Októberi GeekBuying akció extra Paypal kedvezménnyel

| | Forrás: Geekbuying (Szponzorált)
A GeekBuying áruházban újabb promóció indult el a napokban, melynek keretében rengeteg új akció és kupon látott napvilágot, sőt mindezeken túl további 5% kedvezményre tehettek szert, ha virtuális kasszánál Paypal fiókotokkal fizettek.

Közelednek az év végi óriási leárazások, a 2019-es Szinglik Napi (11.11), a Fekete Pénteki, Fehér Hétfői és más különleges elnevezésű események. A GeekBuying áruház már most ráhangol ezekre a napokra a 2019. október 17-én induló különleges, Pre Black Friday nevű promóciójával.

GeekBuying akciók

A promócióban több, az egész weboldalra kiterjedő univerzális kuponkódokat adott ki a GeekBuying, melyeket bizonyos értékhatárok felett használhattok fel. Például ha 100 dollár értékben rendeltek árukat a weboldalon, akkor erre a vásárlásra 10 dollár kedvezményt kaphattok, ha a megfelelő kódot megadjátok.

Az kuponkódok a következőek:
  • 10 dollár felett 2 dollár kedvezmény: GKB02PP
  • 100 dollár felett 10 dollár kedvezmény: GKB10PP
  • 200 dollár felett 20 dollár kedvezmény: GKB20PP
  • 500 dollár felett 50 dollár kedvezmény: GKB50PP
Így legjobb esettben akár 10 százalék kedvezményre is szert tehettek. De itt még nincs vége: ha fizetésnél a Paypal fiókotokat használjátok, akkor további extra 5% kedvezményt kaptok, így összesen akár 15 százalékkal csökkenthetitek a végösszeget.

Fontos megjegyezni, hogy az értékhatárhoz kötött kuponkódok csak bizonyos termékekre használhatóak fel. A Paypalos kedvezmény viszont minden fizetésnél használható.

A promóciós oldalt az alábbi linken keresztül érhetitek el:

GeekBuying - Pre Black Friday promóció
Időszak: 2019.10.17-2019.10.29.

Így például az itthon is népszerű Xiaomi Mi 9T Pro mobiltelefon 128 GB-os változatát már körülbelül 108 ezer Forintért (360 dollárért) megrendelhetitek. Szintén olcsóbban vásárolható meg a kiváló ár-érték arányú AmazFit GTR okosóra is, melyre a GKB10PP kuponkódot is megadhatjuk. A 10 dolláros levonás és az 5 százalékos Paypal akció után a termék végső ára körülbelül 39 ezer Forint. A Paypal kedvezmény fizetéskor kerül automatikusan levonásra:


A Hauwei legújabb csúcsmobiljának, a fotózás királyának is becézett, Huawei Mate 30 Pro árából a fenti kuponoknak köszönhetően akár 100 dollárnál is nagyobb kedvezményt hozhattok össze. Az eredeti, 1159 dolláros árból levonva az 50 dolláros és az 5%-os Paypal kedvezményt, kapjuk az 1054 dolláros (~315 ezer Forintos) végső árat.

Huawei Mate 30 Pro

Természetesen minden rendelés mellé választható az EU Priority Line szállítás, amely nagy valószínűséggel megvéd titeket az itthoni plusz költségektől. Erről már többször írtunk oldalunkon, és szerencsére egyre több webáruház használja ezt a biztonságos, mindkét fél számára előnyős szállítási módozatot.

A Pre Black Friday promócióban a GeekBuying szerkesztői egy oldalra gyűjtötték a legjobb ajánlatokat. A napi frissítésű akciók között találhatunk mobiltelefonokat, okoseszközöket, elektromos rollereket, fülhallgatókat, drónokat, mini számítógépeket, TV okosítókat stb. kategóriánként lebontva. 

Ezt az oldalt az alábbi képre kattintva érhetitek el:


És külön kiemeltünk néhány, már fentebb is említett akciót, melyeket egy kattintással elérhettek innen:
További kuponakciókat és kedvezményeket elérhettek oldalunk kupongyűjteményében illetve Facebook oldalunkon egyaránt.
Még több akció

Kuponeső és óriási kedvezmények a Banggood Dupla 11-es promóciójában

Az előzetes információk szerint idén még nagyobb kedvezményekre, akciókra és még több nyereményre lehet számítani a Banggood 2019-es Szinglik napi promóciójában. A fő esemény csak november 10-től indul, de már most számos telefonra, táblagépre, laptopra találhatunk árcsökkentő kuponkódot.

Remek Xiaomi akciók a GeekBuying 11.11-es promóciójában

A GeekBuying 2019-es Szinglik napi akcióiról már néhány nappal ezelőtt írtunk nektek, mostani cikkünkben az áruház 11.11-i Xiaomi promóciós termékeit mutatjuk be, természetesen kuponkódokkal.

Szinglik napja 2019 - Egymillió dolláros kincskeresés a GearBesten

Közeleg a 2019-es Szinglik napja, a dupla 11-es (11.11) ünnep, az év legnagyobb, legőrültebb internetes vására. A legnépszerűbb webáruházakban már a héten elérhetővé váltak a különböző promóciós tartalmak, nyereményjátékok. Mostani cikkünkben a GearBest igazán különleges, Kincskereső játékát mutatjuk be nektek, ahol a felhasználók között egymillió dollárnyi össznyereményt osztanak szét.

A GeekBuying áruház már javában melegít a 2019-es Szinglik napjára

Szinglik napja, 11.11., dupla 11-es ünnep, mind ugyanazt jelenti: hamarosan érkezik a 2019. őrületes internetes vásárlás napja. Még néhány nap, és 2019. november 11-én kezdetét veszik az őrült leárazások, soha nem látott akciók, meglepetések sora. A GeekBuying webáruház már most elkezdte a ráhangolódást legújabb, 11.11-es előzetes promóciójával.
Kommentek
Legújabb telefonok