Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 - Egyszerű személymérleg okos funkciókkal

| | Forrás: Cafago (szponzorált)
A Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 nevű okos mérlege  méltán lett népszerű a világban, hiszen a hagyományos mérlegelésen túl megannyi extra funkcióval rendelkezik, ráadásul nem is drága.

Xiaomi okosmérleg
A Cafago üzlet hívta fel figyelmünket a európai webáruházukban jelenleg akciós áron kapható Xiaomi okos mérlegre, melyet most mindössze 16,25 dollárét (~5 ezer Forintért) rendelhettek meg. A szállítás európai raktárkészletről történik, így szerencsére a vámkezeléssel sem kell foglalkozni a rendelés után.

Az akciót ezen a linken érhetitek el:

Xiaomi okosmérleg - EU raktárról
Ár: 16,25 USD (~5000 Forint)

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2

A Xiaomi okos terméke kiválóan alkalmas hétköznapi használatra, de egy okostelefon segítségével ennél jóval többet is ki lehet hozni belőle. A fehér színű, edzett üveglappal borított Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 személymérleg minden szobába kiválóan illeszkedik. Maximális teherbírása 150 kilogramm. A mérleg a mérést 4 érzékelővel, közel 50 grammos pontossággal képes elvégezni.

A tömegmérésen túl kiszámolja nekünk a beállított adatok alapján az izomtömeg, a zsír és a testünkben található víz mennyiségét is. Mobiltelefonhoz bluetoothon keresztül tud csatlakozni. A megfelelő Mi alkalmazás Mi Fit APP) segítségével pedig még több elemzéshez juthatunk.

Még több akció

Most akár fél áron a tiéd lehet a Trigkey mini számítógépek egyike

A Banggood heti akciójában most megannyi kiváló Trigkey mini számítógépet szerezhettek meg kedvező áron. Ráadásul néhány vásárló minden nap, fél áron juthat hozzá a legújabb, Trigkey Green G2 modellhez.

Kíváló áron nyitott a két legújabb Redmi mobil, a Redmi Note 11 és a Redmi Note 11S

A napokban két új mobiltelefont is piacra dobott a Xiaomi: a remek felszereltségű Redmi Note 11 és a kicsit komolyabb tudású Redmi Note 11S is kiváló áron nyitott, így biztosan ez a széria is slágertermék lesz világszerte.

Remek áron rendelhető a Lenovo Xiaoxin Pad Pro táblagép

Szerezd meg most olcsóbban a Lenovo 11,5 hüvelykes OLED kijelzővel szerelt középkategóriás táblagépét, a Lenovo Xiaoxin Pad Pro-t. A Cafago akciójában a remek készülék alig több, mint 100 ezer Forintért a tiéd lehet.

Heti akció - Ningmei GN276CQ gamer monitor és Deerma ZQ610 gőztisztító

Két EU raktáras akcióra hívta fel oldalunk figyelmét a Cafago és a Tomtop áruház. Az akcióban ezúttal egy 27 hüvelykes gamer monitort és egy gőztisztítót találunk. 
Kommentek
Legújabb telefonok