Őrületes akciók a GearBest 5. születésnapján

| | Forrás: GearBest (Szponzorált)
Márciusban ünnepli a Gearbest fennállásának 5. születésnapját, ennek alkalmából rengeteg akcióval, rég nem látott kedvezményekkel és meglepetés ajándékokkal várja az áruház leendő vásárlóit.

GearBest 5. születésnapi akciók

A múlt héten már beharangoztuk a GearBest 2019. márciusi születésnapi akcióját, most egy kicsit részletesebben is bemutatjuk nektek, milyen leértékelések, kuponok és nyeremények várnak rátok, ha felkeresitek a napokban a promóciós oldalt, melyet itt találtok meg:

5 éves a GearBest áruház
Akciók, kedvezmények, kuponok

Minden az 5-ös körül forog

A 2019. március 21-től induló őrületes akciókban természetesen megjelenik a születésnap száma, az 5-ös. Kedvezményekben, készülékárakban, nyereményekben, kuponokban és még rengeteg helyen fogtok látni ötösöket. 
Rengeteg termék ára fog lecsökkenni 55,55 - 5,55 - 25,55 - 95,55 dollárra. Csak hogy egy példát ragadjak ki, hogy szemléltessem milyen mértékű kedvezményekre lehet számítani: a jelenleg 300 dollár körül megvásárolható PocoPhone F1 telefon mindössze 55,55 dollár (~ 15 ezer Forint) lesz, természetesen csak limitált számban.

Ezeket az különleges akciókat megtaláljátok az alábbi képre kattintva:

Őrült telefon akciók - GearBest áruház

Ezeket az extra akciókat egy visszaszámláló fogja jelezni a promóciós oldal első felében, aki nem szeretne róluk lemaradni, érdemes a napokban sűrűbben meglátogatni az oldalt. Minden akciónak van egy visszaszámlálója, illetve a nagyobb akcióknál látható lesz a darabszám is. Ezeket a termékeket nehezebb begyűjteni, és sokszor már az első tíz másodpercben elfogynak.


5 napon belüli postázás EU raktárról

Már most elérhetőek azok a különféle automatikus kedvezmények, melyek bizonyos feltételek teljesülése után kerülnek levonásra. Például ilyen a "Save $10 over $88" akció, amely 88 dolláros rendelés felett rögtön levonásra kerül 10 dollár a rendelés értékéből, így akár 10 százalékos kedvezményre is szert tehettek. Ráadásul ezen termékek akár 5 napon belül megérkezhetnek, hiszen a kedvezmény az összes európai raktárkészlete érvényes.
Az ebben az akcióban részt vevő termékek listáját megtaláljátok az alábbi képre kattintva:

GearBest kedvezmények - 88 dollár felett 10 dollár kedvezmény

A kisebb értékű termékekre szintén találunk izgalmas kedvezményt, a "Save 50% with 2 PCS" aloldalon megtalálhatjuk mindazon termékeket, amelyekből ha kettőt rendeltek, akkor a másodikat féláron kapjátok meg. 
Ezen az oldalon találhattok kábeleket, töltőket, kijelzővédő fóliákat, tokokat, háztartási kiegészítőket, otthoni elektronikai termékeket és még rengeteg mást. 
Aki szeret a kis kütyük között válogatni, érdemes mindenképpen ránéznie erre a promóciós felületre is, melyet az alábbi képre kattintva érhettek el:

Két termék vásárlás - akció

Mindezeken felül még rengeteg promóciós aloldalt találhattok, mind és mind más akciókat rejteget, ezeket már csak felsorolás szintjén említem meg. A szövegre való kattintással eljuttok az adott akciós felületre:
Mindenkinek, aki regisztrált az oldalra, és teljesíti a feltételeket, március 21-től lehetősége lesz egy nyereményeket rejtő szerencsekereket megpörgetnie. A nyeremények között olyan izgalmas tárgyakra lehet szert tenni, mint például Xiaomi Lexy Jimmy vezeték nélküli porszívó, a Rcharlance S8 elektromos roller, MinSu MSTC09 robotporszívó, Xiaomi PocoPhone F1 okostelefon, MJX Bugs 5W drón vagy egy különleges szem masszírozó gép. 

Érdemes lesz a napokban követni a GearBest oldalát, hiszen egészen 2019. március 28-ig fog tartani a születésnapi esemény. A fontosabb eseményekről, akciókról, kuponokról leggyorsabban Facebook oldalunkon értesülhettek, így érdemes ott is követni minket.

GearBest 5. születésnap
Promóciós oldal
Aktuális kedvezmények, akciók
Még több akció

Kuponakcióban rendelhető a Xiaomi Mi Band 4

Még csak a múlt héten jelent meg a legújabb Xiaomi okoskarkötő, a Xiaomi Mi Band 4, ennek ellenére már több webáruházból is kifogytak a készletek. A GeekBuying üzletben az újratöltött készletből most 10 ezer Forint alatti áron rendelhetitek meg a kiváló készüléket.

Folytatódnak a GeekBuying 7. születésnapi akciói

Folytatódik a GeekBuying őrületes születésnapi akciója, ezen a héten is rengeteg terméket vásárolhattok olcsóbban. Az akcióban találhattok telefonokat, táblagépeket, notebookokat, elektromos rollereket és még sok más izgalmas készüléket. Ezek közül válogattunk ki nektek néhányat.

Őrületes nyárindító akciók a GearBest áruházban

Elrajtolt a GearBest idei nyárindító akciója, melynek alkalmával rengeteg terméket szerezhettek be jóval az eredetileg meghirdetett ár alatt. A promócióban rengeteg Xiaomi telefon vesz részt, de találunk tévé okosítókat, okos órákat, projektorok és sok más izgalmas terméket. 

Villámakcióban rendelhető az Ulefone Armor 6e strapatelefon

Az Ulefone idén menetrendszerűen frissítette Ulefone Armor szériáját. Ezúttal nem csak a külsőn csiszolt a gyártó, a kiváló ár-érték arányú Ulefone Armor 6e végre hardveresen is megállja a helyét a középmezőnyben. A TomTop akciójában ráadásul most az eredeti árnál jóval olcsóbban rendelhető meg a legújabb Ulefone modell.
Kommentek
Legújabb telefonok