Népszerű Creality 3D nyomtatók kuponakcióban a TomTop áruházban

| | Forrás: Tomtop
Kiváló áron rendelhetőek a Creality legnépszerűbb 3D nyomtatói a TomTop oldalán. Európai raktárkészletről, kuponakcióban most olcsóbban vásárolhatóak meg az Ender 3 V2 Neo, az Ender 3 S1 és a legújabb K1 széria nyomtatói.

A Creality 3D nyomtatók a felhasználók körében rendkívül népszerűek, hiszen a piacon lévő 3D nyomtatók közül az egyik legjobb ár-érték aránnyal rendelkeznek. Mindezek mellett hatalmas felhasználói tábora van, így a nyomtatáshoz rengeteg segítséget, kiegészítőt lehet találni.

Creality 3D nyomtatók
A TomTop oldalon az akciós 3D nyomtatók mellett érdemes megnézni az éppen futó "Back To School" akciót is. A promócióban most rengeteg terméket szerezhettek meg kedvezményes áron. Továbbá most négy univerzális kupont felhasználhattok a vásárlásotok során:

- 50 dollár kedvezmény 550 dolláros rendelés felett: BTSCHOOL50
- 25 dollár kedvezmény 300 dolláros rendelés felett: BTSCHOOL25
- 11 dollár kedvezmény 100 dolláros rendelés felett: BTSCHOOL11
- 3 dollár kedvezmény 30 dolláros rendelés felett: BTSCHOOL3

A promóciós oldalt itt találjátok:


De nézzük, milyen 3D nyomtatókat tudtok megvásárolni most kedvezményes áron.

Creality Ender 3 V2 Neo

Az Ender 3 V2 Neo a népszerű Ender 3 FDM-nyomtató továbbfejlesztett változata.A frissített verzió több újítást és javítást is kapott az alapmodellhez képest.

Az Ender 3 V2 nyomtatási területe a 220 x 220 x 250 milliméter, így kisebb és közepes méretű tárgyak nyomtatásokra kiválóan alkalmas lehet. A felépítése rendkívül masszív, a teljesen fémből készült keret nem csak letisztult, hanem kiváló stabilitást is nyújt a nyomtatáskor.

Ender 3 V2 Neo
A nyomtatóban megtalálható CR-Touch funkciónak köszönhetően vége a kínszenvedős nyomtató szintezésnek. Egyetlen gombnyomással több mint 16 mérési pont segítségével a V2 Neo automatikusan elvégzi a szintezést. Mellyel biztosan garantált a kiváló nyomtatási minőség.

A bowden extruder is teljesen fémből készült, így nagyobb extrudáló erővel számolhatunk. A beépített forgatógomb segítségével a filament adagolása és eltávolítása sem okoz gondot.

Az üveglap nyomtatási felületet a gyártó lecserélte egy mágneses PC rugós acéllapra. A jó tapadás így garantált, és a nyomtatás végeztével a modell egyszerűen eltávolítható a lapról.

Ender 3 V2 Neo
A Creality az újabb nyomtatóit előszerelt állapotban csomagolja, így a készülék beállítása mindössze három, egyszerű és gyors lépésből megoldható.

További hasznos tulajdonsága a nyomtatónak a praktikus, 3D nyomtatási előnézet, amellyel már a nyomtatás előtt ellenőrizhetjük 3D modellünk formáját. Egy-egy áramszünet sem okoz gondot a készüléknek, ugyanis a nyomtató folyamatosan menti az aktuális nyomtatási állapotot. Az áramellátás helyreállítása után a nyomtatás gond nélkül folytatódik.

A Creality Ender 3 V2 Neo 3D nyomató EU raktárról jelenleg 199,99 euróért (~76 ezer Forintért) rendelhető. A FFV2NEO kuponkóddal a végső ár 169,99 euróra (~64 ezer Forintra) csökken, ami egy kiváló ajánlat.

A nyomtatót itt tudjátok megvásárolni:

Creality Ender 3 V2 Neo
Kuponkód: FFV2NEO
Ár: 64 ezer Forint (€169,99)

Creality Ender 3 S1 Plus

Az Ender 3 S1 Plus a cég jól ismert, és jól bevált Creality Ender 3 S1 újabb kiadása. A nyomtató felülete 300 x 300 x 300 milliméteres, így még nagyobb építő területet biztosít.

Ender 3 S1 Plus
A nyomtatóban található Sprite Direct Drive Dual-Gear extruder segítségével rengeteg anyagot biztonságosan lehet feldolgozni. A szinkronizált, kettős Z-tengely a tökéletes stabilitásért, a továbbfejlesztett, 32 bites alaplap a rendkívül csendes működésért felelős.

Az Ender 3 V2 Neo nyomtatóhoz hasonlóan itt elérhető a CR-Touch automata ágyszintező funkció, mely a fűtőtt ágy 16 különböző pontján állítja be a fúvóka pozícióját.

Ender 3 S1 Plus
A nagyobb méretű, Ender 3 S1 Plus összeépítése sem okoz majd senkinek gondot, mindössze hat egyszerű lépésből összerakható.

Az Ender 3 S1 Plus jelenlegi ára 329,98 euró, melyet a TFE3S1PS kuponkóddal 306 euróra csökkenthettek. Az ingyenes és gyors szállítás németországi raktárkészletről történik.

Az akciós 3D nyomtatót itt érhetitek el:

Creality Ender 3 S1 Plus
Kupon: TFE3S1PS
Ár: 117 ezer Forint (€306)

Még több nyomtató akcióban

A TomTop akciójában még több Creality nyomtatót is megvásárolhattok most akciós áron. Az Ender 3 Neo nyomtató kuponkóddal jelenleg 169 euróért, a Creality Ender 3 S1 Pro pedig 276 euróért vásárolható meg.
A belépő és középkategóriás modellek mellett a gyártó csúcsmodelljét, a jóval komolyabb tudással rendelkező, Creality K1 3D nyomató 529,99 euróért szerezhető be.

A nyomtatókat itt találjátok meg:

Creality Ender 3 Neo
Kuponkód:  FF6602
Ár: €169 (64 ezer Forint)

Creality Ender 3 S1 Pro
Kuponkód: FF6368EU
Ár: €276 (105 ezer Forint)

Creality K1
Kuponkód: FF6901
Ár: €529,99 (~202 ezer Forint)


Creality K1

Még több akció

Black Friday akció a GearBerry áruházban - Csapj le a kedvezményekre

A héten több üzlet is készül a saját fekete péntek akciójára. Nincs ez másképpen a külföldi webáruházak esetében sem.

Kiváló áron juthattok most hozzá a Fafrees F20 és Fafrees F20 Light elektromos kerékpárokhoz

A GearBerry őszi akciójában most nagyon jó áron vásárolhatjátok meg a Fafrees elektromos kerékpárjait. A promócióban megtalálhatjátok a Fafrees F20, F20 Light és F20 Pro bicikliket is. Ráadásul EU raktárról gyorsan, ÁFA és vámmentesen érkezik meg a megrendelt terméketek.

Easythreed K7 - Most 30 ezer Forintot sem kell fizetned ezért a 3D nyomtatóért

Szeptember végén kuponakciókkal várja a vásárlókat a Gearberry áruház. Az akcióknak köszönhetően most olcsóbban rendelhettek különféle 3D nyomtatókat gyors szállítással, európai raktárkészletről.

Remek áron rendelhető az alacsony fogyasztású Core i3-as T-Bao N9N Pro Mini PC

Most 100 ezer Forintot sem kell fizetnetek, a T-Bao legújabb energiatakarékos, erős 13. generációs Core i3-N305 processzorral szerelt T-Bao N9N Pro Mini számítógépért.
Kommentek
Legújabb telefonok