Szerezd meg akcióban a Segway Ninebot eKickscooter C15E elektromos rollert

| | Forrás: Goboo
Most remek akcióban, ajándék bukósisakkal rendelhetitek meg a Segway legújabb tinédzsereknek szánt elektromos rollerét, a Segway Ninebot C15E-t. Ráadásul a cikkünkben található kuponkódokkal még tovább faraghattok az árból.

Segway NineBot eKickscooter C15E

Nem kérdés, az elektromos rollerek egyre nagyobb számban jelennek meg a hazai utakon. Ez nem véletlen, hiszen egy rendkívül olcsón fenntartható eszköz, mely a szórakozás mellett kiválóan alkalmas lehet munkába, iskolába való közlekedésre egyaránt. 

A rollerek megjelenésekor a gyártók elsősorban a felnőtt lakosság igényeit igyekeztek kielégíteni. Az elmúlt években megjelentek a piacon kisebb méretű, fiataloknak szánt modellek is, melyekre mostanában még nagyobb figyelmet szentelnek a tervezők. 
 
Ilyen például a Goboo webáruház akciójában szereplő, Segway NineBot eKickScooter ZING C15E jelzésű elektromos roller, melyet  akár már 10 éves kortól használhatnak a fiatalok. Az Segway új modellje magával ragadó színekben érkezik, fekete vázzal, és piros kiemelésekkel a kerekeken és a logón. 
 
A ZING C15E három vezetési móddal rendelkezik: biztonságos mód, cirkáló mód és turbó üzemmód. A biztonságos üzemmódban a legmagasabb elérhető sebesség 10 km/h, amelynek köszönhetően a bátortalanabbak is elsajátíthatják az elektromos rollerezés alapjait. 

Segway NineBot eKickscooter C15E

A cirkáló üzemmódban az elérhető maximális sebesség már 16 km/h-ra nő. Ebben a módban az elinduláshoz csak meg kell lökni a kétkerekűt, és már körözhetünk is.
A legmerészebb üzemmód kétségkívül a turbó üzemmód, amely elsősorban a kalandvágyó, sportos tizenévesek számára lett kialakítva. 

Segway NineBot eKickscooter C15E
A megállást is egyszerűen oldotta meg a gyártó, a kerékpárokhoz hasonló fékkar egyszerű behúzásával könnyedén megállíthatjuk a rollert. Ráadásul a fék behúzásával a felszabaduló mozgási energiát visszatáplálhatjuk az akkumulátorba.
 
A lábtartóban elhelyezkedő lítium-ion akkumulátor pontos méretéről nincs hivatalos adat, egy viszont biztos, hogy a kb. 5 órás töltési idő után az intelligens akkumulátor-kezelő rendszerrel felszerelt ZING C15E akár 20 kilométer megtételére is képes.

Segway NineBot eKickscooter C15E
 
A sebességet nagyon egyszerűen, a hüvelykujjunkkal nyomható gázkarral vezérelhetjük, amely az adott vezetési módtól függően változó ellenállással és visszajelzéssel működik. A motor névleges teljesítménye 150 W, mellyel akár 16 km/h-s sebességre is gyorsíthatjuk a rollerünket. 

Az 178 mm átmérőjű abroncsok nagy rugalmasságú, tömör gumiból készültek, melynek köszönhetően rendkívül kopásállóak, és nem utolsósorban nem kell állandóan a kerék felfújásával bajlódni. 

Segway NineBot eKickscooter C15E

A vázszerkezet nagy szilárdságú acélból készült, mely maximum 50 kilogrammos súlyig terhelhető. Maga a ZING C15E elektromos roller IPX4-es minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a ráfröccsenő víz nem okoz benne kárt. A járgány vezetési módoktól függően, a lábtartó alatt található hangulatfényekkel még menőbbnek tűnhet használója számára. Biztonságos üzemmódban pirosan, utazó üzemmódban kéken, míg turbó üzemmódban szivárvány színekben fog pompázni a roller. Itt fontos megjegyezni, hogy a roller közutakon nem engedélyezett.

Segway NineBot eKickscooter C15E
A hordozhatóságra is odafigyelt a gyártó, a Segway tinédzsereknek készült rollere mindössze 10 kilogramm súlyú, és mindössze két lépésben összecsukható. 

A Segway NineBot eKickscooter C15E elektromos roller jelenlegi ára a Goboo webáruházban most 10 százalékkal olcsóbban, 199 Euróért rendelhetitek meg. A kosár oldalon pedig további 5 Eurót spórolhattok, ha megadjátok a ZBANX99 kuponkódot, így a végső ár összesen 194 Euró, azaz körülbelül 78 ezer Forint. A szállítás spanyol raktárról történik, mely ingyenes, és természetesen VÁM és ÁFA mentes is.
Ha mostanában rendelitek meg az elektromos rollert, akkor a vásárlás mellé ajándékba jár egy Segway kerékpáros sisak, melynek értéke körülbelül 12 ezer Forint (29,90 Euró).

Segway NineBot eKickscooter C15E akció
Akciós ár: 194 EUR (~78 ezer Forint)
Kuponkód: ZBANX99
Még több akció

Creality Ender 3 V2 Neo - Szerezd meg bevezető akcióban a Creality legújabb 3D nyomtatóját

Szerezd meg bevezető akcióban, ajándék filament csomaggal a Creality legnépszerűbb modelljének tuningolt változatát, az Ender 3 V2 Neo 3D nyomtatót.

Bevezető áron rendelhető a GPS-szel szerelt Xiaomi Mi Band 7 Pro

A hónap elején jelent meg a legújabb Xiaomi okos karkötő, a GPS vevővel felszerelt Xiaomi Mi Band 7 Pro, melyet most bevezető áron rendelhettek meg a Cafago webáruházból.

Bevezető Xiaomi Mi Band 7 promóció a Cafago áruházban

Alig, hogy piacra került a legújabb Mi Band okos karkötő, máris elérhetővé vált több webáruház kínálatában. A Cafago áruházban például most bevezető akcióban rendelhetitek meg az új, Xiaomi Mi Band 7 okos eszközt.

Most akár fél áron a tiéd lehet a Trigkey mini számítógépek egyike

A Banggood heti akciójában most megannyi kiváló Trigkey mini számítógépet szerezhettek meg kedvező áron. Ráadásul néhány vásárló minden nap, fél áron juthat hozzá a legújabb, Trigkey Green G2 modellhez.
Kommentek
Legújabb telefonok