Olcsóbban rendelhető a KAIWEETS Apollo 7 infravörös digitális hőmérő

| | Forrás: GearBerry
Most kuponkóddal olcsóbban vásárolhatjátok meg a KAIWEETS Apollo 7 infravörös digitális hőmérőt a GearBerry webáruház európai raktárkészletéről. A szállítás gyors, ingyenes és természetesen EU raktárról ÁFA és vámmentes.

Minden szerszámos készletében jó, ha van egy infravörös digitális hőmérő. A kisméretű, kézhez álló KAIWEETS Apollo 7 mérőeszközzel pillanatok alatt mérhetjük meg különféle tárgyak hőmérsékletét.
A GearBerry áruház EU raktárán jelenleg 23,99 dollárért rendelhető, de a GB10% kuponkóddal 10 százalékkal csökkenthetjük az árat, így összesen körülbelül 7500 Forintot (21,59 dollárt) kell a virtuális kasszánál hagynunk.

Az ajánlatot itt találhatjátok meg: 

KAIWEETS Apollo 7
Ár: ~7500 Forint (21,59 dollár)

A KAIWEETS Apollo 7 infravörös digitális hőmérő különféle tárgyak hőmérsékletének mérésére alkalmas, pontossága ±2 százalék (vagy ±2 °C), a méréshez pedig mindössze fél másodperc szükséges. Az eszköz, felhasználásának jellegéből adódóan, lázmérésre nem alkalmas.

A digitális hőmérőt használhatjuk fűtési csöveknél, elektromos eszközöknél, főzőfelületeken, hőkamrákban, hűtőszekrényben, klímaberendezéseknél, gépjármű alkatrészeknél, gépiparban vagy éppen házak, lakások hőhídjainak feltárásánál. Különösen hasznos olyan helyeken, ahol túl alacsony, vagy túl magas hőmérsékletet kell mérni.

Az Apollo 7 LCD kijelzője háttérvilágítással rendelkezik, így könnyedén leolvashatóak róla az adatok. A hőmérővel Fahrenheit és Celsius skálán is megkaphatjuk a mért értékeket, az átkapcsolás egyetlen gombbal történik.
A termék -50 °C és +550 °C (-58 °F - 1022 °F) közötti tartományba eső felületi hőmérsékleteket tud mérni, valamint ezeknek egy korábban mért hőmérséklettel való összehasonlítására szolgál. Egymás után több különböző tárgy felülete is mérhető, majd összehasonlítható. A többpontos lézerkörrel rendelkező lézerpontozó kizárólag hőmérséklet-mérés során használható egy mérési felület kijelölésére a mérendő tárgyon.

A hőmérés a következőképpen történik: az infravörös érzékelő befogja és méri a mérendő felület által kibocsátott infravörös sugárzást. A termék ebből az infravörös sugárzásból számolja ki a felület hőmérsékletét. Az infravörös érzékelő által felvett sugárzás lokalizásának szemléltetésére a termék egy több pontos lézerkörrel rendelkező lérezpontozóval van ellátva, amely a mérendő felület közepét mutatja. 

Érdemes odafigyelni a méréskor arra, hogy a céltárgy felülete lényegesen legyen nagyobb, mint a mérőfelület. Különben a mérés nem lehetséges, vagy pontatlan lesz. Igyekezni kell minél közelebbről megvizsgálni az adott tárgyat, így pontosabb eredményt kapva. 
Átlátszó tárgyak mérésere nem alkalmas az eszköz, így üvegen vagy műanyagon keresztül ne végezzünk mérést.

Az eszköz képes megmutatni a korábban mért és az aktuálisan mért hőmérséklet közötti különbséget. Továbbá az is beállítható, hogy mely hőmérséklet-különbségekre reagáljon és jelezzen a termék.

A KAIWEETS Apollo 7 digitális hőmérő kuponakcióban 21,59 dollárért (~7500 Forintért) rendelhető a GearBerry áruház EU raktáráról. A vásárlás során adjátok meg a GB10% kuponkódot. 

Az akciót és a terméket itt találhatjátok meg: 

KAIWEETS Apollo 7
Ár: ~7500 Forint (21,59 dollár)
Még több akció

Black Friday akció a GearBerry áruházban - Csapj le a kedvezményekre

A héten több üzlet is készül a saját fekete péntek akciójára. Nincs ez másképpen a külföldi webáruházak esetében sem.

Kiváló áron juthattok most hozzá a Fafrees F20 és Fafrees F20 Light elektromos kerékpárokhoz

A GearBerry őszi akciójában most nagyon jó áron vásárolhatjátok meg a Fafrees elektromos kerékpárjait. A promócióban megtalálhatjátok a Fafrees F20, F20 Light és F20 Pro bicikliket is. Ráadásul EU raktárról gyorsan, ÁFA és vámmentesen érkezik meg a megrendelt terméketek.

Easythreed K7 - Most 30 ezer Forintot sem kell fizetned ezért a 3D nyomtatóért

Szeptember végén kuponakciókkal várja a vásárlókat a Gearberry áruház. Az akcióknak köszönhetően most olcsóbban rendelhettek különféle 3D nyomtatókat gyors szállítással, európai raktárkészletről.

Remek áron rendelhető az alacsony fogyasztású Core i3-as T-Bao N9N Pro Mini PC

Most 100 ezer Forintot sem kell fizetnetek, a T-Bao legújabb energiatakarékos, erős 13. generációs Core i3-N305 processzorral szerelt T-Bao N9N Pro Mini számítógépért.
Kommentek
Legújabb telefonok