Xiaomi és Redmi AirDots fülhallgatók akcióban

| | Forrás: Xiaomi
A héten rengeteg kiváló akció jelent meg több külföldi webáruházban is, ezekben kiváló ár-érték arányú Xiaomi és Huawei fülhallgatókat illetve okosórákat lehet megvásárolni. A megfelelő kuponkódok megadása után az itthoni árak töredékéért lehet tiétek például a Xiaomi Redmi AirDots, a Mi Band 3 vagy a Honor Band 4.

Redmi Airdots TWS Bluetooth fülhallgató 

A tavalyi évben kivált Redmi idén egy kiváló ár-érték bajnok fülhallgatóval, a Redmi Airdots-cal lepte meg a vásárló közönséget, amely egy TWS bluetooth-os vezeték nélküli termék.


A TWS, azaz True Wireless Stereo címkét manapság már egyre több vezeték nélküli fülhallgató dobozán rajta van. Az egyik legismertebb talán az Apple terméke, az Apple AirPods. A TWS technológia lehetővé teszi, hogy a két apró fülbe illeszthető egység egyidejűleg, szinkronban, kimagasló minőségben játssza le a sztereó felvételeket, anélkül, hogy azokat egy vezetékkel összekötnénk.

A kis fülbe illeszthető egységek tartalmazzák az akkumulátort is, a gyártó mellékel egy igényes tartó dobozt is, amely nem csak tárolásra, hanem töltésre is szolgál. Az agybadugós füleshez a Redmi három különféle méretű dugót is adott, így valószínűleg a behelyezéssel senkinek nem lesz problémája. 


A headsetek tömege a benne lévő akkumulátorok ellenére is csak mindössze 4,1 gramm, így zenehallgatás közben észre se vesszük, hogy a fülünkben van. 
A vezeték nélküli digitális hang továbbítását akár BlueTooth 5.0-val is megtehetjük, hiszen ezt is támogatja a Redmi Airdots. Az új Bluetotth technológiának köszönhetően még biztosabb a csatlakozás, akadás, kapcsolat szakadás szinte már elképzelhetetlen.

Amilyen apró, annál meglepőbb, hogy a 40mAh-s akkumulátoroknak köszönhetően akár 4 órát is képes üzemelni egyetlen feltöltéssel, ha mindkét fülhallgató használatban van. Ha pedig éppen nincs közelünkben áramforrás, akkor sem kell kétségbe esni, hiszen a töltődoboz egyben külső akkumulátor (300mAh), így akár a szabadban is könnyen újratölthetjük a füleseket. Így összesen 12 órát élvezhetjük kedvenc zenéinket anélkül, hogy hálózatra kellene helyezni az AirDots-okat. 
A fülesek másfél óra, a doboz körülbelül két óra alatt tölt fel teljesen.

A headset multifunkciós, ugyanis a rajta található gomb segítségével különféle telefon funkciókat érhetünk el, kapcsolhatunk be. Például egyszeri nyomásra a bejövő hívásokat válaszolhatjuk meg vagy zene lejátszás közben szüneteltethetjük vagy épp megállíthatjuk az adott dalt. Duplán használva a gombot, feléled telefonunk hang asszisztense, így anélkül adhatunk utasítást, hogy mobilunkat elővarázsolnánk a zsebünkből.

A Xiaomi Redmi AirDots ára 21,99 dollár, azaz körülbelül 6300 Forint.

A GearBest akciójában pedig még lejjebb vihetjük az árat, egészen 18,29 dollárig, azaz a végső ár így körülbelül 5300 Forint.
A vásárláshoz szükséges kuponkód: GBREDMI189.

A Redmi AirDots megvásárolható a következő hivatkozásra kattintva:

Redmi Airdots vásárlás
Kuponkód: GBREDMI189 - Ár: 5300 Forint

Redmi Airdots vásárlás
Villámakcióban 6300 Forint
Kuponkód nem szükséges

Xiaomi Airdots Bluetooth Headset

A Xiaomi AirDots gyakorlatilag a Redmi AirDots elődje, és azért is írtuk második helyre, hiszen szinte alig találunk különbséget a régi, és az új modell között. A Xiaomi által kiadott Bluetooth-os headset méretében és tömegében találunk minimális különbséget, amelyet kézben fogva valószínűleg észre sem vennénk.


Aki szereti a fehér színt, annak valószínűleg a Xiaomi AirDots fog bejönni, hiszen a teljes fülhallgató fehér. A multifunkciós gombok is, amelyek valójában ennél a terméknél nem is gombok, hanem egy érintő felület, amelyet az Apple AirPods is használ. 

A töltő doboz, a töltés módja, az üzemidő, a belső, a Bluetooth támogatás mind-mind megegyezik a már fent tárgyalt Redmi AirDots fülesével. A fura az egészben az, hogy míg a Redmi AirDots 45,99 dollár alapáron, addig a Xiaomi AirDots 57,99 dollár. Hogy miért? Nem tudni, de tény, hogy használatban a fizikai/érintő gombokon kívül más különbség nincs.


Akcióban viszont ezt a modellt is olcsóbban lehet megvásárolni. A megfelelő kód megadása után a Xiaomi AirDots ára 29,79 dollár, azaz körülbelül 8600 Forint. Akinek megér plusz kétezer Forintot a fehér szín, és a Apple-féle érintős vezérlés, bátran választhatja ezt a terméket is, hiszen még ezzel az árral is kiváló ajánlat.

A vásárláshoz szükséges kuponkód: WLAirDots

Xiaomi AirDots vásárlás
Kuponkód: WLAirDots

Xiaomi 1MORE E1026BT-I TWS fülhallgató

A harmadik ajánlásunk egy új Xiaomi fülhallgató, amely még a fenti két AirDots tudását is felülmúlja, szerencsére kuponkóddal ennek az árát is jócskán lefaraghatjuk.


A Xiaomi 1More E1026BT-i fekete és arany színekben érhető el, amelyből látszik, hogy a gyártó mindkét nem igényeit ki szeretné szolgálni. A webáruházban kapható színeken kívül még a képek tanúsága szerint várható zöld és rózsaszín változat is, de egyelőre ezek nem megvásárolhatóak. 

Több izgalmas újítás is bekerült az új modellbe: ilyen például a gyorstöltési funkció, amelynek köszönhetően 15 percnyi töltéssel akár 3 órán át használhatjuk az egységeinket. Továbbá a támogatások közé bekerült a Qualcomm aptX és az AAC HD Bluetooth, amelynek segítségével még jobb minőségben továbbíthatjuk zenéinket a fülhallgatók felé. Az aptX kodeknek köszönhetően akár 24 bites/48 kHZ-es felbontásban és 576kbps-os adatsebességgel hallgathatjuk kedvenc zenéinket.


A Xiaomi 1More E1026BT-I üzemideje kiváló, a fülesekben található 55mAh-s akkumulátor 6 és fél óra beszélgetésre vagy ugyanennyi zenehallgatásra elegendő. A teljes feltöltéshez 85 perc szükséges. Ezek az értékek kitolhatóak egészen 24 óráig, ha a 410mAh-s töltő/tároló dobozt is hozzászámoljuk.

A Xiaomi termékét kuponakcióban most 89,99 dollár helyett 57,99 dollárért (~16-17 ezer Forintért) lehet megvásárolni a következő kód segítségével: 1MOREBT


További fülhalgató és okosóra kuponok:
Még több akció

Jubileumi KUGOO akciók a GeekBuying webáruházban

A KUGOO és a GeekBuying webáruház különleges akcióval szeretné megünnepelni legnépszerűbb rollerének sikerét. A hazánkban is egyre több helyen feltűnő, KUGOO S1 elektromos roller elérte a nem mindennapinak mondható, 100 ezres eladott példányszámot, ezért a gyártó úgy gondolta, újabb akciókkal lepi meg a leendő vásárlókat.

Xiaomi Mi 9T Pro akció a GeekBuying webáruházban

A Xiaomi Mi 9T Pro népszerűsége folyamatosan nő, nem csoda, hogy az elmúlt hetek egyik legkeresettebb Xiaomi mobilja lett. Ez nem véletlen, hiszen jelenleg az Mi 9T Pro rendelkezik az egyik legjobb ár-érték aránnyal a mobil piacon, ráadásul modern külseje még vonzóbbá teszi a vásárlók számára.

Több üzletből is kuponakcióban rendelhető a Xiaomi Mi 9T Pro

Egyre több üzletben érhető el, a sokak által régóta várt, európai piacra szánt Xiaomi Mi 9T Pro. A népszerű gyártó legújabb mobiltelefonja már most rendkívül népszerű, és szinte biztos, hogy az elkövetkezendő hónapokban az egyik legkeresettebb termék lesz a piacon. A webáruházak ezt felismerték, ezért már most, az előrendelési szakaszban kuponakciókkal bombázzák a vásárlókat.

Nyár végi akciók a GeekBuying áruházban

A nyár végéhez közeledve egyre több külföldi webáruház hirdet akciót. Ezúttal a GeekBuying, "The Big Sale" nevű promóciójából válogattuk össze nektek a legérdekesebb ajánlatokat.
Kommentek
Legújabb telefonok