Xiaomi FIMI X8 SE és más izgalmas drón akciók a Banggood áruházban

| | Forrás: Banggood (szponzorált)
A héten rengeteg izgalmas akció került fel a népszerű külföldi webáruház, a Banggood oldalára. A kedvezményes árú termékek között megtalálhatjuk a Xiaomi most megjelent felső kategóriás drónját, a FIMI X8 SE-t, és a középkategóriás FIMI A3-t is. Persze ezeken kívül még sok más remek ár-érték aránnyal rendelkező modell is promócióban vásárolható.

Xiaomi FIMI X8 SE

A Xiaomi idén dobta piacra, legújabb FIMI X8 SE névre hallgató drónját, amely tudását tekintve akár a DJI Mavic Pro ellenfele is lehet. Ráadásul a FIMI X8 SE-t a népszerű DJI termék feléért szerezhetjük meg.

Xiaomi Fimi X8 SE akció

Aki most nézelődik normális tudású drón után, de nem szeretne egy DJI terméket megfizetni, nagyon jó alternatíva lehet a jelenleg kuponakcióban, 422 dollárért (~120 ezer Forintért) kapható Xiaomi drón. 

Az eredeti 599 dolláros ár helyett, a 422 dolláros árat a következő kuponkóddal érvényesíthetitek: 05bb96 , akciós termék pedig itt érhető el:

Xiaomi Fimi X8 SE vásárlás
Kuponakció - Kód: 05bb96
422 dollár ~ 120 ezer Forint

A FIMI X8 SE sokat fejlődött elődjéhez képest, az új drón már behajtható karokkal rendelkezik, repülés ideje nőtt (33 perc) és természetesen 4K felbontásban is videózhatunk akár 100Mbps bitrátával. A tűéles képekért a 12 MP-es Sony IMX378-as szenzora, a videók stabilizálásáról pedig a 3 mechanikus tengellyel rendelkező gimbal gondoskodik. A hatótáv is sokat nőtt, a gyári mérések alapján 5 kilométeres távolságból és akár 500 méteres magasságból is irányítható a kiváló kis repülő. 

A távirányító is megújult, rendkívül praktikusan helyezhető bele bármilyen méretű telefon, melyen valós időben HD minőségben nézhetjük, éppen merre jár és mit lát kedvenc drónunk. 


Az Xiaomi FIMI X8 SE rengeteg hasznos funkcióval, képességgel, repülést segítő érzékelőkkel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően a kezdők is hamar elsajátíthatják a könnyed reptetést:
 • Return to home: automatikusan visszatér a kiinduló ponthoz
 • GPS Real-time tracking: valós idejű GPS helyzetlekérés
 • Automatikus veszély érzékelés
 • Alacsony akkumulátor esetén visszatérés a bázisra
 • Szél, túlmelegedés figyelmeztetés
 • Panorama és Time-lapse videók készítése
 • Cine shot: különleges mozi hatást keltől felvéltelek rögzítése (Rocket, Dronie, Circle, Spiral)
 • Headless mode: a mi pozíciónk alapján irányíthatjuk balra, jobbra, előre, hátra a drónt, függetlenül attól, merre áll maga a repülő
 • Geo Fence: egy virtuális térrész kialakítása a drón mozgásának, ebből nem tud kimozdulni
 • Smart flight planning: okos követő mód, amely a telefonon beállított célpontokat követi
 • Smart tracking mode: egy kijelölt tárgy/személy követése, a Xiaomi egyedi AI rendszerével
 • Precision landing: a drón képes magától a kijelölt leszállóhelyre pontosan leszállni az alsó kamera segítségévelEgy rövid videóban nézhetitek meg, hogyan repül és milyen képminőségre képes a Xiaomi jelenlegi legjobb drónja:


A Xiaomi új drónja látható valóban kiválóan sikerült, és biztos vagyok benne, hogy itthon is sokan fogják választani remek tudása, és nem utolsósorban ára miatt. A DJI hasonló gépei 1000-1200 dollárba (~280 - 300 ezer Forintba) kerülnek, ezzel szemben a Xiaomi terméke most akár 422 dollárért megrendelhető. 

Természetesen hasonlóan a telefonokhoz és táblagépekhez, a drónok vásárlásakor is választhatjuk a Banggood kínálta vámmentes és ingyenes EU Express szállítási módot.

A Banggood egy különleges promócióban 5 szerencsés vásárlónak ingyen küldi ki a Xiaomi drónját, viszont azt előre nem lehet tudni kik lesznek azok. Egy biztos az "5 Free Orders" akció 2019. április 22. és április 29. között fut, az ebben az időszakban Fimi X8 SE-t vásárlók között fogják kisorsolni azokat, akik visszakapják a teljes elköltött összeget.

Az akció és a promóciós oldal itt érhető el:Xiaomi FIMI A3

Xiaomi Fimi A3 drón

A Banggood drón akciói között megtalálhatjuk a Xiaomi olcsóbb termékét is, a Xiaomi FIMI A3-t is. A kevésbé jól felszerelt, de még mindig nagyon jól használható repülőt kuponakcióban most 359,99 dollár helyett 252,99 dollárért, azaz körülbelül 72 ezer Forintért vásárolható meg.

Az A3 FullHD felbontásban rögzíti a videókat, megtalálható benne a GPS, a Headless Mode. Az X8-hoz hasonlóan képes egy gombnyomásra visszatérni a bázisra vagy a meglévő magasságát megtartani. A repülési idő egy feltöltéssel körülbelül 25 perc, míg a legnagyobb távolság, amelyről még irányítható a modell: 1 km. 
Ennél a terméknél beépített LCD kijelzőt találunk, így nincs szükség telefonunkra az irányításhoz.

A termék a következő kuponkód megadása után 72 ezer Forintért vásárolható meg: 5e5a6d

A Xiaomi FIMI A3 itt vásárolható meg:

Xiaomi Fimi A3 vásárlás
Kuponakció - Kód: 5e5a6d
252,99 dollár ~ 72 ezer Forint

További akciók

A Banggood áruházban még rengeteg drónt és kiegészítőt rendelhettek most akcióban, ezek közül már csak felsorolás szintjén emelnék ki néhányat. A termék nevére kattintva éritek el a promóciós oldalt:
Még több akció

Tronxy 3D nyomtatók akcióban európai raktárkészletről

Most egészen jó áron juthattok hozzá a Tronxy különféle 3D nyomtatóihoz, amelyek segítségével bárkiből fantasztikus műanyag szobrász válhat. A GeekBuying akciójában most európai raktárkészletről, gyors szállítással rendelhetitek meg például a legújabb Tronxy XY-2 Pro frissített változatát.

KUGOO elektromos rollerek a GeekBuying Black Friday akciójában

Az elmúlt hónapokban több új KUGOO elektromos roller is piacra került, melyeket most, a régebbi modellekkel együtt olcsóbban szerezhettek be. A GeekBuying 2019-es Black Friday akciójában szinte az összes KUGOO terméket megtalálhatjátok, így mindenki a saját igénye, illetve pénztárcája szerint válogathat a kiváló ár-érték arányú e-rollerek között.

2019-es Black Friday és Cyber Monday akciók a GearBest áruházban

Világszerte az év egyik legnagyobb akciója kezdődik november utolsó péntekjén, a Black Friday napon. A külföldi webáruházak már javában melegítenek az akciókkal, így már most rengeteg márkás készüléket vásárolhattok meg kedvezményes áron. 

2019-es Black Friday akciók a GeekBuying áruházban

A GeekBuying a héten elindította 2019-es Black Friday oldalát, ahol rengeteg érdekes akciót és kupont találhattok. A naponta többször elérhető villámakciókban pedig a promóciós árnál is olcsóbban juthattok hozzá egy-egy kiemelt termékhez.
Kommentek
Legújabb telefonok