Őrült 11.11-es akciók a Gearbest áruházban

| | Forrás: Gearbest
A bemelegítés véget ért, megérkeztek a 2018-as őrületes, extrém Szinglik napi akciók! A GearBest webáruházban az eddiginél is nagyobb kedvezményeket zsebelhettek be. Cikkünkben most ezekből szemezgetünk nektek néhányat.

A GearBest 11.11-es speciális weboldalát, és az összes kedvezményt megtaláljátok az alábbi képre kattintva:

Szinglik napi akciók Gearbest

Néhány nappal ezelőtt már írtunk nektek a GearBest 11.11-es napokat megelőző akcióiról, most elérkezett a folytatás. 

Őrületes kupon kedvezmények

Jelenleg minden 50 dollár feletti termékre automatikusan 5 dollár kedvezményt ír jóvá a GearBest. Így a lenti Villámakciós árakból még 5 dollárt érdemes levonni!

A legutóbbi cikkünkben még csak adott összeg felett járó kedvezmény kuponokról írtunk. Most néhány izgalmas egyből kedvezményt adó kupont is összegyűjtöttünk nektek, amelyet igyekszünk folyamatosan frissíteni. Így érdemes cikkünket az akció ideje alatt folyamatosan követni.
  • Továbbiak folyamatosan frissítve...

Minden termék mellé választható EU Priority Line szállítás, amelyről bővebben oldalunkon olvashattok: EU Priority Line/EU Express szállítás

A fenti kuponkódok mellett természetesen megmaradtak a nagy kedvezményt adó kuponok is, de kicsit változtattak rajta. Megmaradt a 111,11 dollár feletti rendelésből 111 dolláros kedvezmény kupon, de kiegészült egy nagyobb, 400 dollár feletti rendelés esetén 200 dollár kedvezmény kuponnal. 200$/20$ és 100$/10$ megmaradt, és ezekből a cikk írásának időpontjában is bőven akad. A kódokat, melyeket 4 óránként újra frissítik, elérhetitek a következő képre kattintva:

GearBest Szinglik napi kuponok

A kuponokat nem minden termékre lehet felhasználni, így a már promócióban szereplő telefonokra sem. A termékeket, amelyekre fel tudjátok őket használni, az alábbi linken találjátok meg:

24 órás speciális akciók

A 24 órás akciókban különleges, folyamatosan megújuló akciókat találhattok, amelyeket a megszokottnál is olcsóbban tudtok megrendelni. Itt a telefonok mellett megannyi más termék közül válogathattok. Például Xiaomi Mi Band 3 mindössze 20,79 dollár, Xiaomi Mi 8 6/128 GB 379,99 dollár, Xiaomi Mi Notebook Pro, Geforce MX150-nel 749 dollárért, OnePlus 6 389,99 dollárért, kiváló paraméterekkel rendelkező Teclast F5 notebook 289,99 dollárért.

Az aktuális ajánlatok a promóciós oldalon, az alábbi képre kattintva érhetitek el:

24 órás akciók - 11.11

Zsákbamacska - Lucky Bags

A Lucky Bags, vagy ahogyan itthon ismerjük, zsákbamacska a GearBest egyik legizgalmasabb akciója. A zsákokat értékkategóriák szerint csoportosítja az oldal, azon belül pedig minden zsákra rá van írva, hogy körülbelül mit tartalmazhat. Ez lehet akár egy kisebb kütyü, asztali lámpa, MicroSD kártya, okos óra, egy Redmi telefon, TV Box, projektor és sok minden más. 

Például az alábbi linken találhatjátok azt a zsákbamacskát, amelyben egy Xiaomi telefon rejtőzik. Hogy melyik, azt persze nem tudni, de 89,99 dollárért (~25 ezer Forintért) lehet megéri kockáztatni:
Érdemes megnézni az összes zsákbamacskát, mert rengeteg izgalmas tartalmú van jelenleg is fent az oldalon. Ezeket az alábbi képre tudjátok megnézni:

Zsákbamacska - GearBest

EU raktáras akciók

A legutóbbi GearBestes cikkben olvasható EU raktáras akciók továbbra is elérhetőek. Az akció egyszerű, igaz nem ad, csak 10 dollár kedvezményt, viszont szinte minden termékre, 88 dollár felett. Amint a terméket a kosárba helyeztük, a 10 dolláros kedvezmény automatikusan levonódik, és már a csökkentett ár jelenik meg a végösszegnél.
A legnagyobb előnye az egésznek, hogy a megrendelt termék 100%-osan ÁFA és vámmentesen érkezik Magyarországra, továbbra legtöbb esetben a szállítási idő sem tart tovább egy hétnél. 

Az akcióban részt vevő termékeket megtaláljátok az alábbi képre kattintva:


Állandóan megújuló kuponakciók

Egy új 11.11-es oldal is elérhető a mai naptól a GearBest oldalán, ahol az éppen aktuális, napi kuponkódokat láthatjuk egy helyen. Ez egy nagyon jó kis oldal, hiszen kategóriánként, egyben láthatjuk a kedvezményes termékeket. 

Ezen az oldalon több száz termék közül válogathatunk, de a legnagyobb leárazásokat az "Unbeatable Price" illetve a "Cool Coupons" blokk alatt érdemes keresni.

A promóciós oldalt az alábbi képre kattintva érhetitek el:

Kuponakciók - GearBest

A fent említett oldalunk mellett továbbra is érdemes követni FaceBook oldalunkat, ahol perce kész információkat olvashattok a 2018-as Szinglik napi akciókról. A Facebook oldalunkra olyan akciók is felkerülnek, amelyek ide sajnos nem. Ezek általában azok a kuponok, kedvezmények, amelyek csak pár percig, vagy óráig érvényesek.

A Facebook oldalunkat itt érhetitek el:

Facebook - Kinatech
Naprakész kedvezmények, kuponok
Még több akció

SD kártyák akcióban a TomTop webáruházban

Alig lett vége a Black Friday napnak, máris itt a Cyber Monday, és ismét rengeteg akciót találhatunk a különféle áruházakban. Ezúttal a TomTop áruház akciós SD kártyáit szemeltük ki, és osztjuk meg veletek rövid cikkünkben.

2018-as Black Friday ajánlatok a GearBest áruházban

Nemrég lett vége az év egyik legnagyobb vásárának, a Szinglik napjának, máris itt a következő. A 2018-as Black Friday november 23-ára esik, ekkor ismét óriási leárazások és akciók veszik kezdetét. A cikkünkből kiderül, mivel készül az egyik legnépszerűbb külföldi webáruház, a GearBest.

Dupla 11-es ünnep a GeekBuying webáruházban

Az elmúlt két napban már két üzlet 11.11-ei ajánlatait bemutattuk. Most folytatjuk sorozatunkat, és ezúttal a GeekBuying webáruház promócióiból, akcióból szemezgettünk nektek néhány említésre méltót.

2018-as Szinglik napja akció a Coolicool webáruházban

A tegnapi napon bemutattuk, hogyan készül a GearBest az év legnagyobb online vásárára, ezúttal pedig a Coolicool üzlet ajánlatait mutatjuk be nektek. Szerencsére itt is lehet jobbnál-jobb lehetőségeket találni.
Kommentek
Legújabb telefonok