VIOMI SE akció - EU raktárról, 5 év garanciával rendelhető a legújabb VIOMI robotporszívó

| | Forrás: VIOMI
Kiváló akcióban, EU raktárról, gyors szállítással rendelhető, az idei évben bemutatkozó VIOMI SE robotporszívó és felmosó frissített kiadása. A remek ár-érték aránnyal büszkélkedő robotporszívó most 5 év garanciával, mindössze 70 ezer Forintért vásárolható meg a VIOMI hivatalos európai boltjából.

VIOMI SE - javított verzió

Közeleg július elseje, amikor teljesen megváltozik az európai tagállamokon kívüli rendelések, pontosabban a szállítások menete. Nem véletlen, hogy a nagy kínai gyártók, üzletek egyre több európai raktárkészlettel rendelkező webáruházat nyitnak az online térben. 

A 2014-ben alapított, Xiaomihoz tartozó, elsősorban robot porszívókat gyártó VIOMI a napokban kiváló ajánlatokkal lepte meg az európai vásárlókat. Ezek közül is a legkiemelkedőbb akció a VIOMI SE takarítógép javított kiadása (Upgraded Version), amelyet most 236,99 dollárért, azaz körülbelül 70 ezer Forintért tudtok megvásárolni. 

A rendeléskor a következő kuponkódot szükséges megadni: SEUPGRADE

VIOMI SE - UPGRADED VERSION
Ár: 236,99 dollár (~70 ezer Forint)
Kuponkód: SEUPGRADE

VIOMI SE bemutató

Az itthon is népszerű, VIOMI SE takarító robot tavaly év végén került a piacra, jelenleg Magyarországon körülbelül 100-110 ezer Forintért lehet hozzájutni. A jelenlegi promócióban szereplő VIOMI SE második, javított kiadása minden apró hibáját javította az elődnek, így várhatóan ez a termék is népszerű lesz az olcsóbb robotporszívók között.

VIOMI SE - térkép

A porszívóval és felmosórendszerrel rendelkező VIOMI SE kimagasló képességekkel rendelkezik kategóriáján belül. A legújabb fejlesztésű LDS (Lidar Scanner) precíziós lézerradar 360 fokban képes érzékelni a gép körülötti tárgyakat, akadályokat. A fejlett rendszere 5 különböző térképet tud eltárolni és 7 különböző időzített takarítási beállítással tud dolgozni. A lakásunkról vagy szobánkról alkotott térképek az első takarítás után automatikusan jönnek létre, melyeket a Xiaomi saját alkalmazásán (MiHome) belül tudunk megnézni, testre szabni. 

VIOMI SE - No Go Zones

Beállítható a programban, hogy a takarító robot mely útvonalakon közlekedjen, mely részeket takarítsa sűrűbben, illetve beprogramozhatjuk a virtuális falakat vagy az úgynevezett "No-Go" zónákat, azaz azokat a területeket a lakásban, ahol nem szeretnénk takarítani.

A porszívó tartálya 300 ml, a felmosó tartálya pedig 200 ml nagyságú. A hivatalos adatok alapján, ezen paraméterekkel körülbelül 200 négyzetméternyi területet képes feltakarítani a takarítógép. 

A VIOMI SE Smart A.I. algoritmusának köszönhetően, az elődökhöz képest jóval hatékonyabban takarít. A szennyeződés típusától függően a robot a mesterséges intelligencia segítségével választja ki a megfelelő takarítási módot. Az S alakú bejárással főként kisebb szennyeződéseket tünteti el, mindezt gyorsan és hatékonyan. Ha piszkosabb padlóval találkozik a VIOMI SE, akkor beveti az Y alakú mozgást a takarítás közben, mellyel igaz lassabban, de jóval precízebben dolgozik.

VIOMI SE - szenzorok

Takarítás közben összesen 12 szenzor figyeli a robot mozgását, melyek közül kiemelendő az ütközés és leesés védelem. 
A porszívó energiaellátásáról egy 3200mAh-s akkumulátor gondoskodik, amely körülbelül 120-150 percnyi aktív takarításra elegendő. Természetesen a gép rendelkezik lemerülés figyelővel is, így ha fogyóban van az energia, akkor abba hagyja az aktuális takarítást, majd automatikusan beáll a töltő állomásra.

A rendkívül nagy, 2200 Pa szívóerő szintén kiemelkedő ebben az árkategóriában, a porszívó könnyedén megbirkózik a porral, hajjal és akár étel maradékkal is.

A VIOMI promóciójában a VIOMI SE javított kiadását 236,99 dollárért (~70 ezer Forintért) tudjátok megrendelni lengyelországi raktárkészletről. Ez azt is jelenti, hogy a július 1-jén bevezetendő EU-n kívüli rendelésekre hozott vámkezelési szabály szerencsére erre a csomagra nem érvényes.

A szállítás ingyenes, körülbelül 2-7 napot vesz igénybe. Ami mindenképp kiemelendő, az a gyártó által adott 5 éves EU garancia. Ez azt jelenti, hogy bármi probléma lenne a géppel, nem kell távol-keletre elküldeni, gyorsan, egyszerűen, EU szervizben javítják.

A VIOMI promóciós ajánlata 2021. június 21. és 25. között érvényes. A vásárláshoz szükséges kuponkód: SEUPGRADE, az akció pedig a VIOMI hivatalos Aliexpress üzletében itt érhető el:

VIOMI SE - UPGRADED VERSION
Ár: 236,99 dollár (~70 ezer Forint)
Kuponkód: SEUPGRADE

A VIOMI nyári promóciójában további itthon is népszerű takarító gépeket, porszívókat szerezhettek be jóval olcsóbban, természetesen EU (lengyelországi) raktárról:
Még több akció

Bevezető Xiaomi Mi Band 7 promóció a Cafago áruházban

Alig, hogy piacra került a legújabb Mi Band okos karkötő, máris elérhetővé vált több webáruház kínálatában. A Cafago áruházban például most bevezető akcióban rendelhetitek meg az új, Xiaomi Mi Band 7 okos eszközt.

Most akár fél áron a tiéd lehet a Trigkey mini számítógépek egyike

A Banggood heti akciójában most megannyi kiváló Trigkey mini számítógépet szerezhettek meg kedvező áron. Ráadásul néhány vásárló minden nap, fél áron juthat hozzá a legújabb, Trigkey Green G2 modellhez.

Kíváló áron nyitott a két legújabb Redmi mobil, a Redmi Note 11 és a Redmi Note 11S

A napokban két új mobiltelefont is piacra dobott a Xiaomi: a remek felszereltségű Redmi Note 11 és a kicsit komolyabb tudású Redmi Note 11S is kiváló áron nyitott, így biztosan ez a széria is slágertermék lesz világszerte.

Remek áron rendelhető a Lenovo Xiaoxin Pad Pro táblagép

Szerezd meg most olcsóbban a Lenovo 11,5 hüvelykes OLED kijelzővel szerelt középkategóriás táblagépét, a Lenovo Xiaoxin Pad Pro-t. A Cafago akciójában a remek készülék alig több, mint 100 ezer Forintért a tiéd lehet.
Kommentek
Legújabb telefonok