lehetőleg ne ebben tervezzük meg a nyári Balaton átúszási versenyt. Kézmosásnál, fürdésnél, esőben vagy véletlen vízbe ejtés esetén viszont biztosan semmi baja nem lesz az órának.


Az óra lapja 25 milliméter átmérőjű, egyszerű, letisztult, csak az óra jelzések vannak feltüntetve. Az apró értesítési LED a 12 órás jelzés közepére került. Magában az órában, és az óra felületén semmilyen beállításra nincs lehetőségünk, mindössze egyetlen gomb található rajta, amellyel viszont nem a pontos időt tudjuk beállítani.

Az óra okos képességeit egy Bluetooth képes Androidos vagy iOS-es eszközzel tudjuk előhívni. Az alkalmazás áruházból a Lenovo Watch nevű alkalmazást kell beszereznünk. Az órával való szinkronizálás után az alkalmazás mutatja a napi lépésszámlálónk eredményét, illetve az alvásunkkal kapcsolatos információkat. 

A megtett lépésszámokat konkrétan nem mutatja az óra, hiszen nincs benne kijelző. A Lenovo mérnökei viszont ennek ellenére is megoldották a kérdést: az óralap alsó részén található egy nullától 100-ig tartó beosztás, amely az éppen beállított lépésszám százalékos kijelzését szolgáltatja. Például ha valaki beállított az alkalmazásban egy 5000 lépéses napi célt, akkor ennek megfelelően 10% - 500 lépést, 20% - 1000 lépést fog jelenteni a karórán. Az aktuális állapot megtekintéséhez csak az óra jobb oldalán található gombot kell lenyomni, ebben az esetben a másodpercmutató a megfelelő százalék értékhez ugrik. Pár másodperc után pedig folytatja szokásos monoton körútját.

Hasonló módszerrel jelzi az óra számunkra a hívást, illetve a beérkező üzeneteket. Nyolc óránál egy CALL, azaz hívás, míg négy óránál egy MSG, azaz üzenet felirat látható. Üzenet illetve hívás esetén az óra rezeg és a kismutató ezen állapotok egyikére ugrik.


A pontos idő beállítását is az alkalmazáson belül kell elvégeznünk, elsőként meg kell adnunk a karóra által éppen mutatott időt, majd ennek ismeretében a mechanikus óra automatikusan beáll a telefonon mutatott aktuális időre.

Az alkalmazás és a kezünkön lévő óra segítségével kezelhetjük a telefonunk beépített kameráját is. Nem kell mást tennünk, mint az óra gombját egy rövid időre lenyomnunk, de az óra megrázására is aktiválódik a funkció.

Az óra üzemideje kiválónak mondható, hiszen az egyetlen CR2032-es gombelem körülbelül 8 hónapos folyamatos használatra elegendő. Az elem cseréje a hagyományos órákéhoz hasonlóan történik a hátlap levételét követően.

Lenovo Watch 9 okosórát most mindössze 19,87 dollárért, azaz körülbelül 6000 Forintért rendelhetitek meg a Cafago áruházból:

LENOVO WATCH 9
Hibrid okosóra
Ár: 6000 Forint (19,87 dollár)

Aki pedig inkább a kijelzővel szerelt órák iránt érdeklődik, és nem riad vissza az ismeretlen gyártóktól, annak érdekes ajánlat lehet a nagyon olcsón beszerezhető F10 IP67-es védettséggel rendelkező okosóra.

F10 okosóra

A színes kijelzővel szerelt F10 aktivitásmérő a gyártó leírása alapján a szokásos funkciók mellett vérnyomás és véroxigén szint mérésre is alkalmas. Bár fontos megjegyezni azt is, hogy ebben az árkategóriában ezen szenzorok mérési értékei nem mondhatóak pontosnak.

A F10 okosórát jelenleg szintén akciós áron szerezhetitek meg, körülbelül 6500 Forintért (21,03 dollárért):

F10 IP67 okosóra
Ár: 6400 Forint (21,03 dollár)
Még több akció

Kuponakcióban, EU raktárról rendelhető a POCO F3

Aki lemaradt a legutóbbi POCO F3 akcióról, annak most jó hírünk van: ismét kuponakcióban rendelhetitek meg a kiváló felső-közép kategóriás POCO telefonokat, ráadásul limitált számban EU raktárról, gyors szállítással is beszerezhető.

Kuponakcióban rendelhető az UMiDigi legerősebb strapatelefonja, az UMiDigi Bison GT

Megérkezett a népszerű UMiDigi Bison strapatelefon utódja, az UMiDigi Bison GT. Az új modell erősebb processzorral, 8 GB memóriával, NFC támogatással, 64 MP-es kamerával, nagyobb kijelzővel, méretesebb akkumulátorral és nem utolsósorban remek árával próbálja megnyerni a vásárlók bizalmát.

Mi Fan Festival 2021 - Őrületes Xiaomi akciók a Banggood áruházban

Elindult a 2021-es Mi Fan Festival a Banggood áruházban, ahol rengeteg, kedvezményes árú Xiaomi termékhez juthattok hozzá. A lista szinte végtelen: Xiaomi Redmi Note 10 okostelefon, Xiaomi Mi Band 6 okoskarkötő, FIMI X8 Mini drón, Haylou RT okosóra és még sok minden más.

EU raktárról, kuponakcióban rendelhető a POCO X3 Pro

Aki lemaradt a múlt heti POCO X3 Pro előrendelési akciójáról, az most pótolhatja. A POCO hivatalos Aliexpress áruházában most kuponkóddal még olcsóbban juthattok hozzá a kiváló ár-érték arányú mobiltelefonhoz. Ráadásul sokat sem kell várnotok a rendelésre, hiszen EU raktárkészletről is elérhető.
Kommentek
Legújabb telefonok