Xiaomi Haylou Solar LS05 okosóra akció a TomTop áruházban

| | Forrás: TomTop (szponzorált)
Megérkezett a Xiaomi Haylou sorozat második tagja, a Haylou Solar LS05 okosóra, amely kiváló árával, remek felszereltségével hasonló sikerekre tehet szert, mint elődje. Szerencsére az ára sem nagyon változott, a korábbi kiadáshoz képest: az új modell 11-12 ezer Forintért már rendelhető a külföldi webáruházakból.

Xiaomi Haylou LS05 Global

A tavalyi év végén robbant be az okosóra piacra a Xiaomi egyik leányvállalatának terméke, a Xiaomi Haylou LS01, amely kiváló ár-érték arányának köszönhetően pár hónap alatt az egyik legkeresettebb belépőszintű okosóra lett a piacon. Nem csoda, hogy a Xiaomi nem hagyta annyiban a dolgot, pár hónappal később, piacra dobták a sorozat második tagját, a Haylou LS05-öt, amelyet előző cikkünkben már kicsit érintettünk. melyet most a TomTop akciójában mindössze 36,99 dollárért (~11-12 ezer Forintért) ti is megrendelhettek a következő oldalról:

Xiaomi Haylou Solar LS05
Nemzetközi (Global) verzió
Ár: 36,99 dollár (~12 ezer Forint)


A hagyományos, kör alakú, 1,28 hüvelykes óralapot egy fémből készült keret vesz körbe, melyhez két végén csatlakozik, az ebben az árkategóriában leginkább elterjedt szilikon szíj. A TFT kijelző színes, 240x240 pixel megjelenítésére alkalmas, így nemcsak mutatós, de rendkívül sok információt meg tud jeleníteni egyszerre.

Az óra IP68-as védettséggel rendelkezik, azaz vízálló, így nyugodtan használható vizes sportoknál. A Solar elnevezés egyébként kicsit félrevezető, hiszen természetesen nincs rajta semmilyen napelem, amely magát töltené, így valószínűleg csak arról van szó, hogy a gyártó egy hangzatos nevet igyekezett adni az új termékének.

Aki mozgásban gazdag életet él, annak jó hír, hogy a Haylou Solar okosóra 12 különféle sportmódot ismer: kocogás, sétálás, biciklizés, hegymászás, spinning, jóga, futópad, torna, kosárlabda, labdarúgás, evezés.


Az edzéseink eredményeit a Haylou Fit App nevű alkalmazással tudjuk szinkronizálni az órában található Bluetooth 5.0-s modulnak köszönhetően. Az alkalmazásban rögzíthetjük az adott napi tevékenységünket, melyet később ki is tudunk elemezni, esetleg össze tudjuk hasonlítani korábbi napok, hetek teljesítményével.

A mozgás figyelés mellett találunk még 24 órás pulzus- és alvásfigyelőt, lépésszámlálót és kalória kalkulátort is. Emellett okostelefonunkkal összekötve használhatjuk: üzeneteink megjelenítésére, értesítések kezelésére, média lejátszó irányítására, időmérésre. 


Az óralap alatt található, 340mAh-s akkumulátornak köszönhetően, akár 30 napig használhatjuk az órát, anélkül, hogy töltenünk kellene. Ezek az értékek pulzus mérés nélkül értendőek. Ha beállítjuk az egész napos pulzus mérést, akkor körülbelül 15 napos üzemidővel számolhatunk.

A Xiaomi Haylou Solar LS05 egy kiváló okosóra, melyet már kb. 11 500 Forintért meg tudtok vásárolni, körülbelül annyiért, mint egy átlagos fitnesz karkötőt. Mivel az óra ÁFA értéke, ekkora értéknél 10 Euró alá esne, ezért rendelés után már biztosan nem kell itthon plusz vámot vagy ÁFA-t fizetnünk.

A TomTop oldaláról most kedvezményes áron, ingyenes szállítással juthattok hozzá a remek órához:

XIAOMI HAYLOU SOLAR LS05
Nemzetközi (Global) verzió
Ár: 36,99 dollár (~12 ezer Forint)
Még több akció

Népszerű Xiaomi mobilok bomba áron a Banggood áruházban

Az elmúlt néhány hónapban rengeteg új Xiaomi és Redmi mobil látott napvilágot, melyeket most bomba áron vásárolhatjátok meg a Banggood áruház júliusi kuponakciójában. 

Mobiltelefon ajánlatok a GeekBuying születésnapi promóciójában

Továbbra is tart a GeekBuying nyolcadik születésnapi promóciója, amelyben ezúttal néhány mobiltelefont válogattunk ki nektek. Az ajánlatok között találhattok, Xiaomi, Redmi, Poco és OnePlus készülékeket egyaránt.

Akciós elektromos rollerek és kerékpárok a GeekBuying áruházban

A GeekBuying nyolcadik születésnapjának alkalmából rengeteg akciót találhatunk a webáruház oldalán. Ezúttal néhány elektromos rollert és kerékpárt gyűjtöttünk nektek össze, amelyeket EU raktárról, gyors szállítással tudtok beszerezni.

Temérdek akcióval várja a vásárlókat a 8 éves Geekbuying

A GeekBuying webáruház idén ünnepli 8. születésnapját, ennek alkalmából egy külön promóciós oldalt készített, melyen rengeteg akciót, és kuponkódot találhattok. Ezekből válogattunk nektek néhányat.
Kommentek
Legújabb telefonok