Maradj Otthon! Csúcsminőségű házimozi a nappaliban

| | Forrás: Banggood (szponzorált)
A legtöbben most otthon maradtatok az ünnepekre, így gondoltuk bemutatunk néhány jobb minőségű projektort, melyekkel igazi házimozi élményt varázsolhattok a nappalitokba. A legtöbb termék most ráadásul kuponakcióban kapható, európai raktárkészletről, gyors szállítással.

Házimozi otthon

Ha szétnézünk a külföldi webáruházakban, rengeteg házi mozizásra alkalmas projektort találhatunk. Akár már 30 ezer Forintért is akad számunkra megfelelő példány, viszont aki igazi, minőségi termékre vágyik, annak ennél kicsit mélyebben a zsebébe kell nyúlnia. 

A cikkünkben próbáltunk összeszedni ezek közül néhányat, minden árkategóriából. Különös tekintettel azokra a termékekre, melyek európai raktárkészletről, akciós áron rendelhetőek. Európából csehországi raktárkészletről vásárolhatunk, ahonnan a szállítási idő rendkívül rövid (2-5 nap), és természetesen áfa- és vámmentes. 

Nézzük sorra a különböző árú termékeket!

Belépőszint - Blitzwolf BW-VP1


A belépőszinten olyan LED-es vetítőket találunk, melyek felbontása csupán 720P, azaz 1280x720 pixel megjelenítésére képes. A fényerejük körülbelül 2000 lumen körül mozognak, ezért főként este érdemes őket használni. Csatlakozók terén sem lehetünk maximálisan elégedettek, általában egy HDMI, egy VGA és egy USB csatlakozási pont van, vezeték nélküli kapcsolódásra nincs lehetőség.

Saját operációs rendszert általában nem tartalmaznak, így önállóan nem alkalmasak internetezésre, online filmnézésre. Beépített hangszóróval rendelkeznek, viszont ezek minősége nem tökéletes, így érdemes külső hangrendszert használni. Mindezek mellett a lámpát hűtő ventilátor hangja is jól hallható, igaz ez filmnézés vagy játék közben már nem annyira hallható.

Blitzwolf BW-VP1 projektor

A Blitzwolf márka sokaknak lehet ismerős, ezért is választottuk az ő terméküket elsőként. A cég már 2015 óta jelen van a piacon, így megbízhatóságban elől áll a versenyzők között. A 720p natív felbontással rendelkező, akár 100 hüvelykes vetítési képet biztosító Blitzwolf BW VP1 jelenleg 85,99 dollárért, azaz kb. 28 ezer Forintért rendelhető csehországi raktárról.

Kuponakcióban most viszont további 6 dollárt faraghatunk az árból, így összesen 79,99 dollárt, azaz körülbelül 26 ezer Forintért rendelhető, ingyenes EU Priority Mail (2-5 munkanap) szállítással.

A vásárláshoz szükséges kuponkód: BGBWA4, az akció pedig itt érhető el:

Blitzwolf BW-VP1 vásárlás
Csehországi raktár - 26 ezer Forint
Kuponkód: BGBWA4

Belépőszint felett - Toprecis T8

A Toprecis gyártó már kevésbé ismert, viszont a Blitzwolf-nál alig drágábban, már FullHD natív felbontásra képes, papíron 4500 lumen fényerősségű, akár 200 hüvelykes (4,2 méterről) vetítési képet adó projektort kapunk.  Beépített hangszórója ennek a modellnek is van, és elérhető a trapéztorzítás korrekció is.
A Toprecis T8 hátlapján találhatunk egy HDMI csatlakozót, két USB bemenetet és egy-egy hang ki- és bemenet.

Toprecis T8

A Toprecis T8 projektor sem tartalmaz operációs rendszert, így valamilyen külső eszközt kell rácsatlakoztatni. Igaz elérhető a Toprecis T8-ból Androiddal szerelt verzió is, de ez valamivel drágábban szerezhető be, és nincs EU raktárkészleten.

A Toprecis T8 szintén beszerezhető csehországi raktárkészletről, akciós áron most 129,99 dollárért, azaz körülbelül 41 ezer Forintért. Az ajánlatot elérhetitek a Banggood áruházban:

Toprecis T8 vásárlás
Csehországi raktár - 41 ezer Forint

Középkategória - Blitzwolf BW-VP2

A képzeletbeli középkategória aljáról szintén a Blitzwolf márkát választottuk, méghozzá a Blitzwolf BW-VP2 vetítőgépet. A paraméterei igaz nem sokban térnek el, a Toprecis T8-as modelltől, viszont minőségben jóval többet kapunk pénzünkért.

Blitzwolf BW-VP2 projektor

A Blitzwolf BW-VP2 természetesen már natív FullHD (1920x1080) felbontásra képes, kiváló, 6500 lumenes fényerővel, 2000:1-hez kontrasztaránnyal és beépített hangszóróval. Vetítési méret kiváló, közel két méterről már 100 hüvelykes, 4 méterről pedig akár 300 hüvelykes képet kapunk. Így filmnézésre, tévézésre, játékra egyaránt kiváló választás lehet akár a nappaliban, akár a jövőben egy esti kerti partin a barátokkal.
Bemenetek terén nem panaszkodhatunk, bőven van választék: 2 HDMI, egy VGA, 2 USB és egy audió csatlakozót találunk a hátlapon.

A Bilztwolf BW-VP2 ár-érték arányban jelenleg az egyik legjobb választás a középkategóriában. A projektor eredeti ára 189,99 dollár (~61 ezer Forint), viszont kuponkóddal egészen 164,99 dollárig (~53 ezer Forintig) csökkenthetjük az árat. Az európai szállítás ingyenes, gyors és megbízható.

Blitzwolf BW-VP2 vásárlás
Csehországi raktár - 53 ezer Forint
Kuponkód: BGBWVP2CZ

Felső-közép kategória - Xiaomi Mijia DLP Projektor

A következő projektor, a Xiaomi Mijia DLP árban és minőségben is nagyobb ugrás, az előző modellekhez képest. Aki igazán komoly házimozit szeretne otthonra varázsolni, annak innentől érdemes beszállni a cikk olvasásába.

Jóval több beállítási lehetőség, megbízhatóbb működés, minőségi anyagok és összeszerelés jellemzi a Xiaomi projektorát. A DLP technológiának köszönhetően pedig élesebb, szebb képet kapunk, mint az előző példákban bemutatott LCD-s termékek esetében.

Xiaomi Mijia DLP

A Xiaomi vetítő maximális natív felbontása FullHD (1920x1080), rendelkezik automata fókusz állítással, amely nemcsak megkönnyíti a kezdeti beállítást, de a későbbiekben is mindig a legélesebb képet kapjuk. A vetítési arány 1,2:1-hez, így 2 méterről 80, míg 3 méterről 120 hüvelykes képet kapunk. A készüléken megtalálhatjuk a legfrissebb Miui TV operációs rendszert, így az interneten elérhető tartalmakat külső eszköz nélkül is kiválóan kezelhetjük.

A Mijia DLP-ben található Dolby Audio és DTS támogatással rendelkező hangszórókat már bátran használhatjuk filmnézés közben.
Az előzőekben felsorolt termékeknek talán legnagyobb negatívumaként a hangos hűtés említhető meg. A Xiaomi Mijia DLP esetében ez nem jelent problémát, hiszen a hűtéséhez egy rendkívül halk, intelligens ventilátor rendszert használtak fel.

A Xiaomi Mijia DLP (MJJGTYDS02FM) jelenleg EU raktárról rendelhető, 394,79 dollárért, azaz 127 ezer Forintért. Fontos megjegyezni, hogy ez nem a nemzetközi verzió, a rendszerben csak angol és kínai nyelv választható.
A Xiaomi Mijia DLP (SJL4014GL) nemzetközi (Global) verziója EU raktárról nem rendelhető, viszont mivel kiváló kuponakcióban rendelhető, ezért nem akartam kihagyni a listából. A megfelelő kuponkód megadása után a projektor ára 409,99 dollár, forintosítva körülbelül 132 ezer Forint.

Xiaomi Mijia DLP Vásárlás
Csehországi raktár - 127 ezer Forint
Kuponkód: BG02S5

Xiaomi Mijia DLP (Global) vásárlás
Kuponkód: BGGVG941
Ár: 132 ezer Forint


Felső kategória - Lézerprojektorok

Nem kérdés, hogy ha a legjobb minőséget szeretnénk elérni, akkor a lézerprojektorok között kell válogatnunk. A lézer technológiának köszönhetően ultrarövid vetítési távolságból, tűéles, óriási méretű képet kaphatunk. Ennek köszönhetően a vetítők elhelyezése rendkívül egyszerű, esztétikus, és a belógó árnyékok miatt sem kell aggódni.

Xiaomi Mijia Laser projektor

EU raktárról jelenleg a legkevesebb ráfordítással a Xiaomi Mijia Laser projektort tudjátok beszerezni, sőt kuponkóddal még egy kicsit faraghattok is az eredeti árból.
A lézerprojektor a vetítéshez az Appotroincs ALPD 3.0 lézertechnológiáját használja, így rövid távolságból akár 150 hüvelykes tűéles képet is elérhetünk. A felbontás ennél a terméknél is 1920x1080, azaz FullHD, fényerőssége 5000 lumen, viszont képminősége, a lézeres megvilágításnak köszönhetően jóval jobb. Attól sem kell félni, hogy egyhamar tönkre megy a készülék, hiszen a gyártó közel 25000 órányi használatot garantál a fényforrásra. Ez napi két órányi filmnézéssel számolva több, mint 30 év.

A Xiaomi Mijia Laser projektor csehországi raktárkészletről, kuponkóddal 1079,99 dollárért, azaz közel 350 ezer Forintért rendelhető.

Xiaomi Mijia Laser projektor vásárlás
Csehországi raktárkészlet - 350 ezer Forint
Kuponkód: BGXMJ579

Végül, de nem utolsó sorban a kategória egyik legjobb projektorát, a Fengmi 4K Cinema Laser Projektort hoztam el nektek, amely már natív 4k felbontással rendelkezik. A készülék többi paraméterét nézve közel hasonló tudással rendelkezik, mint a Xiaomi Mijia Laser projektor.

Fengmi 4K Cinema Laser Projector

Ha valaki sokallta az előző Xiaomi lézerprojektor árát, az most vegyen egy nagy levegőt. A Fengmi 4K Cinema Laser projektora ugyanis, akciós áron, most csehországi raktárról 1769 dollárért (~570 ezer Forintért) rendelhető.

A vásárláshoz szükséges kuponkód: BGFM164

Fengmi 4K Cinema Laser projektor vásárlás
Csehországi raktárkészlet - 570 ezer Forint
Kuponkód: BGFM164

Ha mégis van olyan, aki ennyit rá tud szánni egy profi kivetítőre, annak mindenképpen érdemes hozzá beszerezni egy jobb minőségű vetítővásznat, melynek köszönhetően már valóban a nappaliba tudjuk hozni az igazi, eredeti mozis hangulatot:

 
A fent említett akciókon túl további projektorokat találhatunk kuponakcióban, de ezeket már csak felsorolás szintjén említeném meg:

Név Kuponkód Ár Elérhetőség
Blitzwolf BW-VP3
(Android 8.0)
BGBW3054 203,99 dollár
65 ezer Forint
Vásárlás
Wemax Smart DMD Projector
(hordozható)
BGWS767 504,99 dollár
163 ezer Forint
Vásárlás
Fengmi Vogue Projector BGXMFM531 629,99 dollár
203 ezer Forint
Vásárlás
Xiaomi XGIMI Halo 
(hordozható)
BGXGHALO 704,99 dollár
227 ezer Forint
Vásárlás
(CZ raktár)
Mijia Laser Projector 4K
(MJJGTYDS01FM)
BGMJLPT4K 1768,88 dollár
572 ezer Forint
Vásárlás
 
Még több akció

Kuponakcióban, EU raktárról rendelhető a POCO F3

Aki lemaradt a legutóbbi POCO F3 akcióról, annak most jó hírünk van: ismét kuponakcióban rendelhetitek meg a kiváló felső-közép kategóriás POCO telefonokat, ráadásul limitált számban EU raktárról, gyors szállítással is beszerezhető.

Kuponakcióban rendelhető az UMiDigi legerősebb strapatelefonja, az UMiDigi Bison GT

Megérkezett a népszerű UMiDigi Bison strapatelefon utódja, az UMiDigi Bison GT. Az új modell erősebb processzorral, 8 GB memóriával, NFC támogatással, 64 MP-es kamerával, nagyobb kijelzővel, méretesebb akkumulátorral és nem utolsósorban remek árával próbálja megnyerni a vásárlók bizalmát.

Mi Fan Festival 2021 - Őrületes Xiaomi akciók a Banggood áruházban

Elindult a 2021-es Mi Fan Festival a Banggood áruházban, ahol rengeteg, kedvezményes árú Xiaomi termékhez juthattok hozzá. A lista szinte végtelen: Xiaomi Redmi Note 10 okostelefon, Xiaomi Mi Band 6 okoskarkötő, FIMI X8 Mini drón, Haylou RT okosóra és még sok minden más.

EU raktárról, kuponakcióban rendelhető a POCO X3 Pro

Aki lemaradt a múlt heti POCO X3 Pro előrendelési akciójáról, az most pótolhatja. A POCO hivatalos Aliexpress áruházában most kuponkóddal még olcsóbban juthattok hozzá a kiváló ár-érték arányú mobiltelefonhoz. Ráadásul sokat sem kell várnotok a rendelésre, hiszen EU raktárkészletről is elérhető.
Kommentek
Legújabb telefonok