Óriási kiárusítással indítja a szeptembert 2022-ben is a GeekBuying

| | Forrás: GeekBuying (szponzorált)
Szeptemberben hatalmas kedvezményekkel, izgalmas akciókkal és akár 2000 dolláros nyereménnyel várja új és visszatérő vásárlóit a GeekBuying webáruház. 

Az akciók szeptember 7-től kezdődnek, és három szakaszban, egészen szeptember 28-ig fognak tartani. Az első, Pre-Heat sale, azaz ráhangoló, bevezető hét már javában zajlik, így érdemes már most meglátogatni az internetes áruház promóciós oldalát, melyet a képre kattintva érhettek el:

GeekBuying - szeptemberi mega akciók

Az akció három szakasza a következőképpen fog kinézni:

- 2022. szeptember 7-13. - Pre-Heat Sale - bevezető akciók
- 2022. szeptember 13-21. - Main-Event - a főesemény
- 2022. szeptember 21-28. - Lucky Draw- nyereményjáték 

A teljes akció időtartama alatt három naponta kisorsolnak egy vásárlót, aki visszakapja a teljes vásárlás összegét, maximum 2000 dollárig.

Pre Heat - bevezető akciók


Az akció első része szeptember 7-től , szeptember 13-ig tart. Ezen idő alatt kétnaponta megújuló akciók várnak titeket az oldal szinte összes kategóriájában. Ezen időszak alatt, aki feliratkozik a GeekBuying hírlevelére, az 5 dolláros kedvezménykupont kap, melyet 30 dolláros rendelés felett használhat fel.

Emellett a promóciós oldalon kiemelt, villámakciókat is találhattok, melyeket a megjelölt kuponkóddal, vagy anélkül tudtok megvásárolni.

GeekBuying - szeptemberi mega akciók

Jelenleg a villámakciók között megtalálhatjátok például a Roborock S7 Pro robotporszívót, Fiidoo D3 Pro összecsukható elektromos biciklit, a Daysky V14s belépő kategóriás laptopot, a Jimmy BX7 Pro porszívót vagy éppen a Xiaomi Roidmi EVE Plus robotporszívót.

A kiemelt ajánlatokon kívül még tíz különböző kategóriából válogathattok a promóciós oldalon: elektromos közlekedési eszközök (biciklik, rollerek), 3D nyomtatók és lézer gravírozók, okos otthon eszközök (robotporszívók, okos izzók, okos konyhai eszközök), hordozható akkumulátor állomások, hangszórók-fülesek, laptopok - táblagépek, tv okosítók, RC termékek - játékok, otthon - háztartás és egyéb elektronikai termékek (okosórák).

GeekBuying - szeptemberi mega akciók
A promóció ideje alatt a termékek mellett megtalálható kuponkódok mellett, speciális, bizonyos összeghatár felett beváltható kódokat is találhattok:

- GKB22SSS1 - 600 dollár felett 50 dollár kedvezmény
- GKB22SSS2 - 300 dollár felett 20 dollár kedvezmény
- GKB22SSS3 - 100 dollár felett 10 dollár kedvezmény
- GKB22SSS4 - 30 dollár felett 3 dollár kedvezmény

A promóciós oldalt itt találjátok:  GeekBuying - Szeptemberi promóciós oldal
Még több akció

Most nagyon olcsón rendelhető a Xiaomi Imilab V1 önürítős robotporszívó

A közelgő fekete péntek napi akciók előtt is találunk bőven kiváló ajánlatokat. Ezúttal a Hekka áruház európai raktárkészletéről válogattunk nektek akciókat, melyeket a megfelelő kuponkódok segítségével jóval olcsóbban szerezhettek be.

ENGWE elektromos kerékpárok dupla 11-es akcióban a GeekBuying áruházban

Rengeteg ENGWE elektromos kerékpár került kiárusításra a GeekBuying 11.11-i vásárlási ünnepén, ráadásul egy-egy kuponkóddal további kedvezményekre tehettek szert.

Most még olcsóbban rendelhető a Blackview Tab15 táblagép

Remek áron szerezhető be a hónap végéig a Blackview legújabb táblagépe, a Blackview Tab 15. A Hekka áruház kuponakciójában most körülbelül 65 ezer Forintért juthattok hozzá a kiváló készülékhez.

Bevezető áron rendelhető az óriási hangszóróval szerelt, Ulefone Power Armor 16 Pro strapamobil

Bevezető áron rendelhető a Hekka webáruházból az Ulefone legújabb strapamobilja, a hatalmas hangszóróval szerelt Ulefone Power Armor 16 Pro.
Kommentek
Legújabb telefonok