Xiaomi és más kiváló mobiltelefonok kuponakcióban EU raktárkészletről

| | Forrás: Banggood (szponzorált)
Végre ismét szép számban találhatunk mobiltelefonokat a Banggood spanyolországi raktárában, melyeket most rendkívül gyorsan, és természetesen áfa- és vámmentesen rendelhettek meg a készletek erejéig.

A megvásárolt terméket a webáruház közvetlenül Európából adja fel, így a szállítási idő legtöbb esetben egy hétnél is kevesebb.

Az akcióban rengeteg Xiaomi mobil mellett olyan márkák neves modelljei közül is válogathattok, mint az Asus, Lenovo, OnePlus, Nubia vagy Nokia. A promócióban részt vevő termékek közül kiemeltünk néhányat, melyeket szerintünk érdemes lehet most megrendelni.

A "SecKill Price" promóciót megtalálhatjátok az alábbi képre kattintva:

EU raktáras készletkisöprés

Az akcióban több Xiaomi mobilt is találhatunk, melyet jóval az itthoni árak alatt tudunk beszerezni, és mivel a szállítási idő rendkívül rövid, ezért az ajánlatok még vonzóbbá válnak.

Elsőként két tavalyi csúcsmodellt mutatnék be, melyekben ugyanaz a felsőkategóriás Snapdragon rendszerchip, a Snapdragon 845 látja el a számítási feladatokat. A Xiaomi Mi 8 és a Xiaomi PocoPhone F1 kiváló választás lehet mindazok számára, akik egy villámgyors, kiválóan felszerelt mobiltelefont szeretnének elérhető áron.

A Xiaomi Mi 8 telefon 6GB memóriával és 128 GB belső tárhellyel szerelt nemzetközi kiadású modelljét kuponakcióban most mindössze 85 ezer Forintért rendelhetitek meg spanyolországi raktárkészletről.

A vásárláshoz szükséges kuponkód: BGESM86 , az akciót pedig itt érhetitek el:

Xiaomi Mi 8 - 6GB/128GB
EU raktár
Ár: 85 ezer Forint (279,99 dollár)A PocoPhone F1-et a gyártó elsősorban azoknak a játékosoknak szánta, akik elérhető áron szerettek volna, csúcshardverrel szerelt mobiltelefont vásárolni. A hazánkban is rendkívül népszerű termék 6GB/64GB-os változatát most kuponkóddal mindössze 75 ezer Forintért lehet megvásárolni EU raktárkészletről.

A vásárláshoz szükséges kuponkód: BGESF2 , az akciót pedig itt találjátok:

Xiaomi PocoPhone F1 - 6GB/64GB
EU raktár
Ár: 75 ezer Forint (249,99 dollár)

Természetesen 50 ezer Forint is akad jó néhány ajánlat, melyet bátran tudunk nektek ajánlani. Itt van például a tavalyi év egyik legkeresettebb középkategóriás Xiaomi telefonja, a Xiaomi Mi A2, amely a mai napig rendkívül népszerű. Persze ennek egyik oka, hogy az idén megjelent folytatás, a Xiaomi Mi A3 megjelenése rendkívül megosztóra sikeredett.

Az Android One operációs rendszerrel szerelt, 4GB/64GB-os Mi A2 mobil jelenleg kuponakcióban mindössze 42 ezer Forintért rendelhetitek meg, vám- és áfamentesen.

A rendeléshez szükséges kuponkód: BGESA3 , a webáruházban pedig itt érhetitek el:

Xiaomi Mi A2 - 4GB/64GB
EU raktár
Ár: 42 ezer Forint (139,99 dollár)

További EU raktáros ajánlatokról röviden:

Telefon Kuponkód Ár Elérhetőség
Nokia X6 - 4GB/64GB BGESX6 39 ezer Forint ($129,99) Vásárlás itt
Xiaomi Mi A2 - 6GB/128GB BGESA27 54 ezer Forint ($179,99) Vásárlás itt
Xiaomi Redmi Note 6 Pro - 32GB BGESN64 39 ezer Forint ($129,99) Vásárlás itt
OnePlus 6 - 6GB/64GB BGOP6664 103 ezer Forint ($339,99) Vásárlás itt
OnePlus 6 - 8GB/128GB BGOP68128 109 ezer Forint ($359,99) Vásárlás itt

A promóciós oldalon a fenti kiemelt akciókon túl még rengeteg érdekes ajánlatot találhattok:

Banggood készletkisöprés
EU raktárkészlet
Még több akció

Tronxy 3D nyomtatók akcióban európai raktárkészletről

Most egészen jó áron juthattok hozzá a Tronxy különféle 3D nyomtatóihoz, amelyek segítségével bárkiből fantasztikus műanyag szobrász válhat. A GeekBuying akciójában most európai raktárkészletről, gyors szállítással rendelhetitek meg például a legújabb Tronxy XY-2 Pro frissített változatát.

KUGOO elektromos rollerek a GeekBuying Black Friday akciójában

Az elmúlt hónapokban több új KUGOO elektromos roller is piacra került, melyeket most, a régebbi modellekkel együtt olcsóbban szerezhettek be. A GeekBuying 2019-es Black Friday akciójában szinte az összes KUGOO terméket megtalálhatjátok, így mindenki a saját igénye, illetve pénztárcája szerint válogathat a kiváló ár-érték arányú e-rollerek között.

2019-es Black Friday és Cyber Monday akciók a GearBest áruházban

Világszerte az év egyik legnagyobb akciója kezdődik november utolsó péntekjén, a Black Friday napon. A külföldi webáruházak már javában melegítenek az akciókkal, így már most rengeteg márkás készüléket vásárolhattok meg kedvezményes áron. 

2019-es Black Friday akciók a GeekBuying áruházban

A GeekBuying a héten elindította 2019-es Black Friday oldalát, ahol rengeteg érdekes akciót és kupont találhattok. A naponta többször elérhető villámakciókban pedig a promóciós árnál is olcsóbban juthattok hozzá egy-egy kiemelt termékhez.
Kommentek
Legújabb telefonok