Most kiváló áron szerezhetitek meg az XP-Pen Deco és Deco Pro digitális rajztábláit

| | Forrás: XP Pen
Az XP-Pen az elmúlt években az egyik legnépszerűbb grafikus táblagép gyártója. A hivatalos oldalon futó promócióban most számos kiváló terméküket szerezhetitek meg olcsóbban, ráadásul egy-egy kuponkóddal még az akciós árból is faraghattok.

XP-Pen digitális rajztáblák

Az XP-Pen oldalán 2023. május 5-től egészen május 29-ig szinte az összes digitális rajztábla akciós áron vásárolható meg. A promócióban megtalálhatóak a kijelzővel szerelt Artist termékcsalád tagjai, mint az Artist 16, Artist 12, Artist 10 vagy az Pro szériából a Artist 24 Pro, Artist 22R Pro, Artist Pro 16 vagy a kisebb 12 Pro és 13.3 Pro modellek.

Mostani cikkünkben inkább az olcsóbb, kijelző nélküli Deco szériából válogattunk nektek néhány ajánlatot, melyeket most az itthoni árakhoz viszonyítva jóval olcsóbban vásárolhattok meg az XP-Pen hivatalos európai webáruházából. Ráadásul Magyarországra a szállítás teljesen ingyenes, és természetesen ÁFA és vámmentes, köszönhetően az európai raktárkészletnek.

A XP-Pen promóciójában részt vevő, kijelzővel és kijelző nélkül szerelt, akciós táblagépeket itt találhatjátok meg:

XP-Pen aktuális akciók
Digitális rajztáblák, táblagépek

XP-Pen Deco M/L és MW/LW

Az XP-Pen Deco grafikus tabletek kiválóan alkalmasak különféle grafikai munkák elkészítéséhez, otthoni jegyzeteléshez vagy akár tanuláshoz, online tanításhoz egyaránt. A táblagép kompatibilis szinte az összes piacon elérhető eszközzel, így használhatjuk Windows, Mac, Chrome OS, Linux vagy Androidos rendszert futtató készülékekkel egyaránt. Az Androidos támogatottságnál fontos megjegyezni, hogy az adott táblagépnek vagy mobiltelefonnak rendelkeznie kell OTG funkcióval.

A rajztáblát többféle művészeti, rajzprogrammal használhatjátok, a kiemelt támogatott szoftverek között található a Photoshop, az Illustrator, a SAI, a GIMP, a Krita, a MediBang Paint, a FireAlpaca, a Blender és sok más.

Az XP-Pen Deco M és L termékek között mindössze méretbeli különbségek vannak. Az M, azaz Medium méretű készüléknél a rajzolófelület 8x5 hüvelykes (20,32 x 12,7 cm), a L, azaz Large rajzoló felülete 10x6 hüvelyk, azaz körülbelül 25,4 x 15,24 cm. Mindkét eszköz rendkívül vékony, vastagsága mindössze 8,8 milliméter, így könnyen elfér egy táskában, hátizsákban. A táblagép szélei gumírozottak, így szállítás és használat során kicsit tovább növeli a strapabíróságot.

A rajzfelületen kívül a táblagép szélén 8 programozható gombot találhatunk, melyekre különféle parancsokat állíthatunk be a mellékelt szoftver segítségével.


Az újabb modellekben, így a Deco széria tagjaiban is már a XP-Pen Stylus X3 tollat találjuk meg, amely természetesen akkumulátor nélküli működést biztosít. Rajzolás közben 60 fokos dőlésszöget és 8192 nyomásérzékenységet képes a hardver kezelni.Az XP-Pen Deco MW és LW rajztáblák egyetlen, de annál fontosabb plusz tulajdonsággal rendelkeznek az előzőekben leírtakhoz képest, ez pedig a Bluetooth-on keresztüli, vezeték nélküli használat támogatása. Ehhez persze szükséges egy beépített (1000mAh) akkumulátor, amelyről vezeték nélkül akár 10 órán keresztül képes működni az eszköz. 

Mind a négy táblagép, négy különböző színben: fekete, kék, zöld és rózsaszín színekben rendelhetőek. A Deco M akcióban jelenleg 56,99 Euró (~21 ezer Forint), a Deco L 75,99 Euró (~28 ezer Forint), a Deco MW 71,99 Euró (27 ezer Forint), a Deco LW pedig 84,99 Euró (~31 ezer Forint).

Az árakból további 5 százalékot faraghattok az AFFEUSW5 kuponkóddal, melyet a webáruházban a fizetés előtti oldalon kell megadni.

A szállítás mindegyik termék esetében ingyenes, továbbá mindegyik Deco grafikus tabletre jár a hivatalos, gyártói 2 év garancia.

Az akció termékeket itt érhetitek el:
XP-Pen Deco M
Ár: 56,99 EUR (~21 ezer Forint)

XP-Pen Deco L
Ár: 75,99 EUR (~28 ezer Forint)

XP-Pen Deco MW
Ár: 71,99 EUR (~27 ezer Forint)

XP-Pen Deco LW
Ár: 84,99 EUR (~31 ezer Forint)

XP-Pen Deco Pro S/M és SW/MW

Az XP-Pen Deco Pro változatai két méretben, Small (S) és Medium (M) méretekben érhetőek el, és természetesen ezeknél a modelleknél is találunk vezeték nélküli változatokat (SW és MW). A Small kiadásban az aktív rajzoló terület 9x5 hüvelyk (~22,86x12,7 cm), a Medium verzióban 11x6 hüvelyk (~27,94x15,24 cm).

Az XP Pen Deco Pro elegáns fekete és ezüst színben érhető el, alumínium borítással és mindössze 7 milliméteres vastagsággal. Az alap modellekhez hasonlóan a Pro változatok is szinte minden eszközzel kompatibilisek, így használhatjuk Windows 7/8/10/11, Mac OS X 10.10 (vagy felfelé), Android 6.0 vagy magasabb, Chrome OS és Linux rendszerekkel egyaránt. A csatlakozás itt is Type-C csatlakozón keresztül történik, illetve a SW/MW modelleknél a vezeték nélküli Bluetooth 5.0 segítségével.

A Deco Pro elem nélküli PA1 tollat kapott, amely érzékeli a toll dőlésszögét (60 fokig) és 8192 nyomásfokozatot ismer fel.

A táblagép különlegessége a kibővített vezérlőpanelben rejlik. Az alap verzióhoz képest jóval több funkciót, lehetőséget tudunk villámgyorsan bekapcsolni, aktiválni. A funkciógombok között találunk egy dupla körös kiválasztó kereket, amely segítségével precízebben nagyíthatunk, kicsinyíthetünk a rajzvásznon, és például az az ecset méretét is gyorsan variálhatjuk. A belső virtuális kerék trackpad vagy egér módban is használható a kurzor vezérléséhez vagy a papír görgetéséhez.

A Pro verzióval érkező csomagban megtaláljuk a Deco Pro táblagépet, a tollat 8 darab csere tollheggyel (SW/MW verzióban 10 csere tollheggyel), egy tolltartót, USB-C kábeleket, Bluetooth vevőegységet (SW/MW verziókban), USB adapter és egy ajándék rajzoló kesztyűt.

Vásárláskor ne felejtsétek el használni a AFFEUSW5 kuponkódot, amellyel bármely termék árát 5 százalékkal csökkenthetitek. Az akciós Deco Pro S, Deco Pro M és Deco Pro SW, Deco Pro MW rajztáblákat a következő linkeken keresztül érhetitek el.

XP-Pen Deco Pro S/M
Ár: 83,99 EUR (SW) / 99,39 EUR (MW)

XP-Pen Deco Pro SW/MW
Ár: 97,49 EUR (SW) / 119,99 EUR (MW)
Még több akció

Black Friday akció a GearBerry áruházban - Csapj le a kedvezményekre

A héten több üzlet is készül a saját fekete péntek akciójára. Nincs ez másképpen a külföldi webáruházak esetében sem.

Kiváló áron juthattok most hozzá a Fafrees F20 és Fafrees F20 Light elektromos kerékpárokhoz

A GearBerry őszi akciójában most nagyon jó áron vásárolhatjátok meg a Fafrees elektromos kerékpárjait. A promócióban megtalálhatjátok a Fafrees F20, F20 Light és F20 Pro bicikliket is. Ráadásul EU raktárról gyorsan, ÁFA és vámmentesen érkezik meg a megrendelt terméketek.

Easythreed K7 - Most 30 ezer Forintot sem kell fizetned ezért a 3D nyomtatóért

Szeptember végén kuponakciókkal várja a vásárlókat a Gearberry áruház. Az akcióknak köszönhetően most olcsóbban rendelhettek különféle 3D nyomtatókat gyors szállítással, európai raktárkészletről.

Remek áron rendelhető az alacsony fogyasztású Core i3-as T-Bao N9N Pro Mini PC

Most 100 ezer Forintot sem kell fizetnetek, a T-Bao legújabb energiatakarékos, erős 13. generációs Core i3-N305 processzorral szerelt T-Bao N9N Pro Mini számítógépért.
Kommentek
Legújabb telefonok