Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 - Egyszerű személymérleg okos funkciókkal

| | Forrás: Cafago (szponzorált)
A Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 nevű okos mérlege  méltán lett népszerű a világban, hiszen a hagyományos mérlegelésen túl megannyi extra funkcióval rendelkezik, ráadásul nem is drága.

Xiaomi okosmérleg
A Cafago üzlet hívta fel figyelmünket a európai webáruházukban jelenleg akciós áron kapható Xiaomi okos mérlegre, melyet most mindössze 16,25 dollárét (~5 ezer Forintért) rendelhettek meg. A szállítás európai raktárkészletről történik, így szerencsére a vámkezeléssel sem kell foglalkozni a rendelés után.

Az akciót ezen a linken érhetitek el:

Xiaomi okosmérleg - EU raktárról
Ár: 16,25 USD (~5000 Forint)

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2

A Xiaomi okos terméke kiválóan alkalmas hétköznapi használatra, de egy okostelefon segítségével ennél jóval többet is ki lehet hozni belőle. A fehér színű, edzett üveglappal borított Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 személymérleg minden szobába kiválóan illeszkedik. Maximális teherbírása 150 kilogramm. A mérleg a mérést 4 érzékelővel, közel 50 grammos pontossággal képes elvégezni.

A tömegmérésen túl kiszámolja nekünk a beállított adatok alapján az izomtömeg, a zsír és a testünkben található víz mennyiségét is. Mobiltelefonhoz bluetoothon keresztül tud csatlakozni. A megfelelő Mi alkalmazás Mi Fit APP) segítségével pedig még több elemzéshez juthatunk.

Még több akció

Heti akció - Ningmei GN276CQ gamer monitor és Deerma ZQ610 gőztisztító

Két EU raktáras akcióra hívta fel oldalunk figyelmét a Cafago és a Tomtop áruház. Az akcióban ezúttal egy 27 hüvelykes gamer monitort és egy gőztisztítót találunk. 

VIOMI SE akció - EU raktárról, 5 év garanciával rendelhető a legújabb VIOMI robotporszívó

Kiváló akcióban, EU raktárról, gyors szállítással rendelhető, az idei évben bemutatkozó VIOMI SE robotporszívó és felmosó frissített kiadása. A remek ár-érték aránnyal büszkélkedő robotporszívó most 5 év garanciával, mindössze 70 ezer Forintért vásárolható meg a VIOMI hivatalos európai boltjából.

Már rendelhető az 5G képes POCO M3 Pro mobiltelefon

Már több üzletből is rendelhető a hét elején megjelenő 5G képes POCO M3 Pro. A kiváló tulajdonságokkal rendelkező POCO mobilt már 45 ezer Forintért meg tudjátok rendelni, ráadásul EU raktárról is elérhető.

Oukitel WP10 5G - Akciós áron rendelhető az Oukitel 5G-s strapamobilja

Az Oukitel WP10 a világ első, hatalmas akkumulátorával szerelt 5G-s strapamobilja, mely ezúttal nem csak kívülről lett erős, végre a belső is korrekt teljesítményt nyújt. Az új stapatelefonhoz most ráadásul még olcsóbban juthattok hozzá az Aliexpress akciójában.
Kommentek
Legújabb telefonok