Tronxy 3D nyomtatók akcióban európai raktárkészletről

| | Forrás: Geekbuying (Szponzorált)
Most egészen jó áron juthattok hozzá a Tronxy különféle 3D nyomtatóihoz, amelyek segítségével bárkiből fantasztikus műanyag szobrász válhat. A GeekBuying akciójában most európai raktárkészletről, gyors szállítással rendelhetitek meg például a legújabb Tronxy XY-2 Pro frissített változatát.

Tronxy 3D nyomtatók

A Tronxy céget 2017-ben alapították, de ilyen kevés idő alatt is hatalmas népszerűségre tett szert a felhasználók körében. Ennek elsődleges oka, hogy a Tronxy minőségi 3D nyomtatói és nyomtatási anyagai az otthoni felhasználók számára is megfizethetővé váltak.
A gyártó legolcsóbb 3D nyomtatóját, a Tronxy XY-2-t már 47 ezer Forintért megszerezhetitek, ráadásul most minden termékük elérhető európai raktárról is. Így akár a megrendelést követő egy héten belül neki is láthattok kedvenc figuráitok, szobraitok kinyomtatásához.

A GeekBuying oldalon jelenleg asz össze nyomtatóra érvényes egy egyszeri 10 dolláros kuponkód: TRONXY3D, amelyet a megrendeléskor kell megadnotok.

A Tronxy promócióját megtaláljátok az alábbi hivatkozásra kattintva:

Tronxy 3D nyomtatók akciója
10 dolláros kuponkód: TRONXY3D

Tronxy XY-2 Pro Titan Extruder 3D Printer

A Tronxy most megjelent nyomtatója a XY-2 Pro továbbfejlesztett, javított verziója, amely rendkívül csendes nyomtatást ígér, olyan funkciókkal mint áramkimaradás esetén való nyomtatás folytatás, automatikus szintezés, filament kifogyás érzékelő és színes, érintőkijelzős vezérlőpanel. Ha pedig az kb. 62 ezer Forintos (209,99 dolláros) árat nézzük, akkor elmondható, hogy ezért a pénzért egy igencsak baráti árú, korrekt minőségű nyomtatót kapunk.

Tronxy XY-2 Pro - Upgraded version

A Tronxy 3D nyomtatójával akár egész méretes darabokat is kinyomtathatunk, a készülék maximális nyomtatási mérete 225 x 225 x 260, milliméterben számolva.
A kimondottan mutatós külsővel rendelkező 3D nyomtatót rendkívül egyszerű összeállítani, akik csak most szeretnének megismerkedni a 3D nyomtatás világával, azok is könnyedén össze fogják tudni szerelni.

Tronxy XY-2 Pro Upgraded

A csomagban mindössze három nagy alkotóelemet találunk, melyeket a mellékelt leírás alapján összerakva, azonnal el is készíthetjük első 3D nyomatunkat. Ez mindenképp dicsérendő, hiszen más gyártók gépeit a legapróbb elemektől kezdve kell összeállítani, ami korábban jóval több időt vett igénybe.

A készülék 1,75 milliméteres nyomtatási szállal dolgozik, és használhatunk a szokásos PLA és ABS mellett HIPS, fa, PVC, PC anyagokat is. A nyomtatás megkezdése, a bekapcsolástól számított 5 percen belül megkezdődik, ennyi idő kell, hogy a tárgyasztal a megfelelő hőmérsékletre (110 fokra) melegedjen fel. A maximális elérhető hőmérséklete a tárgyasztalnak egyébként 120 fok, a nyomtató fej esetében, amely 0,4 mm fúvókamérettel rendelkezik, pedig 275 fok.

Tronxy 3D nyomtató - gyors bemelegedés
A nyomtató USB porton keresztül csatlakozik a számítógéphez, és bármilyen operációs rendszerrel képes együttműködni. További előnyként említhető meg, hogy képes offline módban is nyomtatni. Ez azt jelenti, hogy az SD kártyán tárolt fájlokat számítógép nélkül is ki tud nyomtatni. A formátumok, amelyeket a Tronxy nyomtatója önállóan is tud kezelni: STL, OBJ, DAE, AMF, G-Code. A nyomtatási sebesség átlagosan 60 mm/másodperc (20-100mm/másodperc).

A 3D nyomtatás köztudott rendkívül idő igényes, és egy esetleges áramszünet meg tudja keseríteni a felhasználók életét. Szerencsére a Tronxy 3D nyomtatója képes áram kimaradás után ugyanonnan folytatja a nyomatást, ahol éppen elakadt. 

Tronxy - Automatikus nyomtatás folytatás


A Tronxy most megjelent, Tronxy XY-2 Pro Upgraded 3D nyomtatóját a GeekBuying 10 dolláros (TRONXY3D) kuponkódjával együtt most 209,99 dollárért, azaz körülbelül 62 ezer Forintért tudjátok megrendelni.
A nyomtató németországi raktárról kerül kiküldésre, így akár 5 napon belül megérkezhet Magyarországra, ráadásul a szállítás teljesen ingyenes.

A Tronxy XY-2 Pro megvásárolható a webáruházban, vagy közvetlenül az alábbi hivatkozáson keresztül

Tronxy XY-2 Pro
Kuponkód: TRONXY3D
Ár: 62 ezer Forint (209,99 dollár)

A GeekBuying promóciójában több Tronxy nyomtatót is megtalálhattok, a Tronxy X5SA és az X5SA Pro jóval nagyobb készülék, így a méretesebb darabokat is létrehozhatunk, igaz ezen készülékek ára kicsivel magasabb.

Kicsivel olcsóbban hozzájuthattok a Tronxy alap, belépőszintű nyomtatójához, a Tronxy XY-2-höz, amelyet már körülbelül 47 ezer Forintért (159,99 dollárért) megvásárolhattok.

Ezekre a termékekre is érvényes a 10 dolláros kedvezményre jogosító TRONXY3D kuponkód.

Tronxy XY-2
Ár: 47 ezer Forint (159,99 dollár)


Tronxy X5SA
Ár: 97 ezer Forint (307,99 dollár)


Tronxy X5SA Pro
Ár: 128 ezer (429,99 dollár)


Még több akció

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 - Egyszerű személymérleg okos funkciókkal

A Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 nevű okos mérlege  méltán lett népszerű a világban, hiszen a hagyományos mérlegelésen túl megannyi extra funkcióval rendelkezik, ráadásul nem is drága.

VIOMI SE akció - EU raktárról, 5 év garanciával rendelhető a legújabb VIOMI robotporszívó

Kiváló akcióban, EU raktárról, gyors szállítással rendelhető, az idei évben bemutatkozó VIOMI SE robotporszívó és felmosó frissített kiadása. A remek ár-érték aránnyal büszkélkedő robotporszívó most 5 év garanciával, mindössze 70 ezer Forintért vásárolható meg a VIOMI hivatalos európai boltjából.

Már rendelhető az 5G képes POCO M3 Pro mobiltelefon

Már több üzletből is rendelhető a hét elején megjelenő 5G képes POCO M3 Pro. A kiváló tulajdonságokkal rendelkező POCO mobilt már 45 ezer Forintért meg tudjátok rendelni, ráadásul EU raktárról is elérhető.

Oukitel WP10 5G - Akciós áron rendelhető az Oukitel 5G-s strapamobilja

Az Oukitel WP10 a világ első, hatalmas akkumulátorával szerelt 5G-s strapamobilja, mely ezúttal nem csak kívülről lett erős, végre a belső is korrekt teljesítményt nyújt. Az új stapatelefonhoz most ráadásul még olcsóbban juthattok hozzá az Aliexpress akciójában.
Kommentek
Legújabb telefonok