Vezeték nélküli fülhallgatók kiváló áron a GeekBuying üzletben

| | Forrás: Geekbuying (Szponzorált)
Rengeteg vezeték nélküli fülhallgatót árazott le a héten a GeekBuying webáruház. A kuponajánlatok között a népszerűbb Xiaomi termékek mellett találunk Apods és QCY füleseket is.

A GeekBuying áruházból már többször hoztunk nektek kuponakciókat, ezúttal most néhány, vezeték nélküli fülhallgatót szerezhettek be az eredeti árnál olcsóbban.

Xiaomi 1More TWS fülhallgató

A cikkben szereplő vezeték nélküli fülhallgatók közül tudásban a legtöbbet, a felsőkategóriás Xiaomi 1More E1026BT-I TWS Bluetooth-os termék tudja. A TWS, azaz True Wireless Stereo-nak köszönhetően a fülhallgatók teljesen vezeték nélküliek, és közel 6,5 órát képesek üzemelni egyetlen feltöltéssel.

Xiaomi 1More TWS

A készülékhez járó dobozka a tárolás mellett, a dokkoló szerepét is betölti, így ha az egységeket visszatesszük a helyükre, akkor azok automatikusan feltöltődnek. A visszatöltés rendkívül gyors, 15 perc alatt közel 3 órányi használatot nyerünk.  
Ha a külső töltőt is figyelembe vesszük, összesen 24 órás üzemidővel számolhatunk.

Amikor pedig ismét zenét szeretnénk hallgatni, a dobozból kivéve, a telefonunkkal automatikusan megtörténik a társítás, és azonnal használatra készek az egységek.

Nemcsak a belső lett átlagon felüli a 1More fülhallgatóban, a gyártó a külsőre is nagyon odafigyelt. Egy-egy füles súlya kb. 6,2 gramm, amelyet akár egyedül, akár ketten, külön-külön is használhatunk. A TWS technológiának köszönhetően tökéletes szinkronban szól a két egység anélkül, hogy azok külön vezetékkel lennének összekötve. 

A 1More-ban található Bluetooth chip támogatja a Qualcomm aptX illetve az AAC magas minőségű adatátviteli technológiákat, amelyeknek köszönhetően sokkal jobb zenei élményben részesülhetünk.

A fülhallgatók szélein egy-egy vezérlőgomb rejtőzik, amely segítségével léptethetjük zenéinket, beépített mikrofonjának köszönhetően hívásokat is fogadhatunk, vagy éppen elutasíthatjuk azt.

A Xiaomi 1More TWS bluetooth fülhallgatót most kuponakcióban 61,99 dollárért, azaz körülbelül 18 ezer Forintért rendelhetitek meg. A vásárláshoz szükséges kuponkód: 3HFEXAB2

Az ajánlatot pedig elérhetitek a következő hivatkozáson keresztül:

Xiaomi 1More E1026BT TWS fülhallgató
Ár: 18 ezer Forint (61,99 dollár)
Kuponkód: 3HFEXAB2

Xiaomi Redmi Airdots TWS és Xiaomi Mi Airdots TWS fülhallgató

A Xiaomi Mi AirDots és a Redmi AirDots fülhallgatók kiváló ár-érték arányt képviselnek a piacon, melyekről már oldalunkon külön cikkben is írtunk nektek. Aki olcsón szeretne TWS füles vásárolni, azoknak bátran tudjuk ajánlani bármelyik terméket. A Xiaomi AirDots az előd, melyet később a külön branddé vált Redmi ismét kiadott, Redmi AirDots néven.  

Mi AirDots vs Redmi AirDots

A két modell között csak apró különbségeket találunk: méretben a fekete színben kapható Redmi AirDots, kicsivel nagyobb, illetve fizikai gombokkal irányítható, viszont tömegét tekintve könnyebb. A fehér színben elérhető Mi AirDots fülhallgatót pedig érintő gombokkal tudjuk vezérelni.

Az újabb, Redmi AirDots ára kuponnal, lengyel raktárról mindössze 22,99 dollár (6500 Forint), míg a Xiaomi Mi AirDots ára 38,99 dollár (11 500 Forint). A Redmi AirDots fülhallgatóhoz szükséges kuponkód: 3FQTCLV5.

Az ajánlatokat elérhetitek itt:

Xiaomi Redmi AirDots
Ár: 6500 Forint (22,99 dollár)
Kuponkód: 3FQTCLV5

Xiaomi Mi AirDots
Ár: 11500 Forint (38,99 dollár)


Az akciók között megtalálhatjátok még az Apods i12 fülhallgatót is, amelyről szintén írtunk már részletesebben oldalunkon, illetve a QCY T2C-t, amely a QCY T1C frissített változata. Ráadásul mindkét változatot EU raktárról, gyors szállítással rendelhetitek meg.

Az ajánlatokat itt találhatjátok: 
Még több akció

Nyár végi akciók a GeekBuying áruházban

A nyár végéhez közeledve egyre több külföldi webáruház hirdet akciót. Ezúttal a GeekBuying, "The Big Sale" nevű promóciójából válogattuk össze nektek a legérdekesebb ajánlatokat.

Népszerű Xiaomi telefonok kuponakcióban a Banggood áruházban

Augusztusban sem maradunk Xiaomi kuponakciók nélkül, ezúttal a Banggood webáruház kínálatából válogattuk ki a legjobb ajánlatokat. A termékek között megtaláljuk a gyártó legnépszerűbb idei telefonjait, mint a Xiaomi Mi 9T vagy a most megjelent Xiaomi Mi A3 modelleket.

KUGOO S1 és S1 Pro rollerek akcióban garantált ajándékokkal

Ismét kuponakcióban rendelhetőek a KUGOO kiváló ár-érték aránnyal rendelkező elektromos rollerei, a KUGOO S1 és KUGOO S1 Pro. Ráadásul most minden megrendelés mellé ajándék TWS vezeték nélküli bluetooth fülhallgató jár.

KUGOO G-Booster - Kuponakcióban rendelhető a KUGOO legizmosabb rollere

Ismét akcióval várja a vásárlókat a GeekBuying webáruház, ezúttal a KUGOO legerősebb elektromos "rollerét", a KUGOO G-Boostert vásárolhatjátok meg kedvezményes áron. Ráadásul most minden rendelés mellé ajándék kiegészítők járnak.
Kommentek
Legújabb telefonok