A Xiaomi Mi 10 vásárlók közel 40 százaléka más márkától érkezett

| | Forrás: Xiaomi
A Xiaomi Mi 10 népszerűsége már az első pillanattól kezdve töretlen világszerte. Így nem meglepő, hogy az első szállítmányt pillanatok alatt elkapkodták. Igaz, arra senki nem számított, hogy mindez egyetlen perc alatt megtörténik.

Xiaomi Mi 10

A csütörtöki XIaomi Mi 10 és az Mi 10 Pro bemutató után óriási lett a kereslet a Xiaomi új csúcsmodelljei iránt, és a raktáron lévő készletek pillanatokon belül kifogyott. Erre lehetett is számítani, hiszen a koronavírus miatt az elmúlt hetekben több gyártósor is leállt Kínában, így elegendő mennyiségű készülékeket egyelőre nem tudtak elkészíteni. A Xiaomi ezért arra kéri az embereket, hogy egy kicsit legyenek türelemmel, a következő szállítmányra még egy kicsit várniuk kell.

A Xiaomi PR osztályának vezérigazgatója, Xu Jieyun a kínai közösségi portálon tett közzé egy bejegyzést, melyben megnyugtatott mindenkit: hamarosan érkeznek az újabb készülékek.

"According to the e-commerce back-end data of the Xiaomi 10 series pre-sale and the first sale of Xiaomi 10, at least nearly 40% of the users are from other brands (one of which has outstanding contributions). This data is higher than our expectation. Suddenly there are so many new friends. The rice noodles friends who haven't bought today, please be tolerant. Xiaomi Mi 10 Pro will be sold for the first time on February 18.

This also reflects that after this conference, the consumer demand of the mobile phone industry has been fully activated, which is another positive signal in the process of the industry's return to normal operation.

A better future is ahead." Forrás: Weibo


A bejegyzésből azt is megtudtuk, hogy az első vásárlók és az előrendelők közel 40%-a, a Xiaomi Mi 10 előtt más gyártó készülékét használta. Ez a gyártó számára meglepő, és egyben hízelgő is, hiszen a cég így rengeteg új kuncsaftot nyert magának. A leendő vásárlókat is megnyugtatta, az eddig szüneteltetett gyártósorok a napokban újra teljes gőzerővel dolgoznak, így nekik sem kell sokat várni a kiszemelt telefonra.
Az Mi 10 Pro első alkalommal február 18-án lesz elérhető a kínai vásárlók számára, de nagy valószínűséggel abból a változatból sem fog sokáig maradni.

Azt, hogy mikor jelenik meg a nemzetközi piacra szánt Xiaomi Mi 10 és Mi 10 Pro, egyelőre nincs információ.
További hírek

Tronsmart Element T2 Plus - Teszt - Hosszantartó élvezet, elérhető áron

Egy rövid teszt erejéig nálunk járt a Tronsmart belépőszintű vezetéknélküli hangszórója, a Tronsmart Element T2 Plus, amelyről kijelenthetjük, hogy tízezer Forint alatt az egyik legfelszereltebb termék jelenleg a piacon. 

Nézd előben a OnePlus 8 bemutatóját

A mai napon fogják bemutatni hivatalosan a legújabb OnePlus mobilt, a OnePlus 8-at. Az eseményt mindenki élőben nézheti az interneten keresztül, a gyártó hivatalos Youtube csatornáján.

Alfawise HBQ-Q32 fülhallgató - Teszt - Olcsó húsnak...

Az Alfawise gyártó főként költséghatékony termékeivel hívja fel magára a figyelmet, ezúttal egy vezeték nélküli fülhallgató jutott el hozzánk, az Alfawise HBQ Q32, amely jelenleg a piacon kapható egyik legolcsóbb TWS fülhallgató. Nagyon kíváncsi voltam, hogy ennyiért mit tud adni a távol-keleti cég.

Whizzer TP1 - Teszt - Prémium minőségű vezeték nélküli fülhallgató, elérhető áron

Legújabb tesztalanyunk, a Whizzer TP1 vezeték nélküli fülhallgató, amely elérhető áron nyújt prémium minőséget. A Whizzer új TWS fülesei ebben az árkategóriában szokatlanul jó hang- és összeszerelési minőséget adnak a leendő felhasználó számára.
Kommentek
Legújabb telefonok