Most nagyon olcsón rendelhető a Xiaomi Imilab V1 önürítős robotporszívó

| | Forrás: Hekka (szponzorált)
A közelgő fekete péntek napi akciók előtt is találunk bőven kiváló ajánlatokat. Ezúttal a Hekka áruház európai raktárkészletéről válogattunk nektek akciókat, melyeket a megfelelő kuponkódok segítségével jóval olcsóbban szerezhettek be.

A Hekka legutóbbi akciói közül a Blackview Tab15 táblagépet mutattuk be nektek, amely kiváló ár-érték arányával az egyik legjobb választás jelenleg a 60 ezer Forint körüli termékek között.

Ezúttal több ajánlatot is hoztunk nektek, melyek közül a legkiemelkedőbb a Xiaomi önürítős vezeték nélküli robot porszívója, az Imilab V1 Smart Robot Vacuum.

Imilab V1
A terméket az itthoni webáruházakban körülbelül 140 ezer Forintért kínálják, a Hekka webáruházban a jelenlegi  ára 482 Euró, ami természetesen irreálisan magas lenne, viszont kuponkóddal rengeteget faraghatunk rajta.
A webáruház európai raktáráról, az imilabv1 kuponkóddal most mindössze 232 Euróért, azaz körülbelül 95 ezer Forintért a tiétek lehet a Xiaomi remek kis robotporszívója. A szállítás 3-5 napon belül várható, és mivel EU raktárkészletről érkezik a termék, további költségek sem merülhetnek fel.

Az Imilab V1 Smart Robot Vacuum önürítős robotporszívó akciót ezen az oldalon találhatjátok meg:

Xiaomi Imilab V1 Smart Robot Vacuum
Kuponkód: imilabv1
Ár: 232 EUR (~95 ezer Forint)

Xiaomi Imilab V1 Smart Robot Vacuum

A Xiaomi almárkájaként ismert Imilab első robotgépét, a V1 típust még tavaly augusztusban jelentette be a cégóriás. Már a megjelenés előtt hatalmas volt az érdeklődés az önürítő funkcióval rendelkező robotporszívóra.

Imilab V1
Az Imilab V1 kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik:
  • automatikus porgyűjtés,
  • szőnyeg mód,
  • 3 az 1-ben takarítási mód (porszívó, seprű, feltörlő), 
  • pontos LDS lézeres navigáció
  • magas szívóerő (2700 Pa)
  • 4 órás üzemidő
  • célzott szobatakarítás
  • több emelet kezelése
A fenti paraméterek közül az egyik legkiemelkedőbb, az automatikus portartály ürítési funkció. A 100 ezer Forint környékén elérhető robotporszívók közül szinte egyet sem lehet felsorolni, mely ilyen extra tudással bírna. Az önürítő képességnek köszönhetően a Imilab V1 tartályát elegendő lesz havonta csak egyszer üríteni.

Imilab V1
A technológia egyszerű elven működik: amikor a porszívó a dokkoló állomáshoz ér, egy külső porszívó segítségével a 3 literes nagyméretű eldobható porzsákba üríti az összegyűjtött koszt. 

Mindenképpen érdemes megemlíteni a szőnyeg módot. A V1 robotporszívó képes felismerni a különböző felületeket. Így ha például szőnyeghez ér, akkor megnöveli a szívóerőt és eltávolítja az összes szennyeződést róla.

Imilab V1
A mesterséges intelligenciát is segítségül hívó feltérképező rendszer lehetővé teszi a legprecízebb takarítást a lakásban, így biztosan nem lesz olyan hely, amelyet kihagyna, illetve feleslegesen kétszer sem fog átmenni egy-egy felületen.

A kiváló ár/érték aránnyal rendelkező robotporszívót a Hekka áruház akciójában most mindössze 95 ezer Forintért vásárolhatjátok meg.
Aki éppen karácsonyra néz okos robotporszívót szeretteinek, annak mindenképpen érdemes fontolóra venni ezt az ajánlatot.

További kiemelt akciók a webáruházból

A Hekka áruház kuponkínálatában találunk még említésre méltó ajánlatokat. 

A Xiaomi Smart Humidifier 2 antibakteriális párásító készüléket a KINATECH2022 kuponkóddal az eredeti 73 Eurós ár helyett  63 Euróért vásárolhatjátok meg. Ez körülbelül 25 ezer Forintnak felel meg mai árfolyamon számolva. A szállítás ingyenes és természetesen ÁFA és vám mentes.

Imilab V1
A készülék UV-C ultraibolya sugarak segítségével megszünteti a baktériumom 99,9%-át. A kimondottan nagy, 4,5 literes tartálykapacitású párásító körülbelül 350 ml párát képes kibocsátani óránként. Természetesen az eszköz rendelkezik automatikus páratartalom érzékelővel is, így megakadályozható a túlzott páraképződés. 

Az akció itt érhetitek el:

Xiaomi Smart Humidifier 2 vásárlás
Ár: 63 EUR (~25 ezer Forint)
Kuponkód: KINATECH2022

Néhány további kuponakció a Hekka áruház kínálatából:
Még több akció

Black Friday akció a GearBerry áruházban - Csapj le a kedvezményekre

A héten több üzlet is készül a saját fekete péntek akciójára. Nincs ez másképpen a külföldi webáruházak esetében sem.

Kiváló áron juthattok most hozzá a Fafrees F20 és Fafrees F20 Light elektromos kerékpárokhoz

A GearBerry őszi akciójában most nagyon jó áron vásárolhatjátok meg a Fafrees elektromos kerékpárjait. A promócióban megtalálhatjátok a Fafrees F20, F20 Light és F20 Pro bicikliket is. Ráadásul EU raktárról gyorsan, ÁFA és vámmentesen érkezik meg a megrendelt terméketek.

Easythreed K7 - Most 30 ezer Forintot sem kell fizetned ezért a 3D nyomtatóért

Szeptember végén kuponakciókkal várja a vásárlókat a Gearberry áruház. Az akcióknak köszönhetően most olcsóbban rendelhettek különféle 3D nyomtatókat gyors szállítással, európai raktárkészletről.

Remek áron rendelhető az alacsony fogyasztású Core i3-as T-Bao N9N Pro Mini PC

Most 100 ezer Forintot sem kell fizetnetek, a T-Bao legújabb energiatakarékos, erős 13. generációs Core i3-N305 processzorral szerelt T-Bao N9N Pro Mini számítógépért.
Kommentek
Legújabb telefonok