Nyár végi akciók a GeekBuying áruházban

| | Forrás: Geekbuying (Szponzorált)
A nyár végéhez közeledve egyre több külföldi webáruház hirdet akciót. Ezúttal a GeekBuying, "The Big Sale" nevű promóciójából válogattuk össze nektek a legérdekesebb ajánlatokat.

GeekBuying nyár végi akció

A GeekBuying promóciójának első része, az úgynevezett "bemelegítő" rész, már tegnap elkezdődött, és egészen vasárnapig tart. A fő esemény, a "Big Sale" jövő héten hétfőn veszi kezdetét. Ebben a két hétben rengeteg izgalmas ajánlat vár rátok a webáruház oldalán.

A promócióhoz tartozik egy weboldal is, ahol minden részletes információt megtalálhattok, ezt itt találjátok:

GeekBuying promóciós oldal
2019-es nyár végi leárazások

A Pre-Sale, azaz bevezető szakaszban minden napra jut egy-egy akció. A Flash Sale, azaz villámakcióban 24 óránként új ajánlat jelenik meg, az éppen aktuálisakra lecsaphatunk, a következő napi termékeket pedig megnézhetjük, igaz a pontos árak csak aznap érhetőek el.


Ha lentebb görgetünk a promóciós oldalon további akciós telefonokat, táblagépeket, robot porszívókat, okos órákat és egyéb más termékeket találhatunk. 

Egy állandó kuponkódot is rendelkezésre bocsájtott a webáruház, amelynek segítségével 100 dolláros rendelés felett 5 dollárt kedvezményt kapunk a rendelés végösszegéből. A kosárba helyezés után a következő kódot kell megadnunk: GKB08005

A jövő hétig két újabb, hasonló kuponkód is felfedésre kerül, ahol 100 dolláros rendelés felett 10 vagy akár 20 dolláros kedvezményt is bezsebelhetünk. Azt, hogy éppen mikor érhetőek el ezek a kódok, egy a kuponok mellett található visszaszámláló jelzi.


A promócióban részt vehetünk egy nyereményjátékban is, ahol a főnyeremény egy Xiaomi Mi 9 okostelefon. De természetesen más nyeremények is elérhetőek, mint például kedvezménykuponok (20%, 50%, 6%), okosóra (Huawei Watch GT vagy NO.1 F6) vagy éppen egy titkos ajándék.

Minden regisztrált felhasználó egyszer megpörgetheti a szerencsekereket, ezzel esélyt szerezve a Xiaomi Mi 9 telefonra. Ha az oldalról rendel valaki, akkor további 5 pörgetési lehetőséget kap ajándékba. A szerencsekerék játék augusztus 19-től egészen szeptember másodikáig érhető el.

A szerencsekerék oldalt itt találhatjátok meg:

Lucky Draw
GeekBuying - Big SaleAz éppen futó akcióból találunk egy-kettőt, amelyet érdemes lehet megnézni mindenkinek.
A már oldalunkon is bemutatott, véroxigénszint mérővel rendelkező Huawei Honor Band 5 mindössze 10 ezer Forintért, vagy a beépített GPS vevővel szerelt Honor Watch GT 45 ezer Forintért vásárolható meg.

Telefonok között is találunk néhány akciós darabot: a mostanában rendkívül felkapott, 128GB-os tárhellyel rendelkező, Mi 9T mobilt például már 92 ezer Forintért megrendelhetjük, sőt a webáruházban megtalálhatjuk a sokak által várt, Xiaomi Mi 9T Pro telefont is, amely igazából nem új, a Redmi K20 Pro nemzetközi változata, B20-as LTE támogatással. 

A 100 dollár feletti ajánlatokhoz természetesen felhasználhatjátok a már fent említett 5 dolláros kuponkódot. Az akciókat elérhetitek a promóciós oldalról, vagy közvetlenül az alábbi hivatkozásokra kattintva:

Huawei Honor Band 5
Ár: 34,99 dollár

Honor Watch GT
Ár: 154,99 dollár

Xiaomi Mi 9T - 6GB/128GB
Ár: 312,99 dollár

Xiaomi Mi 9T Pro - 6GB/64GB
Ár: 464,99 dollár
Még több akció

2019-es Black Friday akciók a GeekBuying áruházban

A GeekBuying a héten elindította 2019-es Black Friday oldalát, ahol rengeteg érdekes akciót és kupont találhattok. A naponta többször elérhető villámakciókban pedig a promóciós árnál is olcsóbban juthattok hozzá egy-egy kiemelt termékhez.

Kuponeső és óriási kedvezmények a Banggood Dupla 11-es promóciójában

Az előzetes információk szerint idén még nagyobb kedvezményekre, akciókra és még több nyereményre lehet számítani a Banggood 2019-es Szinglik napi promóciójában. A fő esemény csak november 10-től indul, de már most számos telefonra, táblagépre, laptopra találhatunk árcsökkentő kuponkódot.

Remek Xiaomi akciók a GeekBuying 11.11-es promóciójában

A GeekBuying 2019-es Szinglik napi akcióiról már néhány nappal ezelőtt írtunk nektek, mostani cikkünkben az áruház 11.11-i Xiaomi promóciós termékeit mutatjuk be, természetesen kuponkódokkal.

Szinglik napja 2019 - Egymillió dolláros kincskeresés a GearBesten

Közeleg a 2019-es Szinglik napja, a dupla 11-es (11.11) ünnep, az év legnagyobb, legőrültebb internetes vására. A legnépszerűbb webáruházakban már a héten elérhetővé váltak a különböző promóciós tartalmak, nyereményjátékok. Mostani cikkünkben a GearBest igazán különleges, Kincskereső játékát mutatjuk be nektek, ahol a felhasználók között egymillió dollárnyi össznyereményt osztanak szét.
Kommentek
Legújabb telefonok