Őrületes akciók a GearBest 5. születésnapján

| | Forrás: GearBest (Szponzorált)
Márciusban ünnepli a Gearbest fennállásának 5. születésnapját, ennek alkalmából rengeteg akcióval, rég nem látott kedvezményekkel és meglepetés ajándékokkal várja az áruház leendő vásárlóit.

GearBest 5. születésnapi akciók

A múlt héten már beharangoztuk a GearBest 2019. márciusi születésnapi akcióját, most egy kicsit részletesebben is bemutatjuk nektek, milyen leértékelések, kuponok és nyeremények várnak rátok, ha felkeresitek a napokban a promóciós oldalt, melyet itt találtok meg:

5 éves a GearBest áruház
Akciók, kedvezmények, kuponok

Minden az 5-ös körül forog

A 2019. március 21-től induló őrületes akciókban természetesen megjelenik a születésnap száma, az 5-ös. Kedvezményekben, készülékárakban, nyereményekben, kuponokban és még rengeteg helyen fogtok látni ötösöket. 
Rengeteg termék ára fog lecsökkenni 55,55 - 5,55 - 25,55 - 95,55 dollárra. Csak hogy egy példát ragadjak ki, hogy szemléltessem milyen mértékű kedvezményekre lehet számítani: a jelenleg 300 dollár körül megvásárolható PocoPhone F1 telefon mindössze 55,55 dollár (~ 15 ezer Forint) lesz, természetesen csak limitált számban.

Ezeket az különleges akciókat megtaláljátok az alábbi képre kattintva:

Őrült telefon akciók - GearBest áruház

Ezeket az extra akciókat egy visszaszámláló fogja jelezni a promóciós oldal első felében, aki nem szeretne róluk lemaradni, érdemes a napokban sűrűbben meglátogatni az oldalt. Minden akciónak van egy visszaszámlálója, illetve a nagyobb akcióknál látható lesz a darabszám is. Ezeket a termékeket nehezebb begyűjteni, és sokszor már az első tíz másodpercben elfogynak.


5 napon belüli postázás EU raktárról

Már most elérhetőek azok a különféle automatikus kedvezmények, melyek bizonyos feltételek teljesülése után kerülnek levonásra. Például ilyen a "Save $10 over $88" akció, amely 88 dolláros rendelés felett rögtön levonásra kerül 10 dollár a rendelés értékéből, így akár 10 százalékos kedvezményre is szert tehettek. Ráadásul ezen termékek akár 5 napon belül megérkezhetnek, hiszen a kedvezmény az összes európai raktárkészlete érvényes.
Az ebben az akcióban részt vevő termékek listáját megtaláljátok az alábbi képre kattintva:

GearBest kedvezmények - 88 dollár felett 10 dollár kedvezmény

A kisebb értékű termékekre szintén találunk izgalmas kedvezményt, a "Save 50% with 2 PCS" aloldalon megtalálhatjuk mindazon termékeket, amelyekből ha kettőt rendeltek, akkor a másodikat féláron kapjátok meg. 
Ezen az oldalon találhattok kábeleket, töltőket, kijelzővédő fóliákat, tokokat, háztartási kiegészítőket, otthoni elektronikai termékeket és még rengeteg mást. 
Aki szeret a kis kütyük között válogatni, érdemes mindenképpen ránéznie erre a promóciós felületre is, melyet az alábbi képre kattintva érhettek el:

Két termék vásárlás - akció

Mindezeken felül még rengeteg promóciós aloldalt találhattok, mind és mind más akciókat rejteget, ezeket már csak felsorolás szintjén említem meg. A szövegre való kattintással eljuttok az adott akciós felületre:
Mindenkinek, aki regisztrált az oldalra, és teljesíti a feltételeket, március 21-től lehetősége lesz egy nyereményeket rejtő szerencsekereket megpörgetnie. A nyeremények között olyan izgalmas tárgyakra lehet szert tenni, mint például Xiaomi Lexy Jimmy vezeték nélküli porszívó, a Rcharlance S8 elektromos roller, MinSu MSTC09 robotporszívó, Xiaomi PocoPhone F1 okostelefon, MJX Bugs 5W drón vagy egy különleges szem masszírozó gép. 

Érdemes lesz a napokban követni a GearBest oldalát, hiszen egészen 2019. március 28-ig fog tartani a születésnapi esemény. A fontosabb eseményekről, akciókról, kuponokról leggyorsabban Facebook oldalunkon értesülhettek, így érdemes ott is követni minket.

GearBest 5. születésnap
Promóciós oldal
Aktuális kedvezmények, akciók
Még több akció

Hétvégi Xiaomi Mi9 és Mi9 SE akciók több webáruházban is

Több üzletben találhatunk remek akciókat a Xiaomi két legújabb csúcskategóriás mobiljára, a Xiaomi Mi 9 és Xiaomi Mi 9 SE telefonokra. A promócióban részt vevő üzletekben most akár 10-20%-kal olcsóbban szerezhetitek be az itthon is rendkívül népszerű modelleket. 

Szerezd meg akár fél áron az UMiDigi F1 Play telefont

A múlt héten már írtunk az UMiDigi legújabb termékéről, a 48MP-es kamerával és Helio P60-nal szerelt UMiDigi F1 Play mobiltelefonról, amelyet most egy különleges akció keretén belül akár fél áron szerezhettek be.

Sharp Aquos S2 - Kompakt méret, remek felszereltség a belépőszinten

Akciós áron rendelhető a Sharp kompakt méretű telefonja, a Sharp Aquos 2. A manapság elterjedt, óriási kijelzővel szerelt, már-már tablet méretű telefonok közt alig-alig találunk olyat, amely normális méretű. Szerencsére a  Sharp Aquos 2 (C10) kivétel ez alól, és ráadásul tudása sem elhanyagolható.

Akcióban rendelhető a Nokia X5 mobiltelefon

Egyedi akcióban lehet megvásárolni a Nokia tavalyi középkategóriás mobiltelefonját, a Nokia X5-öt, amely jelenlegi árával kiváló ár-érték arányt képvisel. Aki nem szándékozik sokat költeni telefonra, de nem akar ismeretlen gyártótól vásárolni, annak jó választás lehet az X5.
Kommentek
Legújabb telefonok